banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 230  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2019, 12:10 
enc0re je napisao:
Ja ne vidim taj video :oops:

https://www.youtube.com/watch?v=VRg8FI4PAXs

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2019, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://mondo.ba/a872083/Magazin/Showtim ... stola.html

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2019, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/bl6os4/episode_5_and_6_spoilers/

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2019, 12:25 
koliko uopste ima epizoda u ovoj zadnjoj sezoni, 6 ili 7?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2019, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
6

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2019, 13:29 
a fala k....da se i to zavrsi vise...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2019, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakvo govno od epizode. Ne vrijedi izdvajati neke gluposti, samo se nerviram. Ona kučka izgubila 2 zmaja k'o dobar dan, trećeg parkirala 20 metara od onih strijela, pa se kao nešto ljuti i tako to. 50 minuta prošlo u nebitnoj priči.

Najavljuju spektakularnu zadnju sezonu, 2 godine snimaju i onda emituju 4 (za sad) super banalne i naivne epizode. Kao da će snimati još 3 sezone, umjesto da pršti oni udaraju na romantiku.

Jedini plus je što nismo gledali sise one velike.

Jedva čekam kraj, ovo je baš postalo razočarenje.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Na stranu to što su scenaristi odavno pogubili konce što se tiče radnje i likova, konkretno ono što mi smeta u vezi sa zadnjih par epizoda je vještačko stvaranje ravnoteže kako bi se dobilo na intenzitetu radnje. Kralj Noći i vojska nemrtvih su žrtvovani praktično bez ispaljenog metka kako bi se fokus stavio na sukob sa Sersei. Stvar koja mi je i više zasmetala je ubijanje zmaja u zadnjoj epizodi. Po svim predanjima unutar GoT univerzuma, zmajevi su zastrašujuća, moćna, gotovo božanska bića i onaj ko ih posjeduje posjeduje i nepojmljivu moć. I onda se taj folklor začas prekroji kako bi se odnos snaga doveo u ravnotežu, pa ispada da je zmaja prilično lako ubiti, sa nekoliko moćnijih strijela. Kako se samo niko nije sjetio tako genijalne ideje hiljadama godina unazad? Možda zato što zmajska koža nije ko papir, kako je to nagoviješteno u zadnjih par epizoda, nego njegove krljušti više podsjećaju na čelik. Pravi zmaj bi se samo nasmijao na one škorpione.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 09:49 
da se mene pita tob sve u prosloj epizodi bilo gotovo u zadnjih 15 minuta...deny rokne juronovu flotu, sjebe zatim odmah sersei, postane sisara na zeljeznom tronu, jon snow je guzi, tyrion i onaj celavi bezmudi im budu savjetnici, sansa i ostale start kuronje su gazde vinterfela i cao zdrao...jaime odjase sa onom androgenom u zalzak sunca, bron dobije picoke i dvorac i hepi end...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Дубоко ме серија разочарала. Дубоко.
Spoiler:
Slika

Ко да ју је писао шизофреничар или бар човјек који није способан да прати ток сопствених мисли.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Spoiler:
Popokatepetl je napisao:
Na stranu to što su scenaristi odavno pogubili konce što se tiče radnje i likova, konkretno ono što mi smeta u vezi sa zadnjih par epizoda je vještačko stvaranje ravnoteže kako bi se dobilo na intenzitetu radnje. Kralj Noći i vojska nemrtvih su žrtvovani praktično bez ispaljenog metka kako bi se fokus stavio na sukob sa Sersei. Stvar koja mi je i više zasmetala je ubijanje zmaja u zadnjoj epizodi. Po svim predanjima unutar GoT univerzuma, zmajevi su zastrašujuća, moćna, gotovo božanska bića i onaj ko ih posjeduje posjeduje i nepojmljivu moć. I onda se taj folklor začas prekroji kako bi se odnos snaga doveo u ravnotežu, pa ispada da je zmaja prilično lako ubiti, sa nekoliko moćnijih strijela. Kako se samo niko nije sjetio tako genijalne ideje hiljadama godina unazad? Možda zato što zmajska koža nije ko papir, kako je to nagoviješteno u zadnjih par epizoda, nego njegove krljušti više podsjećaju na čelik. Pravi zmaj bi se samo nasmijao na one škorpione.

Koliko god da si u pravu, ovo mi i dalje izgleda i bolje i "realnije" nego kad su prije koju sezonu onih 10 Sinova Harpije s kopljima zamalo ubili zmaja u areni...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Tad je u knjigama zmaj opisan kao dosta manji nego sto ga sad prikazuju.

Generalno sve je jako opalo poslije radnje gdje knjige zavrsavaju. Bitka Kopiladi je imala masu nelogicnosti. Od Rikonovog bijega od strijela do diva koji se bori golim rukama umjesto da je uzeo drvo i sasjekao 15-20 ljudi u jednom zamahu...i tu ta zavrsnica gdje div prezivi 10 000 vojnika ali ga Remzi ubije jednom strijelom.
Putovanja su prije bila ko boga oca duga. Juron ubije zmaja i sledeca scena eto ga sa Sersi.

Ne mogu ih kriviti sto su otisli od knjiga jer pitanje hoce li se ikad i dovrsiti ali Martin je trebao biti 100% ukljucen u projekat.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najbolja stvar vezano za poslednju epizodu je ta što je dala materijala za sprdnju po netu.

Slika

Slika

Prelistah IMDB, epizoda ima ocjenu 6,6 što je ubjedljivo najniža u serijalu. Sledeća je 8,1 pa 8,3, 8,6---

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2019, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Slika
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2019, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Al se nakenjaste ovde pošteno. :lol:

Pa mene bi bilo fakat sramota toliko srat da serija ne valja, a onda se nacrtat u nedelju veče da gledam sljedeću epizodu. Jbt koji qrac je gledaš, ako ti ne valja? Živ bio, gledaj Elif, Mlada nevjestu... Slika i prilika našeg naroda. Sve režiseri, scenaristi, selektori... niko vam nije ravan.

Btw, kakav god kraj da bude, naći ćete 1000 mana, te što nije ovako, trebalo je onako. To je 100%.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2019, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Prestanite kenjati protiv gota, rasplakacete ronalda!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2019, 14:40 
butthurted ronny

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2019, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Pa nerealno je i ocekivati da pored ovolike gledanosti svi budu zadovoljni. I logicno je da ce dobar dio biti nezadovoljan krajem, jer ljudi imaju svoje "favorite" nekome su to Starkovi, nekome Targerjani, nekome Lanisteri a mali milion je onih za nekoga tipa Dzendrija, da ozive mrtvog Stanisa...
Da ima propusta ima, pogotovo u zadnjim sezonama, ali opet kad se sve sabere i oduzme uzivao sam gledajuci seriju, i za to hvala i Martinu i ljudima koji su radili na seriji.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2019, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Poenta je da ovde 90% ljudi kenja po seriji, ali ne propušta nijedne epizode. I onda dođe ovde mrači i zbija neke nazovi šale koje su samo njemu smiješne.
Samo me zanima kako neko može redovno gledati nešto što mu se ne sviđa?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2019, 14:55 
Lako, uz sinalko...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 230  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]