banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4804, 4805, 4806, 4807, 4808, 4809, 4810 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Feb 2020, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Pazi nema tog poraza na ovom svijetu koji meni može zgaditi Borac. I 100:0. Moj klub moj grad. Ali atmosfera i papanluk mi može zgaditi život i da se zapitam da li je to moj grad više. Više ljudi će sa stadiona otjerati jedan čoban na razglasu nego bilo koji poraz. Organizacija 0. Stadion gori na razglasu nikakve informacije. Ljudi u neznanju gube vrijeme. Hoće li biti nastavka ili ne. Palanački. Užas. Muzika.... Ma za to stvarno nemam riječi. Ja sam u srijedu na stadionu. Ako čobane iz kluba i oko kluba ne sklone, znam da se ovo čita, i ja ću razmisliti da li ću više dolaziti na stadion. Puštaju crkvenu pjesmu na utakmici, ljude uspavali, nikad više ljudi i veći muuuk. Užas! Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Atmosfera sa terena se prenese na tribine, da su momci kidali po terenu logicno bi bilo da se to odrazi i na publiku, ali kako smo na terenu bili potpuno nemocni, spori, bezidejni, nedovoljno borbeni, na tribini je tajac jer samo cekas kada ces primiti gol.
Sto se tice muzike, jebes to, to me ne zanima, ja sam tamo samo zbog igre, borbe i nista drugo... prosto je nevjerovatno kako su momci podbacili, kako vrijeme odmice sve vise mi se cini da su podlegli pritisku i ocekivanjima publike, drugo razumljivo pojasnjenje ja nemam...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Puste li jos jednom "Pukni zoro", najgluplju pjesmu ikad, ima da se userem.

Protv Zeljeznicara Ziljkica u prvu a Zakaric neka udje u drugom. Klupa dok ne podigne spremu.
Sreca pa se Jovanovic vraca, ovo danas u zadnjoj liniji je bilo tragicno.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jos nesto, nije niko ni mogao objaviti vijest za nastavak kad niko nije ni znao dali ce se nastaviti ili ne, svakako su uslovi za nastavak bili neregularni, al ajd...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Puste li jos jednom "Pukni zoro", najgluplju pjesmu ikad, ima da se userem.

Ma ona što zavija "Srpkinja je majka mene rodila, tebe želim najviše" i tako to.... Ustani Lazare, Pukni zoro...

Ja sam pravoslavac ali na fudbalskoj utakmici za mene je to previše. A razlog tome vidim kada retardu iz Pičkovaca koji živi 20 g. u Banjaluci i još uvijek njače daš da se igra sa razglasom, a on u duši veliki Cigan i vrh svih svjetova od navijanja mu je guslanje u Areni protiv Turaka.... Kad bolje razmislim dobro smo mi i prošli.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Ide snimak na BHT

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Kruna je mnogo lošiji trener od Vinka, danas u Borcu skoro svaki drugi korner izvodi neki drugi igrač, njih 5-6 se smjenilo. Nevjerovatno da nemaju 1-2 igrača zadužena za to. Postavka igrača kod kornera za Borac je katastrofa. Svi, ali baš svi stoje iza penala, skoro na liniji 16 metara. Ne znam da li je ikad iko zabio od njih u životu odatle gol glavom. Pridji jbt golu, bar ćeš navući par igrača dole, unijeti nervozu golmanu. Pri izvođenju auta niko ne prilazi, igrač koji izvodi aut mora imati bar 2 opcije, danas skoro ni jednu. O preskakanju sredine, tj. nepostojecem veznom redu da ne pričam. Zbog toga su danas prodali dvocifren broj lopti. Trčanje i preuzimanje igrača mnogo loše, nema pritiska na igrace. Mnogo je nerezonskih poteza danas bilo od strane igrača koji bi morao trener popraviti.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2020, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
То је то, нисмо имали играча који би креирао нападе, фалио нам је креативац, а вјерујем да би било боље да Врањеш не изводи експерименте у шпицу напада, ако је то Крунићева замисао била дао бих му већ вечерас папире, а ако је Врањешова, заковао бих га на клупу следећу утакмицу да је Бог отац.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Па Врањеш игра напад од почетак сезоне, није ово нешто ново.
Разлика је што су се екипе у Бања Луци махом браниле, па смо овако офанзивни давали по који гол. Такође, Врањеш је био у форми.
Свака екипа која изађе с мудима против нас направиће нам пуно проблема.
Не могу двојица играча држати везни ред, уз то Зока често нападне горе, зато што је Салету и Врањешу мрско потрчати.

