banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Mar 2024, 12:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 361  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 29 Maj 2019, 06:50 
OffLine
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Postovi: 5276
Da poznaješ nekoliko stanarčana ne bi ga to pitao Milane :D

_________________
Pametniji prestanite popuštati vidite dokle nas je to dovelo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 29 Maj 2019, 07:37 
Znam ja da se tamo rakija pije umjesto vode, ali opet...


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 29 Maj 2019, 07:51 
OffLine
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Postovi: 8494
On je posle bio deminer.
Inače, stanarske generacije rođene između 75. i 85. su imale zanimljvih likova i to prilično.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 29 Maj 2019, 08:06 
"bio" je zanimljiv dio...je li deknuo negdje ili mu dosadilo?

bas jutros citam kako je jedan stradao sinoc...


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 29 Maj 2019, 12:22 
OffLine
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Postovi: 8494
Ma jok nego se ne bavi više minama(možda rekreativno).
Al se zato 2x ženio, 4-5 djece, hadžija ko i ja...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 11 Jun 2019, 10:14 
Citiraj:
Četrnaestogodišnja devojčica M. Z. učenica sedmog razreda osnovne škole "Aca Aleksić" iz Kožetina zatečena je oko 16 časova bez svesti na ulici u Aleksandrovcu, saznaje RTS.


http://mondo.rs/a1192728/Info/Crna-Hron ... ulici.html


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 11 Jun 2019, 13:17 
Citiraj:
Nezapamćena tragedija desila se sinoć u Pragu kada je učenik Srednje tehničke škole grafičkih tehnologija, dizajna i multimedije sa Ilidže poginuo nakon pada sa prozora hotela, gdje učenici ove škole borave na ekskurziji.

Ovo informaciju prenio je portal slavija.rs.ba, a nismo uspjeli dobiti potvrdu od direktora škole.

Prema navodima čeških portala, koji javljaju o ovoj nesreći ali ne navode odakle je nastradali mladić, tragedija se desila sinoć oko devet sati, a uzrok nesreće još uvijek nije poznat.

Učenik je pao sa četvrtog sprata hotela u kojoj su boravili, a hitnu pomoć su pozvali radnici hotela.

Slučaj je preuzela kriminalistička policija u Pragu, a isključili su da je neko drugi učestvovao u nesreći, te da je najvjerovatnije riječ o samoubistvu ili slučajnom padu.


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 14 Jun 2019, 07:24 
Citiraj:
Radnik “Elektro-distribucije“ Gojko Kovačević (55) poginuo je juče prilikom održavanja trafostanice u Ribniku.

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad rekli su da se nesreća dogodila juče oko 11.30 i da je tom prilikom nesretni radnik zadobio povrede od kojih je ubrzo preminuo.

"Uviđaj na licu mjesta obavila je policija zajedno sa inspektorom zaštite na radu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac, koji je naredio obdukciju tijela", kažu u policiji.

U „Elektro-distribuciji“ su rekli da je Kovačević bio iskusan i veoma dobar radnik.

"Veoma je dobro znao svoj posao. On je bio i poslovođa, a još ne znamo kako se desila nesreća. Bile su ispoštovane sve procedure o zaštiti na radu", rekli su u „Elektro-distribuciji“.


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 14 Jun 2019, 12:31 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Postovi: 31179
Lokacija: Je Suis Ahmed
Citiraj:
ŽIVOT MI JE PAKAO” Bilčar: Nisam imao namjeru da ubijem Milovanovića
Hronika Autor: Goran Obradović 13.06.2019. 15:27 ➔ 15:37

Foto: Srpskainfo

U tom trenutku nisam ni bio svjestan da mi je šrafciger u ruci, nisam imao namjeru da bilo šta uradim niti da nekoga povrijedim. Nisam mogao ni sanjati ovo – rekao je danas u Okružnom sudu u Banjaluci Goran Bilčar.
Njemu se sudi zbog sumnje da je u oktobru prošle godine ubio Bojana Milovanovića, tako što mu je zabio šraficger u glavu.

U ovom predmetu su osim Bilčara, i to za krivično djelo “učestvovanje u tuči”, optuženi Marko Mihailović iz Banjaluke, te Đorđe Borovčanin i Đorđe Đenadija iz Kozarske Dubice.

