banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 02:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 89  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2017, 10:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Milan je napisao:
interesantno je kako covjek i nakon dijete nema volju za hljebom...ja ga jedem uglavnom samo ujutru uz jaja...poslije ako jedem rizu ili krompir uopste ne jedem hljeb...nevezano da li sam na dijeti ili ne...

pa gdje uz rizu i krompir hljeb ide?? leba ti...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ja nisam probao hljeb i slatkise vec 2 mjeseca, sokove takodjer ne pijem
Skinuo sam sa 137 na 128 i tu mirujem, pocelo mi ici na zivce, kad god stanem na vagu isto, uopste vise nisam gladan nit mi se trazi jelo nit nesto jedem al kile ne padaju, jednu rupu na kaisu prebacio samo
Za dorucak tunjevina ili sardina ili malo slanine, za rucak komad kakvog mesa i nesto priloga i voce jedem, krusaka i jabuka sam pojeo za ova dva mjeseca vise nego za zivota dosadasnjeg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Batali vagu i pocni samo voditi racuna i trenirati.
Rezultat ce doci kad tad.
Ljudi se vrlo cesto opterete vaganjem, pa onda kada vide da nema zeljenog rezultata u vidu umanjenog broja kilograma, izgube volju i motivaciju.

Kilogrami nisu malte ne nikakav pokazatelj.
Prati odjecu .. rupe na kaisu, dugmad na kosulji. Tu se vidi najbolji napredak :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:01 
koliko si visok kada si imao 137 kila? bolje jedi vise povrca umjesto voca...voce ima secera, kruske pogotovo...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Normalna je stagnacija. Na početku si imao 137 kg a onda si napravio kalorijski deficit, rezultat toga je da su kilogrami krenuli da padaju, u međuvremenu si postao osoba sa 9 kg manje tako da ista količina hrane nije više za tebe deficit nego taman da se održi ta kilaža.
Ili smanji količinu (al da bude raznovrsna ishrana) ili uvedi fizičku aktivnost.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka

Visok sam 2 m, nije to bas bilo da bi rekao da imam toliko, obicno su me pitali jesi presao 120kg a ja jos malo 140
Ne ide mi povrce i kuvanje nikako, danas je zena kuvala paprikas pileci i grah da probam bil mogao to jesti, kontam da bi s malo kuvanja bilo nekog napretka

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pasulj je super hrana za ljude koji zele da smrsaju, dosta proteina, odlicno zasiti a nema nekih kalorija.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka

Probacu od danas da ga ukljucim, kontam nije da ga volim plus jos bez kruha al ajde da se proba, mozda bude ok

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:43 
Veteran
Veteran

veljo1981 je napisao:
Ja nisam probao hljeb i slatkise vec 2 mjeseca, sokove takodjer ne pijem
Skinuo sam sa 137 na 128 i tu mirujem, pocelo mi ici na zivce, kad god stanem na vagu isto, uopste vise nisam gladan nit mi se trazi jelo nit nesto jedem al kile ne padaju, jednu rupu na kaisu prebacio samo
Za dorucak tunjevina ili sardina ili malo slanine, za rucak komad kakvog mesa i nesto priloga i voce jedem, krusaka i jabuka sam pojeo za ova dva mjeseca vise nego za zivota dosadasnjeg

posto si sad voca pojeo za 2 mjeseca kao za zivota dosadasnjeg valjda si skapirao zasto si nabacio tolika kila.. isti sam kao i ti, isti problem imam, skinuo 5 i ni mrvu vise mjesec dana a pazim se... to je normalno, nakon par dana krenuce nadole garant

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:44 
Veteran
Veteran

Milan je napisao:
koliko si visok kada si imao 137 kila? bolje jedi vise povrca umjesto voca...voce ima secera, kruske pogotovo...

ima vise vrsta secera... vocni je sasvim ok,naravno nece jesti 2kila dnevno voca

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:47 
Veteran
Veteran

veljo1981 je napisao:
Probacu od danas da ga ukljucim, kontam nije da ga volim plus jos bez kruha al ajde da se proba, mozda bude ok

hljeb zamijeni dvopekom, puno manje kalorija od hljeba a slicno.. slobodno kupi dvopek onaj bolji tipa Mulino Bianco ili Missura.. postavi sebi razuman cilj, npr 105 kg do kraja godine i polako... kazu po novome, da je pozeljno imati jedan dan u sedmici kad jedas sta volis i kolko ti dusa iste, ali 6 dana onda strogo pazenje

