banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2019, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Special one je napisao:
sinip je napisao:
skeva je napisao:
TNS, sta je SDS trebao uraditi? I kako bi to islo njima i RS u korist?

СДС треба да се откачи Дудека и почне да гледа своја посла. Рецимо?

Доласком Шаровића лоптица је стално на другој страни, али наравно ви који стојите на улазу у Милин шупак и борите се који ће од вас више да се увуче нисте у могућности да то видите.

Koja loptica? :lol:
Sarovica pratim vec nepar godina i covjek konstantno mulja i petlja. To je sve koliko moze, ali sa tim nista nece napraviti osim da ponekad ispadne faca i drzavotvorni ministar klinac palac na N1 ili klixu :lol:

Od njega drustvo nema i nece imati koristi
Mozda ce dalje nastaviti svoditi SDS prema cenzusu. To je za mene drustveno korisna aktivnost.

P.S. Ove koraci koje sam opisao da bi Sarovic trebao uraditi da bude na celu VM nisu prebacivanje loptice, vec cista glupost na nekoliko nivoa. I naravno, penal za Milu.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 26 Jul 2019, 23:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2019, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Special one je napisao:
sinip je napisao:
skeva je napisao:

Доласком Шаровића лоптица је стално на другој страни, али наравно ви који стојите на улазу у Милин шупак и борите се који ће од вас више да се увуче нисте у могућности да то видите.

Која јебена лоптица?!?
Ено БН, гласило СДС-а иначе, се уби од пљувања по Дудеку и власти и произвођењу општег црнила. Наравно да је ситуација црна али оцрњивањем исте још више, само потпомажете исељавању гласача у Ње'ачку. А онда уви буџетски ухљеби има да вас сатару. :lol:
Значи СДС треба да престане да се брине о лоптици и почне да се брине о себи. Мислим, не мора, а вјероватно и неће, и пропашћете к'о СПО у Србији и искрено - драго ми је због тога. :)

А ова мантра вас партијских вјерника СДС-а да свако ко критикује исти је одмах подржавалац власти без ограничења, бот, ухљеб и штатијазнам је врхунац негативне селекције коју је спровео СДС. Од врха па до најобичнијег члана.

И онда се питате што 16 година нећете видјети власт, а све су шансе и 20.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2019, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Džontra je napisao:
... E sad ako Hrvatska opet zajebe, pa blokira "naš" most e onda jebi ga, sve bilo za džabe.

BiH nema nikakve šanse da obustavi gradnju Pelješkog mosta. Nikakvu uslugu Mile nije uradio Hrvatskoj- ovo je čisto pokazivanje dobre volje zbog Gradiške. Ako nas ujke zajebu- zajebu, ništa tu ne možemo uraditi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2019, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па немој тако, до сад би СДС направио два. :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2019, 23:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2016, 23:33
The_new_Statesman je napisao:
Cekaj, hoces reci da sam u pravu kada kazem da je ta sjednica trebala biti tehnicka i bez diskusija.
De se dodgovori sam sa sobom :-D

Одакле си то закључио?
Управо супротно, сматрам да је сједницу требало развући што дуже.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 00:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Special one je napisao:
sinip je napisao:
skeva je napisao:

Koja loptica? :lol:
Sarovica pratim vec nepar godina i covjek konstantno mulja i petlja. To je sve koliko moze, ali sa tim nista nece napraviti osim da ponekad ispadne faca i drzavotvorni ministar klinac palac na N1 ili klixu :lol:

Od njega drustvo nema i nece imati koristi
Mozda ce dalje nastaviti svoditi SDS prema cenzusu. To je za mene drustveno korisna aktivnost.

P.S. Ove koraci koje sam opisao da bi Sarovic trebao uraditi da bude na celu VM nisu prebacivanje loptice, vec cista glupost na nekoliko nivoa. I naravno, penal za Milu.

Шаровић је бацио коску, а кленови се попецали.
Прави догађаје, а онда разни Ковачевићи, Васићи, Клошарци и остала банда која се налази у партији црвених кмера покушава да то анулира.

