banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 10:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120037 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4812, 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Mar 2020, 20:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
zelim zelim je napisao:
Vlado čeka ko zapeta puška, a o ovome je sve već rečeno odavno.

Rekao sam ali ne čitate 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2020, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Класични потез управе која се препала, пуно уложила, а могло би кроз пар дана све низ Врбас отићи.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2020, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Od Jagodica ocekujem 3 boda iz Vrapcica. Nek odjebe i on ako ne ostvari pobjedu, izgovori me ne zanimaju. Ne slusa mi se njegovo seruckanje ni najmanje.

A ovo za Nikolica opet bio klasican spin. Prica se o torti a dobijes govno.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 05 Mar 2020, 21:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2020, 21:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Нова Варош je napisao:
Класични потез управе која се препала, пуно уложила, а могло би кроз пар дана све низ Врбас отићи.

Волио бих да гријешим, али мислим да ће тек сада све низ врбас да оде.
Нама је требао тренер са ауторитетом, а Владо има ауторите једино на слот апарату.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2020, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Бинго, 11, 12, 27,31,35,44...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2020, 21:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2019, 23:10
Пренос Вележ- Борац , 08.03. на БХТ1 у 14:30

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2020, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Ljudi dajte čovjeku da proba sta odma napadamo ovakav je onakav je, ja Kruni zamjeram sto je p...a i nema svoj stav dozvoljava raznim "zvjezdama" da odredjuju sami sebi sta ce igrati i kako ce igrati, onda izjave poslije poraza da je tako mozds bolje. Borac uvijek treba da igra muski i s mudima pa kako bude! NIJE sramota izgubiti.
Ljudi pricaju ja ne znam jel istina da je Vranjes sam sebi odredio da igra u napadu protiv zelje iako se tom protivio Kruna....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 00:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
Koliko uprava luta tj koliko ne znaju. Poslije poraza od Sarajeva kazes da strucni stab ima podrsku uprave da bi ga nakon tri dana smjenio. Da je moralan otisao bi sam ali eto dobio je otkaz u po treninga i to preko telefona da bude jos jadnije a ne u lice da mu se kaze. Da je glavni krivac jeste ali i preplaceni igraci trebaju snositi posljedice, cast pojedincima. Od Stojana,Zakarica se najvise ocekivalo u ove dve utakmice a bili su najgori. Dolaskom Jagodica nam predvidjam pad na tabeli jer njegov stil rada je bezvezan. Ako izgubimo u Mostaru i povezemo treci poraz uz neredovne plate, mislim da ce biti bomba u svlacionici gdje se necemo brzo oporaviti.
Primas nesretne golove ili jeftine greske ali sve se desava sa razlogom, jer unazad par godina od kad je ova uprava radili su se nelogicni i klosarski potezi od tjeranja trenera koji su imali rezultat pa igraca plus ove juniore ne mkzes ocekivati da te ide.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 01:20 
Veteran
Veteran

Laganica je napisao:
Koliko uprava luta tj koliko ne znaju. Poslije poraza od Sarajeva kazes da strucni stab ima podrsku uprave da bi ga nakon tri dana smjenio. Da je moralan otisao bi sam ali eto dobio je otkaz u po treninga i to preko telefona da bude jos jadnije a ne u lice da mu se kaze. Da je glavni krivac jeste ali i preplaceni igraci trebaju snositi posljedice, cast pojedincima. Od Stojana,Zakarica se najvise ocekivalo u ove dve utakmice a bili su najgori. Dolaskom Jagodica nam predvidjam pad na tabeli jer njegov stil rada je bezvezan. Ako izgubimo u Mostaru i povezemo treci poraz uz neredovne plate, mislim da ce biti bomba u svlacionici gdje se necemo brzo oporaviti.
Primas nesretne golove ili jeftine greske ali sve se desava sa razlogom, jer unazad par godina od kad je ova uprava radili su se nelogicni i klosarski potezi od tjeranja trenera koji su imali rezultat pa igraca plus ove juniore ne mkzes ocekivati da te ide.

Неки играчи нису примили плате од октобра мјесеца, а појединцима тече све редовно.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
DOBRODOŠAO VLADO JAGODIĆU!