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 11:53 
Citiraj:
hljeb zamijeni dvopekom, puno manje kalorija od hljeba

ne

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka

dadotb je napisao:
veljo1981 je napisao:

hljeb zamijeni dvopekom, puno manje kalorija od hljeba a slicno.. slobodno kupi dvopek onaj bolji tipa Mulino Bianco ili Missura.. postavi sebi razuman cilj, npr 105 kg do kraja godine i polako... kazu po novome, da je pozeljno imati jedan dan u sedmici kad jedas sta volis i kolko ti dusa iste, ali 6 dana onda strogo pazenje

Jeo sam za uskrs, demonstrirao samprasa i sad za prvi maj sam imao vise kostiju jagnjeta ispred sebe nego oni kad ekshumiraju zrtve iz proslog rata
Kontam da mi je nakveci problem vrijeme obroka, pauza na poslu mi je u 12 i tad doruckujem a rucam u 4 kad dodjem kuci, e sad ako pomjerim dorucak prije posla znaci moram jesti prije 7 a rucati ili u 12 sto mi je rano ili u 4 sto mi je kasno. Mozda da sam probao satresti tunjevinu prije 7, rucati u 12 i onda poslije jesti voce. To cu ostaviti za jun, ovaj mjesec proba kuvanje :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci zamjenjujes skoro pa jedan obrok vocem (secerima) i opet si smrsao. Svaka cast, divim ti se, ja bih se udebljao dodatno da tako radim. Pisao je Milan uzduz i poprijeko na pocetku teme ali nikom se ne da citati. :)

Evo ti nekih gtreskica koje radis.
1. Preskaces dorucak, to u 12 nije dorucak, funkcionises vec 5 sati prije toga...
2. Jedes previse voca. Jedna vocka dnevno je dovoljna, moze i dvije, izmedju obroka.
3. Ne jedes na "kasiku". Moras malo corbice :)
4. Mijenjas obrok vocem, ziva propast, slobodno uzmi i slatkise i ruckaj umjesto vecere, nije bas drasticna razlika.

Dorucak: Jaja, meso, malo slaninice, mladi sir, salata
Rucak: meso i vlakna i neki prilog, tipa riza
Vecera: sir, vlakna i malo mesa

Eto ti uopsteno, kombinujes sebi, imas milion opcija.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Veljo, od voća biraj zelene kisele jabuke i citruse...doručak svakako prije 12, to je kod mene ručak, doručkujem ujutro u 6 prije posla ručam oko 12 a kad dođem kući to je oko 17 to je već večera, poslije ako osjetim glad maznem zelenu jabuku, ili par komadića slanine,
Prošlu zimu sam nagurao skoro 105, na 185 cm visine, sad se vrtim oko 90... počeo sa ovim režimom i izbacio bijeli hljeb i svu tjesteninu, samo domaći hljeb od brašna sa vodenice, kupili smo onaj pekač za hljeb... a makarone uzimamo one od heljde, jesu poskupe ali su dobra zamjena...s obzirom da sam slabo fizički aktivan ja sam zadovoljan...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka

Ja sam bio super zadovoljan jer sam za 3 sedmice makao 9kg ali vec 5 sedmica stojim u mjestu iako jedem manje nego te prve 3
Ocekivao sam da cu skinuti bar jos 3-4
E sad, cekam i da buraz krene na vodu i da mi donira svaki dan ribetina, ribu volim i mogao bih svaki dan da je rucam to ce sigurno dati neki rezult
@skeva Nisam ja to htio tako, da sam isao na vlakna, kalorije, grame i tu pricu odustao bih treci dan, nego sam jednostavno odsjekao kruh, slatkise i sokove i prepolovio porcije

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
veljo1981 je napisao:
nego sam jednostavno odsjekao kruh, slatkise i sokove i prepolovio porcije

Sva suština.
Samo guraj dalje i ne brini.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka

Valjalo bi poceti sa sportom al kojim, za basket bih morao operisati ligamente posto sam zbog njih i prestao, derao sam stolni tenis prosle godine 3-4 mjeseca i imao sam pravo dobre rezultate ali kad se igra popravila smanjila se potreba za kretanjem i vise nije bilo efekta, dizanje zeljez bljak, trcanje dosadno...
Ostaje mi da probam bicikl, e sad za moju visinu i kile to mora biti kvalitetna sprava i nesto ktm-a polovnog sam gledao ali nesto mi se ne daje 400-500 evra pa da sjednem na njega dva puta i parkiram zauvjek

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
plivanje i ništa drugo. ja imam 2m i 110 kg, i vazda me kičma boli, da ne dižem utege išao bi na plivanje, em sagorjeva energiju em dobro za kičmu

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2017, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
...plus sto organizam nabaci mali masni omotac ljudima koji su u bazenu da se organizam zastiti od hladnoce pa kad se prestane baviti vodenom aktivnoscu on maaaaalkice nabuja :-)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 89  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]