banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća

Glasajte...
Glasanje se završava 19 Mar 2007, 01:01
Antidope 5%  5%  [ 2 ]
Balkan Express 15%  15%  [ 6 ]
Interfector 20%  20%  [ 8 ]
Jubbooko sa negrass 8%  8%  [ 3 ]
Karavan 5%  5%  [ 2 ]
Manessagra 10%  10%  [ 4 ]
Post Scriptum 3%  3%  [ 1 ]
Recall 8%  8%  [ 3 ]
Revolt 23%  23%  [ 9 ]
Tobbaco blues band 5%  5%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 03:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Lisa_Simpson je napisao:
Btw, stvarno su ti komentari otrovni... Ako vec nisi informisan, shto, brate, ne preskochish ovaj topic? :roll: :roll: :roll:

Vidis, to za informisanost bi jedino mogla da uputis na racun svog dragog Draco Malfoya, posto je on JEDINI koji ovde NIJE informisan.

Nevidjene gluposti je nalupao na prethodnim stranama, da jedino ima srecu sto ovaj forum ne prati ni 10 ljudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Boro je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Aj suti madjarcino kad se vec krijes iza nick-a.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedna od čari od interneta.

Drago, teletino, slika moja mi je stajala u potpisu prije one animacije, a da imaš imalo čorbe u glavi veoma bi lako mogao saznati ko sam.

Ma ono nemam pametnijeg posla nego da ganjam ko je ko na internetu...

A to Laki za informisanost - ja sam 10 puta bolje informisan o muzici koju ti slusas nego ti o muzici koju ja slusam, zato je zaista bolje da mali broj ljudi cita ove postove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 14:36 
U JEBOTE...OVDJE JE ZESTOKO...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
A to Laki za informisanost - ja sam 10 puta bolje informisan o muzici koju ti slusas nego ti o muzici koju ja slusam, zato je zaista bolje da mali broj ljudi cita ove postove.

Blage ti veze nemas sta ja slusam, nikad nisi ni znao. Probaj nabrojati 5 bendova koje aktivno slusam od recimo '97 i imas od mene duplu DW 5000 na poklon!

Prekini se prosipati u prazno, nije sramota priznati da nesto ne znas. Ja nikad nisam ni pokusao tebi da pametujem, jer nemam pojma sta slusas i jebe mi se za to (mada si se pokazivao kroz rad sa Scarletom). Ali ti pokusavas da pametujes meni, a veze sa metalom nisi imao ni u najludjim godinama, a kamoli danas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 19:05 
Probacu ja Theater,Death,Queensryche,Annihilator,Maiden...eto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ti Boro imas bas selektivan um - mora da si bas nesto posebno. Nisam htio govoriti ko sam, sve dok sam Laki to nije u jednom od svojih postova potvrdio. Ako ti mene vec prozivas bio bi red da se predstavis - ali neka, ne moras, vjerovatno si jedan od glavnih madjara u BL, tako da mi je to dovoljno.

Sta ti za Skolnicka nije jasno - covjek tezgario za neki bend, kad su se ovi pojavili u studiju i kao vau, lozimo se na madjarske solaze itd, bas kul... Pa su onda madjarisali po citav dan, te snimili, pa pustili vama madjarima da se lozite na istu madjariju koju su oni izmadjarisali... ajoj MADJARIJA!

A Laki, dovoljno je da znam jednu stvar o dream theater-u na koji se toliko Madjarski lozis, da to odmah stvara predispoziciju da znam vise o tvojim madjarskim bendovima nego ti o mojim.
A madjarski fazon duplog basa je odavno prevazidjen osim za kratke "patterne" ili ako nisi Joey Jordison, tako da ne bih da ti uzimam taj voljeni madjarski artikl.

Mislim da je premalo rijeci madjar u ovom postu pa evo jos malo:
Madj, madjos, madjarija, madjarkush, madjarcina, madjo-muzicar ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
All 2 Human je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Btw, stvarno su ti komentari otrovni... Ako vec nisi informisan, shto, brate, ne preskochish ovaj topic? :roll: :roll: :roll:

Vidis, to za informisanost bi jedino mogla da uputis na racun svog dragog Draco Malfoya, posto je on JEDINI koji ovde NIJE informisan.

