povratnik1926 je napisao:
Ako cemo gledati generalno dojam odlaska na pripreme u Antaliju, nije realan niko ko ne kaze kad pogleda rezultate da to nije vise nego pozitivno.
Ljudi Borac je ekipa sa budzetom ne znam 500-700K ova godina pobjedio jednog ruskog prvoligasa koji je u sredini tabele jeste vi svjesni toga, pa da je izgubio 1:0 dobro je, a ne pobjedio,
Pobjedili danas ukrajinskog prvoligasa, iako je u zoni ispadanja, to je ekipa koja igra protiv Sahtjora koji pobjedi ne znam ne sjecam se Barselonu, al svejtske ekipe, ajmo biti realni to je odlican sportski rezultat.
Meni se mnogo svidja sto mi ekipa izgleda kao kolektiv, napaljena i motivisana, to je jako dobro.
To je moje misljenje
Decko..
vidim da si opasno zalegao za Borac,i svidja mi se to...cak me i ne zanima razlog..dal samo volis Borac,kao i mi....il si licno Vico ili Dela...ili neki od momaka koji ih cijene,pomazu...nebitan mi je motiv....radujes se pozitivi vezanoj za Borac,i to mi je dovoljno sasvim..
Al,po postovima vidim da ti je sve ovo otprilike novo,i slabo se snalazis...prvo..rezultat u pripremnim utakmicama nije bio nikad pokazatelj nizasta...da jeste,ne bi danas trener ovih ukrajinaca jedno poluvrijeme igrao sa ovih 11 a drugo sa potpuno drugih 11...uostalom,ne moras pratiti Borac 40 godina kao ja,vrati se samo unazad godinu dana..kad smo po Istri na pripremama isto nabijali sve zivo,pa nismo mogli do boda u Ligi...Prvo nas Radnik oderao 3-0,u prvoj....pa Krupa u Banjaluci 0-1,pa trener Jankovic podnio ostavku
Rezultate u pripremnim utakmicama jedino ozb shvataju neznalice,i zato me i brine ona sramota juce protiv Maribora,jer izgleda da nas sportski segment preozbiljno dozivljava rezultate na pripremama

..Bruka je ono...ljudi izasli sa rezervama,mi sa rezervama,i onda plaky,tugy,povlacenje sa terena..jedna od vecih bruka Borca u istoriji

...
Hebo pripreme i rezultate na njima..Hebo i upravu,daj malo zacutite i radite...Zrinjski je tri godine uzastopno prvak BH u fudbalu,a siguran sam da 0,01 % forumasa ne zna nijednog clana uprave Zrinjskog mislite o ovome...Ja znam Danka Sulentu preko nekih drugih relacija, a ne zato sto se ikad pojavljuje u medijima,ko sam,ja sam..... vecina mislim da ne zna nikoga