super_koza je napisao:
super_koza je napisao:
Evo, ako je neko propustio ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=Wuvh8SBIYpwVidio sam trejler, pa ne mogu baš biti objektivan, ali ajde. Potrudiću se da im dam šansu...

Odgledao 1 minut i 17 sekundi i već sam frapiran koliko je gluposti čovjek napričao...
Ti sunce žarko šta je ovo. Ovo istraživačko novinarstvo?! Nit je istraživačko, a nit je novinarstvo...
Žali bože protraćenih skoro 18 minuta...
Kakvo ispiranje mozga, majko mila...
EDIT:
Ovaj Vasković je prava dileja...
https://slobodanvaskovic.blogspot.co.at ... vicem.htmlNaslov:
Citiraj:
Razgovor sa Vujadinom Savanovićem, vlasnikom hostela “Vesto”, čije su kamere snimile Lažnu, Izrežiranu Pljačku Kuće Đorđa Rađena
Citat:
Citiraj:
Lično smatram da je Vujadinu dat broj moje supruge da bi bila uznemirena, vrlo svjesno, ali pustimo sad to kraju, neće se Ljilja previše nasekirati, neće nikako, i vratimo se njegovoj priči.
Mene maloprije zvao Vasković na ženin broj. Ja ga pitam kako ima obraza da zove poslije ponoći...
Gledo sam ovaj detektiv,nije los bar po par njegovih emisija koje sam gledo,mozda on moze rijesit slucaj ako je ON pravi detektiv,izgleda ko detektivi Agate Kristi,moguce da su malog premlatili neki likovi i bacili u vodu,ako je laptop uzeo kako kaze ovaj detektiv zasto ukucani tvrde da ga je ukro?Mozda neko ima velik uticaj u vlasti da stiti ubice,desava se i to i u drugim zemljama a oni su neki romi iz Srbije garant,poceo je bio pricat ekavski,neki su Romi islamske neki su hriscanske vjere,neznam otkud u BL,ovaj je garant prodavo na pijaci

,a cigo ti je taki sviju, optuzuje od Lukaca do Dodika,nemos tek tako Sviju optuzivat,a nebitno sta je porijeklom danas su svi ravnopravni,al cigo je taki da mu nemos vjerovat,cas pricaju vako cas nako,a ako je bio manjina to moze biti dodatni roblem za njih da se niko ne zauzme za njihov slucaj,nazalost.Opet cige na glasu ko lopovi i sta ces.Ovaj Davor ima hrpu neke djece sa starih slika sa Davidom.I ta je zena izgleda pobjegla od njih.I sta je sa zenom sa trznice,navodno otisla u Glamoc,jer se kao svjedok bojala,kaze da je prico sa tom zenom,neznam sto nije snimio razgovor,valjda mogu naci zenu?