banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 05 Jul 2018, 09:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
The_new_Statesman je napisao:
Odavno smo mi govorili da je SDS.u, ako je Mile sve sto ima da ponudi, bolje mudro cutati nego ispasti iz autobusa.

To svi govore ali dzaba. Isto kao i pricu da svojim gafovima tjeraju ljude od sebe.
Do izbora da kvrcakaju pomalo oko anjske politike, mmf-a, kredita, akciza i slicno a da se udalje ili jos bolje da odjebu ove nvo budale, da se NE petljaju oko pzd (samo to ce im donijeti dosta glasova) i da se ograde od ljigavaca tipa sukalo, vaske i slicni...
Ako to ne urade, spustice se na nivo ulice i ulicarenja a kulminacija bi moglo biti nesto na fazon onog Tadicevog blamiranja u duelu sa lemijem dva dana pred izbore! To je bio crveni karton zbog kojeg su izbori bili pusiona.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Em nisam placen da im crtam, em su oni u SDS.u najpametniji i sve znaju najbolje :-D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
eto,ja sam npr počeo prihvatat forumske savjete :D

još da mi i ovo oko šukala razjasnite,pošto vidim da je on glavni negativac i ljiga na ovom našem forumu :D

ja sam nekako mišljenja da bi više trebalo takvog momka cjenit...koji je sa mizernim brojem glasova ušao u NSRS kompenzacionim mandatom,i onda prešao iz vlasti u opoziciju!
znate da je bio na listi dns...
umjesto da uživa sve privilegije vlasti 4 godine,i vjerovatno bude "pametan",on se,potpuno atipično odrekao svega,nakon afere papak...
to je toliko drugačije od ovih koji su uradili suprotno..iz poraženog tabora prešli na pobjedničku stranu i privilegije....stevandić....darko banjac...ilija stevančević....slavko dunjić....vojin mitrović...đoko krčmar...ognjen tadić....borislav bojić....itd...

a ne vidim da njih iko na forumu pominje uopšte,a kamoli koliko ovog nesrećnika :(

jest da nije momak iz sds,ali ako nekome nije mrsko,još to za šukala da mi objasni,da ne budem glup u društvu :D

obećavam da neću čak ni odgovorit..u skladu sa našom novom koncepcijom :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sukalo je sinonim za sve papke koji du dosli i koji ce doci posle njega.

Tu popravnog nema.

A koliko se sjecam, trazio je neke direktorske pozicije kako bi podrzao vlast. Dakle, kada je bilo stani pani trazio je to, a nije jurio neko postenje.

Jbg. Sada se samo moze nadati da ga drugari iz opozicije nece zaboraviti nakon izbora.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Zar nije preko pozicije došao u skupstinu, pa promjenio boje?
Za takve ljude ima ona izreka o turcinu i poturici....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema to veze, decko se sam brendirao kao papak jer je danima odlucivao hoce li se jebati ili nece. Jebat ga, postao je superstar.

A onakvo prezime mu ne pomaze nikako.

Znaci, tu leba nema.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mogu reći da sam 100% siguran, al jesam 90% da nije promjenio tim za koji igra iz politickih uvjerenja...sto dovoljno govori...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Evo Borenovic radi upravo ono sto ne bi trebalo na big1.
Spominje se grupa na fb pzd i on to gleda kao 300.000 glasaca!
Ma nabijem te na qrz! I kaze nije politikanstvo, nece se ispolitizovati! Nece qrz!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Zar nije preko pozicije došao u skupstinu, pa promjenio boje?
....

pa da,tako sam i formulisao pitanje,sad ti tek vjerujem da ne čitaš moje postove uopšte :lol:

zato sam i pitao...da zaboravimo imena stranaka,ali nije valjda isto preći iz opozicije u vlast kao iz vlasti u opoziciju?

jer ovdje tako ispadne,po tome koliko je iznapušavan svakodnevno.....da je to ne samo isto,već i mnogo gore, preći iz vlasti u opoziciju,i odreć se svih privilegija koje vlast nosi sa sobom :D

zato sam tražio objašnjenje...hvala za odgovore 8)

ps TNS,Šukalo je sad član PDP,ali rekoše mi da odbija da ide na liste...u vezi toga što si napisao "valjda ga se drugari iz opozicije sjete"

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isto je preći iz opozicije u poziciju i obrnuto...gledaju svoju korist a ne sta će uraditi za državu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
[
zato sam i pitao...da zaboravimo imena stranaka,ali nije valjda isto preći iz opozicije u vlast kao iz vlasti u opoziciju?

"

Pa vidi, ja bih rado prešao iz pozicije u opoziciju. Naročito ako sam tek na početku karijere pa nije zinulo dupe toliko tj nisam se navikao na luksuz i bahaćenje. Te 3-4 hiljade plate i kojekakvih odborskih naknada bi mi bilo sasvim dovoljno za komotan život na visokoj nozi, a maltene nikakvu odgovornost ne bih imao.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@Šlager

Šukalo i Đorđić su "dva papka" jer su oni prvi kupljeni, pa je tek posle toga SNSD kupio onog penzosa i Mitrovića.