Na početku svjedočenja Bilčar je prvo izrazio saučešće porodici.

– Nisam ranije imao priliku, izjavio bih saučešće porodici. Mnogo mi je teško pričati o svemu – istakao je Bilčar.

On je ispričao da je 17. oktobra bio na poslu, a sa Mihailovićem dogovorio večernji izlazak tog dana. Rekao da je drugarici trebao pomoći oko radova u stanu, te da je zbog toga pri odlasku s posla uzeo iz firme sporni šrafciger i ubacio ga u gepek.

– Prije izlaska sa Mihailovićem i Vladom Novakovićem bio sam na fudbalu, a zatim smo otišli u jedan banjalučki klub, gdje smo pili alkohol – ispričao je Bilčar.

Dodao je da su zatim oko dva časa ujutru otišli do pekare „Marčelo“ i tu sreli mladiće iz Kozarske Dubice.

Bilčar je rekao da ih nije poznavao, niti obraćao pažnju na njih, ali je čuo da ih Novaković pita „jeste li vi neki muzičari“, na šta su mu iz druge grupe pojedini odgovorili da „jesu“, a neki da „nisu“.

– Kada sam izašao na sporedni ulaz prema autu čuo sam galamu i Mihailovića da govori „dođi ovo da vidiš“. Čuo sam psovke „j… vam mater, prebićemo vas'“ Izgledalo je kao da su se obraćali nama. Bilo je to pet momaka iz pekare. Otvorili su vrata svog vozila i izvirili. Vidio sam im lica – kazao je Bilčar.


Foto RAS arhiva

Mjesto ubistva Bojana Milovanovića

Zatim je naveo da su on i Mihailović ušli u njegov “BMV” i krenuli, dok je Novaković ostao u pekari. Bilčar tvrdi i da su ih petorica momaka iz drugog auta u jednom momentu obišli, a zatim nastavili sporo da voze ispred njih.


– Blicao sam im. Onda su upalili četiri žmigavca i stali. I ja sam svojim autom stao pored njih, nikome nisam prepriječio put – rekao je Goran Bilčar.
Kaže da nakon što su on i Mihailović izašli iz njegovog “BMV”, upitao je suparničku grupu „zašto nam j… mater“, na šta je, tvrdi Bilčar, uslijedio odgovor „sad ćemo vam opet“.

– Vidio sam sat spušten na prste Bojanove desne šake. Udario me u glavu. Povratio sam se malo unazad od udarca. Smučilo mi se. Obuzeo me strah i sve. Nikada se nisam tukao, niti učestvovao u tuči. Mahinalno sam otvorio gepek. Uzeo sam zajedno u jednu ruku dizalicu i šrafciger – kazao je Bilčar.

Tvrdi da je zamahnuo, te da mu je dizalica ispala, a da ga je onda Bojan udario drugi put.

– U fazi ustajanja sam mahinalno zamahnuo rukom u kojoj je bio šrafciger. Osjetio sam da sam udario u nešto – rekao je Bilčar.

U nastavku je ispričao da je Bojan pao, da on navodno nije bio svjestan šta se dogodilo, ali je ipak otišao da traži dizalicu, dok mu je šrafciger sve vrijeme bio u ruci.

– Kada sam zamahnuo, nisam imao namjeru, nisam htio to da uradim – dodao je.

Ispričao je i kako se u tom trenutku pojavio Mihailović, da su onda otišli vozilom zajedno po Novakovića u pekaru, te otišli kući.

– U vožnji je Marko rekao „onaj momak što je pao, pridigao se“ – rekao je Bilčar.

Zatim je ispričao kako je ujutro krenuo po djevojku, pa na posao, ali da ge je presrela policija i odvela u stanicu, i da mu je tek tu inspektor saopštilo kako je Milovanović mrtav.

– Pozlilo mi je. Dali su mi vode i šećera. Tada mi je nastao pakao u životu. Ni dana danas ne mogu doći sebi – rekao je Bilčar.


Citiraj:
U sudnici prikazani SNIMCI IZ KOBNE NOĆI: Prije UBISTVA ŠRAFCIGEROM nije bilo svađe između Bilčara i Milovanovića
Hronika Autor: Goran Obradović 26.02.2019. 15:00 ➔ 15:04

Foto: Srpskainfo

Na snimcima sa nadzornih kamera vide se da u banjalučkoj pekari „Marčelo“ prije ubistva nije bilo svađe i preprike između društava Gorana Bilčara i Bojana Milovanovića.
U okružnom sudu u Banjaluci pregledavanjem snimaka iz kobne noći od 18. oktobra nastavljeno je suđenje Bilčaru, koji je osumnjičen da je ubodom šrafcigerom u glavu ubio Milovanovića u centru Banjaluke.

