banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 13:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:23
Sta bi Medicinska Skola bez Borisa Loncine i njegovog neprevazidjenog smisla za humor?! Vidim da se nije promijenio, i u srednjoj je bio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
lončina...e, on je bio težak seljak, a koliko vidim to je i ostao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 19:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
E.ljudi bilo kako bilo,posto nas vec prozivaju po drugim forumima kako mi ovdje tracamo ljude koji nisu na forumu,pa da ne bi bilo tako,ostavcemo sve rasprave za konacni sastanak u Kajaku 04.06.05 u 21h!Nadam se da ce nas vecina biti tamo pa cemo da napravimo lom!Dolazite li?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sinoc je bilo super u Kajaku,s obzirom kako nista nismo imali organizovano ispalo je vise nego dobro!Iz mog razreda je bilo oko 20-tak ljudi,ali bilo nas je dosta iz cijele generacije!Odusevilo me je i to sto se nista nismo promjenili,nema onih tetkica koje se udaju,rode djecu i zapuste se te izgledaju kao da im je 40 godina!Luda generacija,svi smo ostali isti kao kad smo zavrsili skolu!Bilo je tu ljudi i koji su me prijatno iznenadili svojom promjenom!neke ljude nisam zaista vidjela 5-10 godina,mada svi zivimo u istom gradu!Moja ocjena sinocne veceri je 9,da cujemo ostale!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 12:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
uh kad se sjetim matura u domu kulture....najzanimljivije i udarne su bile
proslave matura medicinske i ekonomske skole.....imao sam tu privilegiju da mogu nepozvan uci ....zatim obavezan poziv na ples a nakon toga na hinjaka gore u loze...zanimljivo kako su djevojke raspolozene te carobne
noci....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E vidis,mi smo generacija koja nije slavila maturu u Domu kulture,pa ti bas nesto i ne znam reci o tome!Mi smo ratna generacija koja je svoju maturu skromno proslavila u nekadasnjem Ekspres ili Adrija restoranu!Zato smo na svakoj godisnjici sve ludji i ludji! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
mala dani ja sam predratna generacija koja je u ekspres isla na burek..
i svake godine smo sve pametniji i pametniji................................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 16:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Tog maja '92-ge nam nisu ni dali da proslavimo matursko vece, zbog policijskog sata. Molili smo gradsku upravu da nas pusti barem u Music Hall, da nas tamo zakljucaju do jutra, no nije nam upalilo. Prva i nadam se posljednja takva ogavna matura medicinske skole. Mala dani, divno je to kako ste se organizovali. Ja ove svoje nisam vidjela eto vec 13 godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 13:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Znam,Dust,kako je to!Ako vam nekako mogu pomoci da na bilo koji nacin itorganizujete nekakvo okupljanje,bilo bi mi jako drago!predivan je osjecaj sresti ponovo raju sa kojom si bjezao sa casova,strepio od ispitivanja profesora,djelio sve lijepe i ruzne momente u skoli!Kad se samo sjetim scene kad me Salih Djumisic uhvatio sa kutijom cigareta u dzepu,a bio mi je razredni starjesina!Mislio je da je otkrio Ameriku i sav happy odlucio da to prijavi mojoj staroj na iducem roditeljskom!naravno,moja stara je vec zanala da ja pusim,pa kad mu je mrtvo ladno rekla da ona to zna,pozelenio je od bjesa!poslije me je na svakom razrednom casu startao,koliko kostaju cigarete,a ja onako seretski pitam njega,pa ne znam koje vas interesuju,zavisi od kvaliteta!Joj,kako su to bila teska,a opet lijepa vremena!Javi mi Dust,ako mogu pomoci,zaista sam raspolozena,ako nesto mogu uciniti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Gledala sam slike...i cula utiske..ove moje cure su bile super..i super ste to organizovali i pohvaljujem ideju sto ste se odlucili za Kajak... jer 10 odina nije tako mnogo da bi se odmah islo u restorane i ustogljenu atmosferu gdje okolo prangijaju harmonike i serviraju 'rostiljske plate' :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 21:50 
Majstor
Majstor