Горе од самог пораза је повреда Лучића, и безмудост Крунића.

Ајд Сарајево је јаче од нас, да се не лажемо, али друго полувријеме у Широком је показало све наше слабости.

Дај Кутића на гол против Жеље, мало је бољи од овог требињског несрећника. Не знам каква је логика била да се и Саватовић и Тркуља отпусте ради ова 2 лошија голмана.
Ако се могне како проћи, добро и јест.

Ако остане табела након источног Мостара оваква каква јесте, играћемо с Вележом 2 пута у 7 дана, с тим да је код нас она утакмица за 14 дана.

Што се тиче музике, реално ме боли уво шта ће пуштати, али она "пукни зоро" је дефинитивно за одстријела, ријетко иритантна пјесма. Ако су већ одлучили пуштати те историјске пјесме, бар ми Срби имамо љепше од те мањификове будалаштине.

Сад се треба скупити и одиграти до краја најбоље што се може, пробати европу изборити, да опет буде пун стадион ко јуче.
Лијепо је видјети пола сата прије почетка закрчене улазе испод запада и истока.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 09:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
U ekipi nema autoriteta. Bojim se da smo posrnuli i smatram a i to ce se vidjeti da Kruna nije taj trener za vrh tabele, nema autoritet.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 09:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Kakav kutic,u zenici je pokazao kakav je golman tako da neka hvala.
Realno da je borac uletio u pretezak raspored ali kada dodju ove losije ekipe i rezultati ce biti bolji. Po meni,sarajevo i zrinjski su iznad nas,mi smo negdje u rangu sa zeljom i tuzlom i sto vise osvojenih bodova protiv njih nam znaci 4 mjesto i evropu pod uslovom da kup osvoji neko drugi.
U srijedu ocekujem puno bolje borcevo izdanje jer je protivnik slabiji :-)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 14:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Sep 2017, 05:16
Bice to dosta bolje sa Jovanovicem i Dujakovićem.
Sarajevo je fizički spremnija ekipa od Borca i mislim da je to presudilo.
Većinu utakmice i Vranjes i Kajkut bili su odsječeni slabo su se i vračali po loptu,zabijali se izmedju njihovih stopera koji su beton jaki realno.
Pokusavalo se i izradjivali su se neki centarsutevi sa bokova,ali mi nije jasno da su sve lopte bile neupotrebljive,i veoma lako očišćene.
Očito je veoma dobro skautirana igra Borca.
Ono sto me posebno izbijalo je da su nas pretrčavali kako su htjeli i sve vazne duele dobili.
Ovdje na klupi treba neki mangup sa autoritetom da prodrma ekipu.
Igrači su na pripremama veoma slabo spremljeni i to se očito vidjelo i u Sirokom i juce.
Biće guravo u Srijedu jer bi ispadanje iz kupa bio pravi sok.
Za 4 dana moze se sve prosuti.
Neka priča ko sta hoce ali igrače poput Zakarica i Mirića Vukajlije defininitivno ne treba dovoditi.
Ajde u srijedu ćemo vidjeti.Valjda je Krunić vidio gde gresi ,mislim da ogroman dio krivice snosi on licni ili oni koji prave ekipu.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 14:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Polako sa zakaricem,za njega sam siguran da ce doci sebi. Miric juce uopste nije bio los. Veci je problem sto vranjes nije postojao juce i sto je milutinovic djelovao anemicno,nije mogao pogoditi pas od 10m.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
A sto se tice ovog kmecanja komsija na atmosferu sinoc samo cu reci da me boli ....c jer je sve bilo i vise nego korektno dok nisu trazili guzici cepa.
A onda su i dobili to sto su trazili.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
A sto se tice ovog kmecanja komsija na atmosferu sinoc samo cu reci da me boli ....c