Okružni tužilac Saša Labotić danas je u sudnici pustio nekoliko snimaka s nadzornih kamera, gdje se vidi šta se dešavalo u pomenutoj pekari, kao i u blizini mjesta ubistva.

Na snimcima se vidi kako Bojan Milovanović, Đorđe Đenedija, Đorđe Borovčanin i još dva momka dolazi automobilom „fijat“ ispred pekare, a zatim ulaze u unutrašnjost. Oni uzimaju hranu i staju za stol na sredini lokala, gdje se već nalaze neke djevojke.

Poslije nekog vremena u pekaru dolaze optuženi Goran Bilčar, Marko Mihajilović i njihov prijatelj Vlado Novaković. Oni takođe uzimaju hranu i sjedaju za sto u blizini njih.

Poslije nekog vremena vidi da su oni komunicirali, ali se ne vidi da se svađaju ili prepucavaju.

U jednom momentu na snimku se vidi kako Đorđe Đenedija uzima nož sa stola, čisti ga i stavlja u unutrašnji džep jakne.


Foto RAS arhiva

Mjesto ubistva Bojana Milovanovića

Nakon toga mladići iz Kozarske Dubice odlaze iz pekare, u kojoj ostaju Bilčar i Mihajilović.


Na drugom snimku se može vidjeti da se u trenutku ulaska u vozilo Đorđe Borovčanin svađa s nekim, te ulazi i izlazi iz vozila. Međutim, ne vidi se s kim se svađa. Prikazan je snimak,gdje se vidi da su u to vrijeme Borovčanin, Mihajilović i Novaković bili u pekari.

Nakon toga vidi se kako mladići iz Kozarske Dubice nekoliko puta vozilom prolaze kraj pekare „Marčelo“.

U jednom trenutku Bilčar izlazi iz pekare i automobilom se zaustavlja na putu, a zatim Mihajilović sjeda u njegov BMW. Tada ponovo automobilom „fijat“ mladići iz Kozarske Dubice zaobilaze BMW, koji zatim velikom brzinom kreće za njima.

Na sljedećem snimku se vidi kako dva mladića iz Kozarske Dubice bježe s mjesta gdje se desilo ubistvo, a tom prilikom za njima trči Mihajilović.

Na zadnjem snimku se vidi kako se poslije ubistva Mihajilović i Borovčanin vraćaju do pekare i zovu Novakovića da ide sa njima. Tada Bilčar iz prtljažnika automobila vadi sportsku torbu i ubacuje u pekaru prema Novakoviću, koji zatim uzima torbu, sjeda u njihov automobil i odlaze.

Kao svjedok danas je saslušan i Jadranko Pilipović, vlasnik kuće u Ulici Nikole Pašića. On je ispričao da na kući ima šest kamera, a da jedna često ne radi. Sa snimka kamere s njegove kuće vidi se kako bježe mladići iz Kozarske Dubice, a kako ih juri Mihajilović.

Optužnica
U optužnici je navedeno da je do sukoba došlo 18. oktobra prošle godine. Tokom tuče Bilčar je iz gepeka svog automobila uzeo dizalicu koju je bacio prema Milovanoviću, ali ga je promašio.

Bilčar je zatim iz gepeka uzeo šrafciger i, u namjeri da ubije Milovanovića, dva puta ga ubo. Prvi put ga je ubo u predjelu lijeve strane vrata. Zatim ga je ubo u sljepoočnicu, pri čemu je Milovanović zadobio povrede u vidu razorenja vitalno važnih moždanih centara, koji su nastali duž kanala ubodne rane.

_________________
SlikaSlikaSlika
BL 1993, 2003, 2013, 2023Mala Mediha treba vašu pomoć!
Najbolji citati BL forumaKultne teme BL foruma


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 14 Jun 2019, 13:31 
Citiraj:
Devetnaestogodišnji mladić poginuo je sinoć u mjestu Usorci u Oštoj Luci kada je pao sa traktora, saznaju Nezavisne.