Čisto da se zna da ne bude neke zabune.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zna šlager sve to samo se pravi malo blesav...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Rocker je napisao:
@Šlager

Šukalo i Đorđić su "dva papka" jer su oni prvi kupljeni, pa je tek posle toga SNSD kupio onog penzosa i Mitrovića.

Čisto da se zna da ne bude neke zabune.

naravno. nakon što je Željka obavila "kvalitetnu kupovinu" Šuki je skužio da je debelo popušio ali više nije bilo nazad. otad glumi poštenje i principjelnost i "zbunjuje" razne jesenje mlade.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro,niste me baš ubjedili da je baš takav redoslijed poteza bio,ali rekao sam da neću polemisat :D

iako sam skoro siguran da je taj ilija stevančević (koji je na listi sds došao u skupštinu :( ),već na konstitutivnoj sjednici prešao njima,i počeo glasat uz "nove drugare"...čak je i predsjedavao,kao najstariji poslanik :(
sjećam se da sam ga jednom napao (verbalno) ovdje u zenitu nakon toga,na travničkim ćevapima...mislim da su mu prisjeli i ćevapi i sve.... :D ..on i jedan sličan njemu,sjede u nekom mješovitom društvu,ko su,oni su....a ja malo popio..mladost ludost :D

Poslednji put menjao Schlager dana 05 Jul 2018, 11:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Siguran sam da i dalje ne može mirno da spava...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Paralelna stvarnost jbt, eto đe ezdeseovci žive.

https://youtu.be/jgka-jioUpA

Snimak je nekompletan, ali svejedno se da shvatiti kakav je timeline i ko su dva papka (iz šukalove stranke).

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
eto,ja sam npr počeo prihvatat forumske savjete :D

još da mi i ovo oko šukala razjasnite,pošto vidim da je on glavni negativac i ljiga na ovom našem forumu :D

ja sam nekako mišljenja da bi više trebalo takvog momka cjenit...koji je sa mizernim brojem glasova ušao u NSRS kompenzacionim mandatom,i onda prešao iz vlasti u opoziciju!
znate da je bio na listi dns...
umjesto da uživa sve privilegije vlasti 4 godine,i vjerovatno bude "pametan",on se,potpuno atipično odrekao svega,nakon afere papak...
to je toliko drugačije od ovih koji su uradili suprotno..iz poraženog tabora prešli na pobjedničku stranu i privilegije....stevandić....darko banjac...ilija stevančević....slavko dunjić....vojin mitrović...đoko krčmar...ognjen tadić....borislav bojić....itd...

a ne vidim da njih iko na forumu pominje uopšte,a kamoli koliko ovog nesrećnika :(

jest da nije momak iz sds,ali ako nekome nije mrsko,još to za šukala da mi objasni,da ne budem glup u društvu :D

obećavam da neću čak ni odgovorit..u skladu sa našom novom koncepcijom :lol:

Evo ja cu pokusati iako mislim da znas. Bilo je govora o tome i na jednoj skupstini i sto je najzanimljivije je da je tad Sukalo na te prozivke cutao.
Znaci trazio je neko direktorsko mjestasce, pa onda da Pavic preko opstine Prijedor izmiri neka dugovanja njegovom drugaru lokalnom gazdi. Malo se preracunao. Kad su ga odjebali onda je nagulio ovima racunajuci valjda da nema sta da izgubi.
To ga cini ljigavcem kao i ovi sto su na vlasti. Tip Gligorica iz geodetske. A o tome sto je narodni poslanik sa brojem glasova koje svaki prosjecan forumas moze da nadmasi da ne govorimo.
Ali eto ako je on dozivio prosvjetljenje prelaskom kod Borenovica ja povlacim sve ovo. Ali nije i vas zce zajebati dok mu se pruzi prilika.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Direktora Posta...

Jos jednom za Schlagera, em je Suki bio prva medijska zvijezda u prelaznom periodu, em ima upamtljivo prezime, em se danima dvoumio kao seoska mlada.

Da li je sta trazio ili nije je jednostavno nebitno sa pozicije javne percepije njegovog lika i djela.

I nije clan PDP.a, vec je samo pri njihovom Klubu poslanika.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2018, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Džontra je napisao:
Siguran sam da i dalje ne može mirno da spava...

SlikaSlika

inače, skoro pa sam uvjeren da je Šuki dan-dva živio u uvjerenju da prelaskom na opozicionu stranu njegova ruka stvara novu skupštinsku većinu. prethodno je, razumije se, dobio garancije da nema zahtjeva koji bi mu s te strane bio odbijen.
kad ono - qrac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]