banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2005, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Jesam druze,ta sam,mada vise nemam to D drugo,sa njim sam se oprostila 96'!Pa dobro,ne bi se moglo okupiti bas 90% ljudi,ali jedno 50% sigurno bi!Ja sam u kontaktu jos uvijek sa svojim nerazdvojnim drugom Tasom,koji je sada postao tata vec po drugi put,a vidjam i dosta drugih ljudi po gradu,mada se neki kao napr. nas drug iz razreda Latinovic pravi da ne poznaje raju iz osnovne!Znas li ti nesto o ljudima iz razreda?Veliki pozdrav od mene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2005, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Voljela bih znati sta je sa mojom prvom i velikom ljubavi Zokom?Zadnji put sam ga vidjela prije jedno 7 godina,bio je ostrican na 0 i dosao je na par dana u BL,tada je bio jos uvijek u NS!Ili recimo sa Spikerom,mali blento,kako sam ga obozavala,to je uviek bio lik koji me je znao oraspoloziti!babca sam vidjala do prije par godina,ali ni njega nisam dugo vidjela!Cikin jos uvijek odrzava istu kilazu,Vula se cujem ozenio,ko bi rekao da ce njega nesto takvo nekada zainteresovati!O curama vrlo malo znam,vidjala sam vrlo rijetko Bojicku,Jeremicke,Sajicku,a nedavno sam srela Pendicku koju nisam vidjela sigurno 10 godina,bas smo se obradovale!Ona je mnogo propatila za ovih 15 godina!Koga ti vidjas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2005, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Adrenalin je napisao:

I sto se nekog okupljanja tice, prije nepar mjeseci su na tu temu uz jedno sedam-osam piva popricali Cakarevic i Ladjarevic... pomislili su kako bi to bio dobar fol... ali ce malo teze biti skupiti sve te ljude...

a koga ce to njih dvojica okupiti ja bih volio vidjeti...2 ovce nacrtane oni na okupu ne bi zadrzali... :lol: :lol: ......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2005, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nemoj mi,bolan,raju iz razreda dirati! :) Nemoj da sad nacrtam dve ovcice,pa da vidis kako ih Adrenalin cuva! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
SlikaSlikaSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 00:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
E, 'vako...

Zoruleta sam zadnji put vidio prošle godine u BL... tada me je zvao da, ako budem išao na Exit, prespavam kod njega u NS... poslije toga ni glasa od njega... moguće da dolazi samo sezonski, tj. mogao bi doći i ovo ljeto... vidjećemo...
Sa Tašićem sam se redovno nalazio u studenjaku dok smo obojica "studirali" u BG... to je bilo negdje '96-'97... ja sam se vratio u BL i poslije toga ništa... Zoka mi je prijavljivao da se preselio u Pančevo... ili je to bilo samo dok je studirao... Jel' on u Vršcu još uvijek?
He, he... Davidu je malo visoko... znaš... slabije se vidi odozgo, pa mu nije zamjerit'... i sam sam ti k'o da mi duva kroz glavu... dosta me je poznatih ljudi ispič*aralo jer sam prošao kraj njih bez pozdrava...
Sa Marinom sam se vidio pretprošle godine u Kicu... sjeli i malo duže pričali... samo što je ona tada bila jako loše... znaš već...
Tibor radi u Irishu već nepar godina... vidim se i sa njim počesto... što u komšiluku, što kod njega na radnom mjestu... :drinking:
E, sad... čini mi se da sam neki dan vidio Babca u gradu u pratnji neke djevojke... al' nisam baš siguran...
Jeremićke nisam dugo vidio... jako čudno, pošto živimo zgrada do zgrade...
Baš sam se sjetio i Garića... dijelili smo isti fakultet u BG... samo što je on bio geolog, a ja rudar... mosh' mislit'! Al', kao što rekoh, kako sam se vratio nazad, nikoga od tih ljudi više nisam ni vidio, ni čuo...
He... prije jedno tri-četiri večeri sam vidio Dunju u Maratonu... nije me skužila... tuda se svojevremeno motala i Lidija (sjećaš se nje?), ali i ona je izgleda otišla dalje...

