Наравно да не треба, за то служи РТРС.

СДС не треба да прича, треба да ради. Ал' јеби га, ко је још видио да мора да се запне да се након 16 година дође на власт?!?
То како се овде живи и ради зна свако ко добија плату од локалне фирме. Не треба му ни РТРС ни РТВБН да му каже у каквом је стању.
И ту је трагедија СДС-а. Умјесто да се бавите нечим корисним, да ето изађете са неким планом (мислим на стварни план а не ми ћемо да запослимо људе да повећамо пензије да ово да оно) како да се поправи економска ситуација, привуку инвестиције, смањи корупција, смањи број запослених у администрацији, ви предлажете усвајање закона о утврђивању поријекла имовине!!! Вау мајстори.

Па што га нисте усвојили '96. Имали сте двотрећинску већину?
Поред толико шупљина у власти на којима можете да направите нешто конкретно, ви се бавите указивањем на шупљине???
Све го јебени Шерлок до Шерлока. А они са мало дужим сјећањем знају како је то било док је СДС био на власти а овде код мене је СДС на власти од прије рата па до Омеровог пребјега и видио сам сву способност на дјелу.
А ово са "црвеним кмерима" је за ред величине дебилније од оног "Баја". Какав кретен вам налази фразе за комуникацију с јавношћу, стварно бих волио да га упознам.

Срећан пут до испод цензуса.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.