На твоју жалост у СДС се већ осјети оптимизам и може да има само раст.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 00:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Special one je napisao:
sinip je napisao:
skeva je napisao:

Која јебена лоптица?!?
Ено БН, гласило СДС-а иначе, се уби од пљувања по Дудеку и власти и произвођењу општег црнила. Наравно да је ситуација црна али оцрњивањем исте још више, само потпомажете исељавању гласача у Ње'ачку. А онда уви буџетски ухљеби има да вас сатару. :lol:
Значи СДС треба да престане да се брине о лоптици и почне да се брине о себи. Мислим, не мора, а вјероватно и неће, и пропашћете к'о СПО у Србији и искрено - драго ми је због тога. :)

А ова мантра вас партијских вјерника СДС-а да свако ко критикује исти је одмах подржавалац власти без ограничења, бот, ухљеб и штатијазнам је врхунац негативне селекције коју је спровео СДС. Од врха па до најобичнијег члана.

И онда се питате што 16 година нећете видјети власт, а све су шансе и 20.

То ти хоћеш да кажеш да ми треба да причамо да овдје тече мед и млијеко, као што то Миле ради.
Хоћеш да кажеш да може нормално да се живи и ради, да већина људи има сигуран посао и сигурну плату, да са том платом сигурно може да обезбиједи лагодан живот својој породици.

Неколико пута сам ти рекао да су СПО и СДС неупоредиви, али опет ти имаш неке своје пусте жеље и снове.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Наравно да не треба, за то служи РТРС. :)
СДС не треба да прича, треба да ради. Ал' јеби га, ко је још видио да мора да се запне да се након 16 година дође на власт?!?

То како се овде живи и ради зна свако ко добија плату од локалне фирме. Не треба му ни РТРС ни РТВБН да му каже у каквом је стању.

И ту је трагедија СДС-а. Умјесто да се бавите нечим корисним, да ето изађете са неким планом (мислим на стварни план а не ми ћемо да запослимо људе да повећамо пензије да ово да оно) како да се поправи економска ситуација, привуку инвестиције, смањи корупција, смањи број запослених у администрацији, ви предлажете усвајање закона о утврђивању поријекла имовине!!! Вау мајстори. :lol: Па што га нисте усвојили '96. Имали сте двотрећинску већину?
Поред толико шупљина у власти на којима можете да направите нешто конкретно, ви се бавите указивањем на шупљине???

Све го јебени Шерлок до Шерлока. А они са мало дужим сјећањем знају како је то било док је СДС био на власти а овде код мене је СДС на власти од прије рата па до Омеровог пребјега и видио сам сву способност на дјелу.

А ово са "црвеним кмерима" је за ред величине дебилније од оног "Баја". Какав кретен вам налази фразе за комуникацију с јавношћу, стварно бих волио да га упознам. :lol:

Срећан пут до испод цензуса.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 07:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
e baš mi je drago zbog Spešla: Mirko rek'o da bi rado bio šef ministarskog sovjeta i pravio novu skupštinsku većinu u RS i našem se forumskom ortaku odma' digo taj neki optimizam.
manje je važno što je za realizaciju ovih fantastičnih ideja neophodno da otprilike kompletan SNSD pređe u SDS, bitano je da se kod stranačkih vjernika dešava 1 uzbuđenje.
a i vrijeme je bilo, majka mu stara, dosta više s faking letargijom i čabrom!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Šta to znači dolaskom Šarovića loptica je na drugoj strani?
Gdje je bila loptica kad je Vukota komandovao?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to je Vukotina novosadska loptica, donio s faksa. on je nju više ćulo neg prebacivo, jerbo nije postizavo zbog radi gudala.
al kad je se Mirkec dočepo, to sad samo piči tamo preko Dodijeve tarabe.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Loptice.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iako mi sva priča oko loptica i dalje nije jasna, meni se čini da neki iz SDS žele da kažu sad kad je Šarović glavni, Vukotin i njegov mandat su bili penis...iako su mu babe pod noge slali da ga ljube, dok je bio na vlasti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Boze, zar je sunce toliko jako...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/C ... ika/550477

Džontra...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U tekstu je dakle sve ono sto smo juce naceli.
Aferim.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma, šta god Spešl reko, meni je Mirko spolovilo na bicikli, nea napretka dok se Mekta ne dovati loptica.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neki bi rekli Mekta ima loptice samo pred mikrofonom, a kad ga se pita za odgovornost, loptice se pretvore u vaginu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni samo nije jasno gdje su manitu i spijo nestali u ovom odsutnom trenutku kada se vode ozbiljne diskusije.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2019, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemoj ti ulaziti u ovaj brlog, ipak si ti iznad toga...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]