banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120028 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Feb 2019, 21:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Tacno,moja greska izvinjavam se

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2019, 22:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2018, 15:22
da su znali protiv kakvih klosara igraju ovi iz Maribora ne bi poveli drugi tim vec pionire,mislim da bi onda bio manji poraz 0:2 0:3 :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2019, 22:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Maribor igra sutra protiv czv. Bice zanimljivo vidjeti da li ce igrati ekipa koja je danas igrala

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2019, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
А добро, да се не лажемо, нисмо ни ми баш ту имали најјачи састав који имамо, и са њим би изгубили, али овај резултат не би такав био, али уопште зар је резултат битан у пријатељској? Не требамо се ни мјерити са једним Марибором јер смо тако у могућности и јер због ове проклете управе играмо 1. лигу РС, тако да нам то одмјеравање засад бар не треба. А то што се дигла драма... Па Борац је већ поодавно уско везан са једном драмом, ништа чудно :lol:

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2019, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Eno po svakakvim kvazi portalima nam prozivaju klub.. Jooj upravo, otidji vec jednom !

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2019, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
То је то, зато се то и није смјело радити... Стварно у складу са именом ноћног клуба од газде... Шта ће ти у осталом који курац медији кад идеш да припремаш екипу, па и ако си дебил да планеш, неће нико сазнати, овако блатиш читав један клуб...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
povratnik1926 je napisao:
Maribor ima budzet kao Partizan, naravno da je njihova druga ekipa daleko iznad naseg nivou Premijer lige, a samim tim i nase druge i mlade ekipe... samo bolesnici to mogu da gledaju ma takav nacin.
Da li ste svjesni kakvu je ekipu sa kakvim budzetom Borac pobjedio prije 2 dana. Jebite mamu svoju svi

Opa, sad je druga ekipa. Što Vojvoda ne izađe na megdan u drugom poluvremenu onda?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
У 11 пренос на арени спорт, противник Арсенал Кијев.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 11:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sta Dela radi u Antaliji? Koja je njegova uloga u klubu sad?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Psiholog, motivator.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Prva pripremna koju gledam.
Ovo poprilicno dobro izgleda, mora se priznati.
Vezni red solidno veze, Kajkut drvo. Vranjes dobar.
Cini mi se da su nam cak 2 cista gola ponistena. Pomocni sudija slijepac.
Agresivni smo, udaramo, nije lose.

Ono sto se u dva kadra ukazalo na klupi ne vrijedi komentarisati. Dok se takvi ne udalje iz kluba nema odlaska na stadion.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Simpatizer je napisao:
Prva pripremna koju gledam.
Ovo poprilicno dobro izgleda, mora se priznati.
Vezni red solidno veze, Kajkut drvo. Vranjes dobar.
Cini mi se da su nam cak 2 cista gola ponistena. Pomocni sudija slijepac.
Agresivni smo, udaramo, nije lose.

Ono sto se u dva kadra ukazalo na klupi ne vrijedi komentarisati. Dok se takvi ne udalje iz kluba nema odlaska na stadion.

Sta je u pitanju,neka slika?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 16:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
https://www.fkborac.net/vojvodic-borac- ... 08/02/2019

Kako je glupa samo ova prica o mocnom Borcu koji smeta mnogima... daj brate odvadi, uvijek neke teorije zavjera i dugacak jak jezik..
Visimo u drugoj ligi a po plasiranoj prici nema nam ravnih.

Cuti, treniraj i igraj..
I uprava da je manje pricala mozda bi danas bili u boljem odnosu sa publikom i navijacima..

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 18:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2018, 07:56
Ako cemo gledati generalno dojam odlaska na pripreme u Antaliju, nije realan niko ko ne kaze kad pogleda rezultate da to nije vise nego pozitivno.
Ljudi Borac je ekipa sa budzetom ne znam 500-700K ova godina pobjedio jednog ruskog prvoligasa koji je u sredini tabele jeste vi svjesni toga, pa da je izgubio 1:0 dobro je, a ne pobjedio,
Pobjedili danas ukrajinskog prvoligasa, iako je u zoni ispadanja, to je ekipa koja igra protiv Sahtjora koji pobjedi ne znam ne sjecam se Barselonu, al svejtske ekipe, ajmo biti realni to je odlican sportski rezultat.
Meni se mnogo svidja sto mi ekipa izgleda kao kolektiv, napaljena i motivisana, to je jako dobro.