AJracbo je napisao:
Ljudi dajte čovjeku da proba sta odma napadamo ovakav je onakav je, ja Kruni zamjeram sto je p...a i nema svoj stav dozvoljava raznim "zvjezdama" da odredjuju sami sebi sta ce igrati i kako ce igrati, onda izjave poslije poraza da je tako mozds bolje. Borac uvijek treba da igra muski i s mudima pa kako bude! NIJE sramota izgubiti.
Ljudi pricaju ja ne znam jel istina da je Vranjes sam sebi odredio da igra u napadu protiv zelje iako se tom protivio Kruna....

Nije samo on, ima tu još vedeta koji očigledno traže pažnju van stadiona.
Da su ti igrači došli ispod svake cijene, za kikiriki igrati ili nedaj bože pomoći svom klubu, ja bih rekao dobro ljudi hvala vam aj malo stisnite itd.

Došli su igrati za ozbiljne pare u našim uslovima, boli me kurac i kako se zoves i ko si i sta si, ima da se PODČINIŠ KLUBU, ako nećeš marš iz kluba.
Vladi treba Vico puno podršku dati u zavođenju reda, a i tribine trebaju stisnuti "posebne" ...Nema više niko bonusa ...ili se ugledajte na Jovanovića, Zilkića, Žutog ili odlazite.

Da će te i dalje glumiti umišljene, uvrijeđene preplaćene zvjezdice zbog vaših sujeta, ega ...

VLADO SAMO JAKO U KOST, I U JAVNOST UKOLIKO TI BUDE NEKO MINIRAO SVLAČIONICU!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako 2 poraza podignu tenzije na forumu :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Nije toliko do poraza, koliko je do loše igre. Jako loše.
Sretno Vlado!
Zar niko iz kluba nije mogao upaliti telefon i staviti ovu konferenciju uzivo na fb?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Уживо је на инстаграму свака прес конференција.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 09:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ББЛ je napisao:
Laganica je napisao:

Неки играчи нису примили плате од октобра мјесеца, а појединцима тече све редовно.

Ajde navedi imena ko to odbigraca nije dobio platu od oktobra pa da ako postoji neko da postavi pitanje na presu vezano za ovu tematiku?
Zadnj plata u oktobru? Pa sta ti ljudi jos traze u borcu,zasto ne traze raskid ugovora na stetu kluba kao sto su u celiku uradili?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 11:21 
Veteran
Veteran

Пинкара, не бих о именима јавно.
Зар стварно мислиш да би неко од новинара поставио то питање?, а све и да неко се и усуди да постави питање, мислиш ли стварно да ће му рећи, да то је тако?.
За вријме мандата ове управе, када смо се вратили у ПЛ, у сезони када смо избачени за столом из лиге. Играчи нису примали плате 8,9 мјесеци, неки од њих су и Пузи који је био и тужио клуб. А тада су они говорили да је у клубу све феноменално, да се све редовно исплаћује.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 12:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Boli me briga,ako su debili pa od oktobra nisu dobili platu inda neka ih i karaju do besvjesti kada nece da mijenjaju nesto.
Jebe mi se i za igracima i svim drugim samo je ta prica da je toliko kasnjenje plate nerealna pogotovo sto sam i ja od nekih igraca cuo da plate idu manje vise redovno. Jest da je u jednom trenutku kasnilo sto je u medjuvremenu rijeseno, ali da od oktobra nisi dobili je prica za bolide. To znaci da 4 mjeseca ti pojedinci zive od vazduha,svaka im cast to je novi iskorak u evoluciji covjeka.
Ne drzim niciju stranu ni od igraca ni od uprave jedino me nervira sto se ovakve stvari tek sad pisu? Zasto ti to recimo nisi napisao prije dva mjeseca vec tek sada?
Necu da ulazim u raspravu s tobom,ovo je prica i tema na nivou kancelarijskih alapaca

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daćemo gol u Vrapčićima.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Ja bih Baju Stojnica za trenera :) trebali su Husrefa Musemica dovesti

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 23:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
Vlado da bi napravio pomak u ekipi moras postrojiti svlacionicu i imati autoritet i biti iznad umisljenih zvijezda, to Krunic nije uspio i igraci su vodili glavnu rijec

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2020, 23:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Ko je vodio glavnu riječ? Ili više njih?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120037 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4812, 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]