Nezvanično se saznaje da je u pitanju LJ.B. koji je pao sa traktora oko 20.30, a nesrećni mladić je usljed povreda noćas preminuo u bolnici.

U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci naveli su da je mladić sinoć u 22.00 časa dovezen u Urgentni centar sanitetskim vozilom prijedorske bolnice.


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 18 Jun 2019, 22:01 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Postovi: 31179
Lokacija: Je Suis Ahmed
Malo akcije naše policije.
https://m.youtube.com/watch?v=9t570r36G_Y

Desetka od mene.

_________________
SlikaSlikaSlika
BL 1993, 2003, 2013, 2023Mala Mediha treba vašu pomoć!
Najbolji citati BL forumaKultne teme BL foruma


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 18 Jun 2019, 22:19 
lol...opasni momak i crvene gace... :lol:


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 18 Jun 2019, 23:59 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Postovi: 31179
Lokacija: Je Suis Ahmed
Jbg policija pretpostavlja da osumnjičeni za proizvodnju droge i oružja mogu biti opasni pa ih tako moraju privoditi. Nije jednostavno da ti bilo ko uperi cijev u lice.

_________________
SlikaSlikaSlika
BL 1993, 2003, 2013, 2023Mala Mediha treba vašu pomoć!
Najbolji citati BL forumaKultne teme BL foruma


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 20 Jun 2019, 19:36 
Citiraj:
Aleksandar Bubnjević je odranije poznat po činjenju krivičnih djela, zbog čega je i osuđivan. On je, kako saznajemo, u banjalučkom Okružnom sudu u maju 2014. godine osuđen na dvije i po godine nakon što je priznao krivicu za šverc narkotika. Tada je sa njim osuđen i Dražen Malešević i to na tri godine robije. Prema presudi, oni su bili dio organizovane grupe koja se bavila preprodajom marihuane i heroina na području Banjaluke. Prethodno su bili uhapšeni sa 1,1 kilogram narkotika koji su prevozili na motoru.


https://www.banjaluka.com/drustvo/banja ... avne-jade/


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 23 Jun 2019, 13:00 
Citiraj:
Jedna osoba smrtno je stradala iznad zeničkog izletišta Smetovi, mjesto Kraljevine, usljed udara groma, saznaje "Avaz".

Prema informacijama iz policije, petorica lovaca nalazila su se na traktoru kada je, usljed nevremena koje je zahvatilo šire područje Zenice, udario grom.

- Prema informacijama kojima raspolažemo u ovom trenutku, jedan lovac smrtno je stradao, ali čeka se da na lice mjesta izađe mrtvozornik i utvrdi smrt. Ostala četvorica lovaca se osjećaju dobro - kažu iz policije.


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 25 Jun 2019, 01:16 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Postovi: 31179
Lokacija: Je Suis Ahmed
Citiraj:
Presuda za ubistvo šrafcigerom: Goranu Bilčaru 14 godina robije
Objavljeno: 24.06.2019. u 15:49
Autor: B. S.
44 share
Sudsko vijeće kojim je predsjedavala sutkinja Snježana Kudrić, u ovom predmetu je osudilo i Marka Mihailovića (28) na dvije godine za učestvovanje u tuči, a za isto djelo osuđeni su i Đorđe Borovčanin (26) i Đorđe Đenadija (23) na po godinu i po

Optuženi Bilčar s advokatom na jednom od ranijih ročišta

FOTO: B.SPASENIĆ
Goran Bilčar (28) osuđen je u Okružnom sudu Banja Luka na 14 godina za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Bosanske Dubice 18. oktobra prošle godine u Banjoj Luci.

Prvostepenom presudom Bilčar je proglašen krivim da je Milovanovića usmrtio ubodom šrafcigerom u glavu, koji se od siline udara zabio skroz do drške u predjelu lijeve sljepoočnice stradalog mladića.

Sudsko vijeće kojim je predsjedavala sutkinja Snježana Kudrić, u ovom predmetu je osudilo i Marka Mihailovića (28) na dvije godine za učestvovanje u tuči, a za isto djelo osuđeni su i Đorđe Borovčanin (26) i Đorđe Đenadija (23) na po godinu i po, a koji su tragične večeri bili u društvu sa ubijenim Milovanovićem.