mala dani je napisao:
Znam,Dust,kako je to!Ako vam nekako mogu pomoci da na bilo koji nacin itorganizujete nekakvo okupljanje,bilo bi mi jako drago!predivan je osjecaj sresti ponovo raju sa kojom si bjezao sa casova,strepio od ispitivanja profesora,djelio sve lijepe i ruzne momente u skoli!Kad se samo sjetim scene kad me Salih Djumisic uhvatio sa kutijom cigareta u dzepu,a bio mi je razredni starjesina!Mislio je da je otkrio Ameriku i sav happy odlucio da to prijavi mojoj staroj na iducem roditeljskom!naravno,moja stara je vec zanala da ja pusim,pa kad mu je mrtvo ladno rekla da ona to zna,pozelenio je od bjesa!poslije me je na svakom razrednom casu startao,koliko kostaju cigarete,a ja onako seretski pitam njega,pa ne znam koje vas interesuju,zavisi od kvaliteta!Joj,kako su to bila teska,a opet lijepa vremena!Javi mi Dust,ako mogu pomoci,zaista sam raspolozena,ako nesto mogu uciniti!

Hvala dani. Mislim da bi bilo jako tesko, jer raja je bukvalno na svim stranama svijeta. Neke jesu u BL, ali poslije toliko godina ni za prezime im ne znam, jer gotovo sve su danas udane zene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 09:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hej,nikad nemoj gubiti nadu!Moj tetak je prije mjesec dana dosao iz Trogira ovdje na proslavu 40 godina mature!Vrlo malo ih je bilo iz BL,uglavnom su dosli iz raznih krajeva svijeta,ali su se ipak okupili,iako se nisu okupljali skoro 15 godina!A za malu cigancicu,hvala na pohvalama,ali ni dan danas ne znam ko nam je organizovao okupljanje u Kajaku,mada se i meni dopala ideja,ali tek kada sam dosla tamo i vidjela atmosferu!Sada su pali dogovori,da bar mi koji smo tu u BL,ne moramo da se vidjamo svakih 5 godina,jer je bezze,pa ce mo gledati da se jednom mjesecno okupimo u malo vecem broju,odemo negdje bar na pice,ako necemo praviti dernek!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2006, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
hej medicinari jedno pitanjce,zna li neko kako se preziva prof psihologije Vera(ne radi vec nekoliko god u skoli)to je ona tiha fina zenica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2006, 21:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Laketic ,predavala antropologiju i psihologiju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2006, 05:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bas ti hvala,imas bas memoriju(meni je cak i razredna kratko bila :oops: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 04:25 
Majstor
Majstor

Meni je predavala u prvom antropologiju. Divna zena, a u sjecanju mi je uvijek njena sijeda, paz frizura.
Sta je sa Zrnom?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 21:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma ,Zrna,ko Zrna uvijek ostala luda ko struja! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2006, 22:26 
Majstor
Majstor

Znaci jos predaje :) Da li jos predaje prof. njemackog Banjac (zaboravila sam joj ime)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2006, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ljubinka!
Ne znam ,ali mislimn da ne predaje!Bila je ona jedno vrijeme i direktorica skole,poslije moje generacije,ali je bila neka afera oko upisa te godine,pa je smjenjena!E,ona je jedina kod koje sam uspjela da izmuvam da znam njemacki,koji sam oduvijek mrzila i nikada ga nisam naucila,dok engleski ide glat!Sjetim se Amire Becirbasic iz prvog medicinske,takozvane barbike!jest mi se krvi napila oko njemackog,ajd sto krvi,sto para za instrukcije!Poslije sam cula kad je presla u gimnaziju,da su je oni lijepo ukrotili!Odvrnuli joj sarke na vratima,pa kad je krenula uci u ucionicu,vrata je zveknula u po glave!nedavno mi je sa djetetom dolazila na pregled na moju kliniku,ista je ostala,fizicki!Barbika,barbika!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2006, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljubinka ne predaju godinama,radi kao prevodilac za neke strance i dosta dobro se drzi,ma u med skoli svi ko mumije od starih,cula sam da su Mikrobu jedva poslali u penziju,a jadna bila je pogubljena jos dok je meni predavala(prije 10ak god )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]