Slažem se isto je moje mišljenje. Njihovo mišljenje nije relevantno pogotovo kada se sjetim da su naši navijači izašli sa Koševa krvavi zbog sukoba sa njihovom policijom. Tada su pjevali, ti multietniĆri, "ubij četnika". Jesmo li to zaboravili??? Neko je krv prolio za naše boje. Sada se mi kao nekom trebamo izvinjavati. Što t kažeš boli me k... za stokom jalijaškom. Ja bi to pobio svakako. E sad dolazimo do ključne stvari. Šta je policija radila dok ovi provociraju istok bacanjem kamenica i raketa??? Ja ću ti reći.... Češu mu.a. E to je to. Naši reaguju na tribini ovi odmah zgroženi. I tako se zamaskira suština i stvara problem koji je pogađate u necivilizovanim Banjalučanima. Izgubimo i koja je naša reakcija? Trener i igrač se zahvaljuju publici rečenicom "Borac izgubio ali Banjalučka publika je pobjedila". I šta se dešava? Sarajevski mediji pišu kako to može da kaže pa ovi na tribini su šovinisti itd. Banjalučki novinari pišu "i Banjaluka je izgubila" Eto! To ti je to. Znaš nas, je8o ti nas!

Dakle, onakvu palanačku muziku puštati na utakmici stvarati atmosferu Kočićevog zbora, bez Borčeve himne, bezmu.a policija koja je onima trebala kosti polomiti zbog gađanja itd... E to boli. Na poraz još i sami sebi dodajemo sol na ranu.

Da podsjetim https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... enta/67987

Glavu gore! U životu je važno biti Borac. Idemo dalje. Srijeda i Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 18:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
Ko prenosi ove godine kup gledam na areni ne pise nista da ima prenos?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 20:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
http://www.lesinari1987.net/galerija/displayimage.php?album=96&pid=1947#top_display_media

vjerovatno ovi sto ih boli ona stvar nisu ni pratili borac 2010 pa zbog toga nisu nikad ni vidili ovu sliku....

------------------

snsd ostavlja svoj potpis i to se vidi i u organizaciji utakmica.... majka jugovica, sunce sa kosova, srpkinja majka rodila, crkveni hor, pukni zoro :confused4: :confused4:

trofej kupa je podigao lik koji se zvao damir spica a ne srboljub krstic, po meni najbolji igrac ove sezone se zove Almedin... ali sta o tome znaju dosljaci koji u njima vide "jalije", i kojima je "ubi turcina" i "noz, zica, srebrenica" normalna stvar za fudbalsku utakmicu... juce na zapadu klinac 7-8 godina se dere "ubi turcina"....seljak sjedi iza mene i na 0:2 komentarise "jebo ovo, kad zvezda sutra igra"....

do kad ce grad biti zrtva seljackog mentaliteta?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mogao si jos nesto ubaciti u potpis. :lol:
Koji si sad pa ti jbt?

Na toj utakmici na Krmetnjaku se orilo "ubij Srbina" tako da bih te zamolio da ne seres.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 20:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Apr 2019, 14:03
Ако о нечему немаш појма немој се ни хватати тога,на нас са сјевера Грбавице увијек лети све и свашта од упаљача,телефона,камења па до пиротехнике и сваку утакмицу тамо буде доста Манијака.Тако да се јако добро зна кога је у главу погодила та бакља са слике и камо ли среће да их је више полетило као та,а не смијем ни да замислим да нпр на Кошеву испалимо сигналну па контам и у ваздух вјероватно би још били тамо .

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2020, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
sam_protiv_svih je napisao:
http://www.lesinari1987.net/galerija/displayimage.php?album=96&pid=1947#top_display_media

vjerovatno ovi sto ih boli ona stvar nisu ni pratili borac 2010 pa zbog toga nisu nikad ni vidili ovu sliku....

jesi li ti bio na toj utakmici??? nisi!
ja jesam!

odjebi u troskoku!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4804, 4805, 4806, 4807, 4808, 4809, 4810 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]