rekao sam nadji snimak pa pogledaj, ja sam gledao i video sam da je bio faul.
Shto se ovog ostalog :
Citiraj:
E sad... ispade da samo Partizan pravi igrace... Sta je sa Jaricem, sa Stojakovicem, Milicicem, Radmanovicem, Pavlovicem, Askrabicem... Ne spominji recimo ni Vujanica koji je u Partizan dosao iz Zvezde kao vec oformljen igrac koji je u Zvezdi postizao 30-ak poena po utakmici, ali mu je trebala bolja odskocna daska od Zvezde koja je tada tavorila u prosjecnosti...
ako prochitash moj post ja nisam rekao da samo partizan pravi igrache ostavio sam 20% igracha da su doshli iz drugih klubova i neshto napravili u evropi ili nba. Mozda nisam pogodio pravi omjer al opet stojim da ih je vecina iz partizana. Ovi svi igrachi koje si nabrojao doshli su iz razlichitih klubova (sem askrabica koji i nije neshto napravio i radmanovica koji su iz zeleznika). A i ostali koje nisi nabrojao svi su iz razlichitih klubova.
Evo ti samo nekih imena koja su u zadnjih nekoliko godina otishli iz Partizana i koji igraju u nba ili imaju zapazeniju ulogu u nekim evropskim klubovima:
Ratko Varda
Predrag Drobnjak
Nenad Krstic
Vlado Scepanovic
Dejan Tomasevic
Jovo Stanojevic
Miroslav Beric
Nikola Loncar
Milos Vujanic
g pts avr
(1999/00 Crvena Zv. 12 63 5,3
2000/01 Crvena Zv. 22 406 18,5
2001/02 Partizan 20 293 14,7
2002/03 Partizan 21 484 23 statistika m.vujanica)
A od stare garde mora se spomenuti Divac, Sale Djordjevic, Rebraca,)
A verovatno i milojevic od sledece godine!
E sad ti meni nadji bilo koji klub koji se moze uporediti sa ovim? Znachi nema ovde rasprave tipa shta je starije kokosh ili jaje, ovde ti je sve CRNO na BELO
A ti acrobatico samo lupash gluposti! Od ovih igracha koje si nabrojao scepanovic, vujanic,stanojevic i milojevic (sledece god) su svi iz partizana i zdrao. kakve veze ima gde su pocheli igrati? ja sam rekao da iz partizana idu u evropu i nba! Shta sad hoces reci da je za afirmaciju bodiroge zasluzan kk Zrenjanin gde je covek poceo da trenira???? gurovica ne rachunam da je iz partizana. Shto se tiche rakochevica on ti je bio u zvezdi, pa otishao i popushio na draftu pa je nastavio u buducnosti pa iz buducnosti u minesotu, pa onda se vratiou zvezdu tako da faktichki i on nije otishao iz zvezde negde vani! radmanovic za tvoju info je iz kk zeleznik otishao u NBA. A sad mi majke ti reci kakve vujoshevic ima veze sa ovom prichom. Koliko znam on je trener a ovde se pricha ko je koliko igracha afirmisao!
PS eto imate lukovskog koji je iz Partizana otishao u zvezdu pa u negde u evropu. Dosta za vas xexexexeex
NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!