To je moje misljenje

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
povratnik1926 je napisao:
Ako cemo gledati generalno dojam odlaska na pripreme u Antaliju, nije realan niko ko ne kaze kad pogleda rezultate da to nije vise nego pozitivno.
Ljudi Borac je ekipa sa budzetom ne znam 500-700K ova godina pobjedio jednog ruskog prvoligasa koji je u sredini tabele jeste vi svjesni toga, pa da je izgubio 1:0 dobro je, a ne pobjedio,
Pobjedili danas ukrajinskog prvoligasa, iako je u zoni ispadanja, to je ekipa koja igra protiv Sahtjora koji pobjedi ne znam ne sjecam se Barselonu, al svejtske ekipe, ajmo biti realni to je odlican sportski rezultat.
Meni se mnogo svidja sto mi ekipa izgleda kao kolektiv, napaljena i motivisana, to je jako dobro.

To je moje misljenje

Decko..

vidim da si opasno zalegao za Borac,i svidja mi se to...cak me i ne zanima razlog..dal samo volis Borac,kao i mi....il si licno Vico ili Dela...ili neki od momaka koji ih cijene,pomazu...nebitan mi je motiv....radujes se pozitivi vezanoj za Borac,i to mi je dovoljno sasvim..

Al,po postovima vidim da ti je sve ovo otprilike novo,i slabo se snalazis...prvo..rezultat u pripremnim utakmicama nije bio nikad pokazatelj nizasta...da jeste,ne bi danas trener ovih ukrajinaca jedno poluvrijeme igrao sa ovih 11 a drugo sa potpuno drugih 11...uostalom,ne moras pratiti Borac 40 godina kao ja,vrati se samo unazad godinu dana..kad smo po Istri na pripremama isto nabijali sve zivo,pa nismo mogli do boda u Ligi...Prvo nas Radnik oderao 3-0,u prvoj....pa Krupa u Banjaluci 0-1,pa trener Jankovic podnio ostavku :(

Rezultate u pripremnim utakmicama jedino ozb shvataju neznalice,i zato me i brine ona sramota juce protiv Maribora,jer izgleda da nas sportski segment preozbiljno dozivljava rezultate na pripremama :( :( ..Bruka je ono...ljudi izasli sa rezervama,mi sa rezervama,i onda plaky,tugy,povlacenje sa terena..jedna od vecih bruka Borca u istoriji :( :( ...

Hebo pripreme i rezultate na njima..Hebo i upravu,daj malo zacutite i radite...Zrinjski je tri godine uzastopno prvak BH u fudbalu,a siguran sam da 0,01 % forumasa ne zna nijednog clana uprave Zrinjskog mislite o ovome...Ja znam Danka Sulentu preko nekih drugih relacija, a ne zato sto se ikad pojavljuje u medijima,ko sam,ja sam..... vecina mislim da ne zna nikoga :(

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Feb 2019, 19:16, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 19:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa bez obzira sto su ovo pripremne utakmice, moram reci da ovo sto sam vidio izgleda sasvim pristojno i plasman u PL nebi trebao biti upitan, takodje i u kupu bi mogli ici jos malo dalje posebno ako se poklopi zrijeb...
Ali prve utakmice prave su pred nama vec za petnaestak dana...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 19:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kup ce dati odgovore na sva pitanja.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nece..od ova cetiri kozojeba smo jaci,od Zrinjskog,Sirokog i Sarajeva slabiji...samo od zrijeba ce zavisit dokle cemo stici...

Mi se trebamo samo za avgust spremat...uigravati...ne loziti na pripremne rezultate..davati max sansu svima...da se vidi ko moze,ko ne moze..sad se selekcija za ljeto pravi,a tada samo dovedes ciljana pojacanja na deficitirne pozicije...u avgustu se niko nece ni sjecati da smo igrali sa ahmatom i arsenal kiew

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Može l' jedno pitanje ovako sa strane, objektivno (da ne mislite da je neka provokacija)

Zašto ekipa koja je izgubila licencu zbog para i koja je stalno u minusu i pred blokadom i suspenzijom zbog para i koja od Dodika svako malo dobija neke pare za pomoć, ide na pripreme u Antaliju, koje sigurno nisu jeftine, a igra jebenu ligu RS u kojoj su završili manje više sve utakmice do kraja?

Ajd da je to na ljeto, pa se spremaš za PL, pa razumijem. Al' ovako mi je totalno nelogično.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Može l' jedno pitanje ovako sa strane, objektivno (da ne mislite da je neka provokacija)

Ne moze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120028 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]