E, 'vako...
Zoruleta sam zadnji put vidio prošle godine u BL... tada me je zvao da, ako budem išao na Exit, prespavam kod njega u NS... poslije toga ni glasa od njega... moguće da dolazi samo sezonski, tj. mogao bi doći i ovo ljeto... vidjećemo...
Sa Tašićem sam se redovno nalazio u studenjaku dok smo obojica "studirali" u BG... to je bilo negdje '96-'97... ja sam se vratio u BL i poslije toga ništa... Zoka mi je prijavljivao da se preselio u Pančevo... ili je to bilo samo dok je studirao... Jel' on u Vršcu još uvijek?
He, he... Davidu je malo visoko... znaš... slabije se vidi odozgo, pa mu nije zamjerit'... i sam sam ti k'o da mi duva kroz glavu... dosta me je poznatih ljudi ispič*aralo jer sam prošao kraj njih bez pozdrava...
Sa Marinom sam se vidio pretprošle godine u Kicu... sjeli i malo duže pričali... samo što je ona tada bila jako loše... znaš već...
Tibor radi u Irishu već nepar godina... vidim se i sa njim počesto... što u komšiluku, što kod njega na radnom mjestu...
E, sad... čini mi se da sam neki dan vidio Babca u gradu u pratnji neke djevojke... al' nisam baš siguran...
Jeremićke nisam dugo vidio... jako čudno, pošto živimo zgrada do zgrade...
Baš sam se sjetio i Garića... dijelili smo isti fakultet u BG... samo što je on bio geolog, a ja rudar... mosh' mislit'! Al', kao što rekoh, kako sam se vratio nazad, nikoga od tih ljudi više nisam ni vidio, ni čuo...
He... prije jedno tri-četiri večeri sam vidio Dunju u Maratonu... nije me skužila... tuda se svojevremeno motala i Lidija (sjećaš se nje?), ali i ona je izgleda otišla dalje...
Eto... više mi mozak ne funkcioniše... dva su sata ujutro... pa kontam da se zaustavim ovdje...
Vidio sam još gomilu ljudi u zadnjih godinu dana... pa dok mi ne padnu na pamet...