Otkud ti uopshe znash da li mi je drag ili nije?! Ja objektivno ocjenjujem postove, vi se bezveze svadjate... A i vec ste razgulili s teme, svako svakog proziva... Ako vam je dosadno, idite malo na vazduh, to pomaze... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Kad ste vec navalili na madjare, evo vam tekst, pa vezbajte...

Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék,
akinek a szeme kék.
Lám az enyém, lám az enyém sötetkék,
megse vagyok, a babámnak elég szép.
akinek a szeme kék...

Kad u kvaltetu interpretacije dostignete Boru Drljacu, onda nastavite sa ovim nepotrebnim prepucavanjem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Warlock je napisao:
Kad ste vec navalili na madjare, evo vam tekst, pa vezbajte...

akinek a szeme kék.
Lám az enyém, lám az enyém sötetkék,
megse vagyok, a babámnak elég szép.
akinek a szeme kék...

Kad u kvaltetu interpretacije dostignete Boru Drljacu, onda nastavite sa ovim nepotrebnim prepucavanjem...

Cujes li Laki covjeka, idi sjedi i uci ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 02:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Otkud ti uopshe znash da li mi je drag ili nije?! Ja objektivno ocjenjujem postove, vi se bezveze svadjate... A i vec ste razgulili s teme, svako svakog proziva... Ako vam je dosadno, idite malo na vazduh, to pomaze... :evil:

Ma, ti da si objektivna, smejala bi se glupostima koje Draco ne prestaje da pise.

A ovo za Dream Theater, bitno je sta misli neki Damir Vukelic u nekoj milionskoj Banjaluci, ko jebe ostatak planete koji ih smatra za vrhunski bend, i daje im da sviraju koncerte gde samo najveci imaju pristup.

A tek za "madjar" pojam. Ti Damire zivis u '97oj jos uvek.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 02:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I da, idem sa foruma.

Ne znam ni sta sam pokusao sa ovom pricom, kad neki misle da su svu pamet sveta pokupili, a nikad u muzici nista nisu (niti ce ikad) napravili.

Ajd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 02:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Boro je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Nisam htio govoriti ko sam, sve dok sam Laki to nije u jednom od svojih postova potvrdio. Ako ti mene vec prozivas bio bi red da se predstavis - ali neka, ne moras, vjerovatno si jedan od glavnih madjara u BL, tako da mi je to dovoljno.

Pazi kultne rečenice:
Tata ti je mađar.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E to je rokenrol.

I da nisi htio govoriti ko si, ja sam znao. Možda bi mi malo teže bilo skontati da si vukao sliku iz direktorijuma 'vukelicd78' ili 'madjar78'.

Red da se predstavim? Ne. Da nisi takva nula kakva i jesi, možda i bih, ali, čemu je to uopšte bitno? O čemu ovdje razgovaramo?
Mislim da nije priča o mom okopavanju bašte i krečenju voćaka, već o BL bendovima i muzici uopšte. Stoga, priteži doboš i dalje. A usput, mali je ovo grad, i ne brini se, saznaćeš ko sam ja, ako ne prije, onda prvom prilikom kad vidim tvoju teleću glavu.

Draco_Malfoy je napisao:
Sta ti za Skolnicka nije jasno - covjek tezgario za neki bend, kad su se ovi pojavili u studiju i kao vau, lozimo se na madjarske solaze itd, bas kul... Pa su onda madjarisali po citav dan, te snimili, pa pustili vama madjarima da se lozite na istu madjariju koju su oni izmadjarisali... ajoj

Alex Skolnick, gitarista iz San Franciska koji je slavu stekao svirajući sa Testamentom nikada nije svirao sa Megadethom. Dan Huff je ime čovjeka, studijskog muzičara i producenta koji je dosta uticao na albume Cryptic Writings i Risk.

Drago mili, pojma o Megadethu nemaš. S obzirom da si "producent" (ili je to jedan od hobija?), preporučio bih ti da poslušaš Risk, možda bi mogao naći zanimljivih ideja.

Toliko o tome.

P.S. Sigurno da je bilo boljih načina da utrošiš ovo vrijeme koje si proveo ovdje na forumu u lupetanju gluposti.
Mogao si čitav bubnjarski solo album napraviti, Ritam srca malog lovca, pa makar samo za slovenačko i mađarsko tržište... A naravno, nakon toga bi uslijedio DVD na kojem demonstriraš svoju tehniku i "sviranje sa dinamikom". Ako se to ne bi prodavalo, ne znam šta bi...