Suđenje u ovom predmetu je sve vrijeme pratila porodica ubijenog Milovanovića, a njegova majka Slavica je svako ročište ispratila u suzama.

Porodica ubijenog je na prethodnom ročištu, tokom iznošenja završnih, tražila maksimalnu kaznu za Bičara, uz riječi da su izgubili sina jedinca, kao i da nije ugašen samo jedan život, nego životi cijele porodice.

Ubijeni Bojan Milovanović

Bilčar je tokom ranijeg svjedočenja izrazio žaljenje zbog tragičnog ishoda, kao i saučešće porodici.

Tvrdio je da nije imao namjeru da nekoga povrijedi, da nije bio ni svjestan da mu je šrafciger u ruci, te da mu se od te večeri, život pretvorio u pakao.

- Ni dan danas ne mogu doći sebi. U životu nisam mogao ni sanjati ovo. Mnogo mi je teško – kazao je tom prilikom Bilčar.

U optužnici je istaknuto da je 18. oktobra u period od 2.40 sati do 3.20 sati u banjalučkoj Ulici Nikole Pašića u pekari "Marčelo" došlo do prepirke između Bilčara, Mihailović i Vlade Novakovića sa jedne strane, te Milovanovića, Đenadije, Borovčanina, Bojana Vidića i Sergeja Majkića sa druge strane.

Milovanovićeva grupa je izašla iz pekare i sjeli su u automobil Fiat kojim je upravljao Đenadija, te su se uputili dalje niz ulicu, ali je nakon nekoliko stotina metara, on okrenuo vozilo i svi su se vratili prema pekari. Tamo su vidjeli Bilčarevu ekipu kako izlaze iz pekare i sjedaju u "BMW". Đenadija zatim ponovo okreće svoj automobil, a suparnička grupa kreće za njima.

Par stotina metara dalje, kod banjalučkog parka Kupusište, oba vozila se zaustavljaju, dolazi do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba. U optužnici se dodaje da je Bilčar uzeo dizalicu iz gepeka svog auta i bacio je prema Milovanoviću.

Zatim je šrafcigerom dva puta ubo Milovanovića u lijevu bočnu stranu vrata i u sljepoočnicu, od čega je Milovanović preminuo.

Izvor:
Faktor

_________________
SlikaSlikaSlika
BL 1993, 2003, 2013, 2023Mala Mediha treba vašu pomoć!
Najbolji citati BL forumaKultne teme BL foruma


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 01 Jul 2019, 14:22 
Citiraj:
​BANJALUKA - Policijski službenici Policijske stanice Čelinac uhapsili su A.B. (20) zbog vrijeđanja i napada na policajca i oštećenja službenog automobila.

Uhapšeni se sumnjiči da je izvršio krivična djela "Napad na službenog lica u vršenju službene radnje" i "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari".

Naime, tokom obavljanja redovih poslova i zadataka, juče ujutro oko 4.20 časova, policijski službenici su u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića u Čelincu, uočili muškarca koji se u vidno alkoholisanom stanju kretao sredinom kolovoza, a koji je prilikom pokušaja legitimisanja, vrijeđao i napao policijskog službenika i oštetio službeni putnički automobil.

Policijskom službeniku je ukazana pomoć u Domu zdravlja Čelinac.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštav Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je uhapšen Aleksandar Babić.


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 01 Jul 2019, 14:23 
OffLine
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Postovi: 17340
Aleksandar Babić se poBrunio protiv policije...
Ba
Dum
Tsss


Hvala, hvala, ovde sam čitavu sedmicu...

_________________
Rape train has no brakes

Sa korita Ivanova


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 01 Jul 2019, 14:28 
kako ti kazes....ovo me nasmijalo vise nego sto je trebalo...


Vrh
  
 
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 05 Jul 2019, 06:34 
ne pomaze bog brate bojane :D :D :D

Citiraj:
Nezvanično se saznaje da je riječ o Bojanu Glišiću, svešteniku u eparhiji u Višegradu.

“B.G. je osumnjičen da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekpslozivnih sredstava iz člana 361/1 Krivičnog zakona Republike Srpske”, navela je Miljanovićeva.



https://www.banjaluka.com/aktuelno/bih/ ... i-municiju


Vrh
  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7212 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 361  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosting BitLab
Prevod - www.CyberCom.rs