Eto... više mi mozak ne funkcioniše... dva su sata ujutro... pa kontam da se zaustavim ovdje...
Vidio sam još gomilu ljudi u zadnjih godinu dana... pa dok mi ne padnu na pamet...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 07:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Daj,dosta vise ove suplje preko neta,ajde da se nadjemo na kavici jedan dan pa se lijepo ispricamo!Moze?
Inace Tasa se preselio definitivno u Pancevo iz Vrsca ima vec godina tome,a sad su kupili i tsan u istoj zgradi gdje mu i starci zive,pa baba i deda cuvaju klinceze,dok mama i tata sajcaju!Ima predivnu zenu,bili su pre dve godine kod mene,tada je ona bila trudna sa drugim djetetom!Za Oliveru jeremic znam da je imala grozan brak sa nekim mamlazom ovdje iz N.Varosi i da se jedva idiota rijesila,ima cini mi se sina!E,Tibora mi puno pozdravi,njega bas dugo nisam vidjela!Lidije se sjecam dobro,ja sam joj po nalogu uciteljice Dragice bila mentor u ucenju,jer kao ono ja dobra ona losa!A Madjarku ,uciteljicu nam dragu,redovno vidjam ovdje u Novoj Varosi,cuva neku djecu,sad ne znam da li su joj unucici ili je baby siterka!Da,vidjala sam cesto i Bojana K.,on ti je u onim Jehovinim svjedocima,pa stalno hoda sa onim knjizicama i privodi zrtve!Za Tihomira sam cula da je isto jako nadrljao u zivotu,ostao je udovac sa dvoje djece i to sa nekih 25 godina!Uzas!Sandra proticka je isla samnom u srednju,pa se udala i otisla u Austriju,rodila je sina,a sad na 10 godina mature sam cula da se razvela i da radi tamo u nekom starackom domu,da joj je dobro i da uspjeva da se izbori sama sa djetetom!Ne znam sta se desilo sa Sanjom Ruzdijic,cak sam cula da je obolila od leukemije i da je umrla!Za Sanju Racic,sigurno znas,bas mi je zao te cure!Eto,stari,i ja sam iz nocne,pa jedva gledam,odoh pajati,a ti se javi!Ako se cujes ili vidis sa Zokom,reci da bih ga voljela vidjeti!Pozdravcic!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 08:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:38
Evo da se i ja javim na ovu temu, posto sam generacija gore navedenih ( Spahe, Velje, Rolija...).
Znali ko sta je sa Tanjom Zivkovic, Biljom Tadic i njenom prijateljicom Marom ? Takodjer iz tog dijela Borika, znali iko sta je sa Krticom, Lili, Sinom Marinkovicem, Jelenom i Anom...?
Toliko toga mi je sada palo na pamet da bih :-?

Pozdrav svima
Berna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E,ja ti mogu pomoci toliko sto znam da je Tanja Zivkovicka udata,cini mi se ima dvoje djece,radi u Mobisu,i dalje ima onak lijepe plave okice,mada se jako promjenila!Biljana Tadicka,cini mi se da se i ona udala,nju rijetko vidjam,cesce joj vidim sestru Mirjanu,a Maru sam vidjela prije jedno godinu dana u Milenijumu,znam da je bila otisla odavde u toku rata u Novi Sad,a kad sam je vidjela rekla mi je da su se vratili u B.Luku i radila je u nekom butiku u Zenitu!Ona se jos nije udala i dalje je ostala otkacena kao sto je i bila!Iz te generacije znam jos za Bilju Cosicku,da se udala za mog bivseg komsu iz Borika ,Puaca i imaju dvoje djece!Jedino joj je strai,nas Cos iz muzickog,obolio i operisan je kod nas u bolnici,za sada je dobro i nadam se da ce tako i ostati,mada se kod karcinoma nikad ne zna!Za ostale ne znam nista,ako sam bila od pomoci,bice mi drago!Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 15:33 
Početnik
Početnik

Hvala puno mala dani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 19:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nije problem! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

He,he,he,provalila sam ti nik!!!SlikaA ti ono imas sestru,isla je sa Pavosevicima u razred!Sestra ti je jedno divno stvorenje!Naravno da smo bili komsije i to punih 18 godina!Hvala ti za ove informacije,narocito za Spikera!Znas li za koji klub igra u Francuskoj,mozda se mogu naci na netu,vjerovatno imaju svoj sajt!?Pozdravi seku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2005, 13:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Halo,ljudi iam li koga ovdje?Danima provjeravam i ne mogu da vjerujem,zar nas je zaista tako malo ostalo da se svake prestupne neko prijavi ovdje?kakav zasu! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro je bolan ne mitinguj odmah..... :lol: :lol: ..malo na godisnjem se bilo ......ti k'o usjedilica....... :lol: :lol: ......

kad tog Spahu spominjete.je*o mamu klosarsku nit' kad dodje nit se javi kome....pravi smecar......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 19:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma dosta raje sam nasla na ovom sajtu,potrazis ih samo u adresaru!Probaj,nisa sigurna za Spahu,ali nasla sam Albina Tufekcica,Alisu Bibuljicu i jos dosta njih!http://www.raja-do-jaja.com/index.html
A nije da sam usjedilica,nego j...a,meni prosao godisnji,nije ni mene bilo 20-tak dana,pa mi sad neobicno gdje su svi! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 19:50 
Početnik
Početnik

Pozdrav
Sa spahom sam se cuo par puta, jos uvijek igra fudbal, a na ovoj stranici
http://www.kalmarff.se/Spelare/damirs.htm mozete i vidjeti njegove info i sliku.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 19:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ej,hvala na informaciji!Pozdrav za sve vas i od Bine Ratesica,posebno za generaciju 75'!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 19:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Uvijek je bio faca,curice su ludile za njim,a i sada dobro izgleda,nismo mi jos generacija za odbaciti! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e svaka cast za ovu sliku ....jebo mamu isti je pas k'o i prije.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 22:36 
Početnik
Početnik

Ma ne samo faca, nego mu i spika ostala ista i sve ostalo.
Kaze nije se jos ozenio, koji ce mu...hehe
Godfather moze koja info vise o tebi, posto si vidim bio dobar sa Spahom, mora da se poznajemo.
Sjeca li se iko one male Sandre, nisma siguran kako se prezivala Ibrahimbegovic ili Ibrahimovic, zivjela je u blizini skole B.C.
I jedno pitanje za malu dani, postoji li mogucnost da se stupi u kontakt sa Slobodanom Majstorovicem, (Fizika).

Pozdrav svima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]