Boro, dijete... Tvoja me prica ne impresionira, s obzirom da prosipas gluposti koje nemaju veze sa onim sto sam ja pisao - skolnick je svirao bar jedan solo na crypticu, ali to je sasvim nebitno - ja sam ga naveo kao primjer gdje ovi samo traze neke dodatne madjarije da uvale madjarima kao sto ste vi... Na kraju krajeva, sve sto ti pises lako se moze naci na internetu, dok sam ja naveo neke stvari do kojih nije tako lako doci google-om, zato se zabij.
Ti to boro kao nesto prijetis? Kao ti si sad jos neka faca? Slobodno dodju po dve-tri pleske. A nikako da objavis ko si - lici mi to na Interfector-sko nacionalno pljuvanje po FBIH forumima iz sigurnosti stana u Banjaluci.
Ti izgleda bas imas problem sa teletinom i dobosima? Da ti ne dobosari u glavi neki visoki teleci ton otkad te stari karao u stali gore kod tebe na selu? Mislim, jeb'ga svakakvi kompleksi izrastu iz nesrecnog djetinjstva...

Laki, vidim povlacis se u svoju Srbiju, tj. uvlacis se :)
Da zakljucimo - samo ti idi svirati gomili neobrazovanih, napusenih i pijanih tinejdzera u Srbiji, kojima serviras pjesme tipa "Mother Serbia", sto je ravno najgorem komercijalisanju - ako je to ono cemu tezis onda ok, ko sam ja da te sputavam u tvojim zivotnim uspjesima. Takvi koji vas slusaju u svakom slucaju imaju niske muzicke kriterijume s obzirom na tome kakve su vam bubnjarske i gitarske dionice (ne znam sta je gore), dok vas jedino mozda izvlaci bas gitara i frontmen, koji je usput jedan od 3 stalna clana Scarleta, od ukupno 9 ljudi koji su u tom bendu do sad svirali. A nesto pricas sto ja sviram u Scarletu - Samo jos jedan dokaz tvoje kvazi-metalnosti; Navedi mi jedan taj tvoj svedski bend gdje frontmen u isto vrijeme svira u nekom Pop-Rock bendu.

PS = Madjar je pojam koji mozda tebe veze uz 97-u jer si tad bio madjar pocetnik, a sad kad si zesci Madjar nije ti bas svejedno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 03:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Boro je napisao:
Zabij mami svojoj sve gluposti koje si dosad napisao.

Vauuuu! E nek si mu rek'o! :drinking: Ajd Boro, shta se palish...?! Calm down... Ma, svi se smirite... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Boro je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Boro, dijete... Tvoja me prica ne impresionira, s obzirom da prosipas gluposti koje nemaju veze sa onim sto sam ja pisao - skolnick je svirao bar jedan solo na crypticu, ali to je sasvim nebitno - ja sam ga naveo kao primjer gdje ovi samo traze neke dodatne madjarije da uvale madjarima kao sto ste vi... Na kraju krajeva, sve sto ti pises lako se moze naci na internetu, dok sam ja naveo neke stvari do kojih nije tako lako doci google-om, zato se zabij.

Zabij mami svojoj sve gluposti koje si dosad napisao.

Draco_Malfoy je napisao:
Ti to boro kao nesto prijetis? Kao ti si sad jos neka faca? Slobodno dodju po dve-tri pleske. A nikako da objavis ko si - lici mi to na Interfector-sko nacionalno pljuvanje po FBIH forumima iz sigurnosti stana u Banjaluci.
Ti izgleda bas imas problem sa teletinom i dobosima? Da ti ne dobosari u glavi neki visoki teleci ton otkad te stari karao u stali gore kod tebe na selu? Mislim, jeb'ga svakakvi kompleksi izrastu iz nesrecnog djetinjstva...

Ne, ti sad prijetiš i ne daj Bože da te ozbiljno shvatim.

Nema sta prejak si na forumu. A sad mrs u selo iz kojeg si sisao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2005, 02:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Boro je napisao:
'Ajde, kad si već spomenuo selo:
http://users.yubc.net/~snikola/index.html

Da, i sta s tim sajtom? Trebam biti odusevljen, ne kontam?

Ajoj da - ti si najbolji webdizajner u BL kao sto je Laki najbolji bubnjar i ima najbolji bend... e onda dobro

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]