banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Feb 2017, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
https://www.youtube.com/watch?v=dONZu7mHzh0
geopolitika 23.02.2017
Dragoslav Bokan

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2017, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Време лажних помиритеља, демагога „мира“, перманентне капитулације и распродаје прадедовске баштине мора да се оконча. Ако не збијемо редове, свуда где нас има, и не решимо да поново будемо оно што самосвесни Срби дубоко осећају да јесу – народ са мисијом активног супротстављања сваком новом светском злу, које неминовно прво удари на наше просторе, сатрће нас, народ духа светске слободе. А оно што не уради непријатељ урадићемо сами себи, ношени дубоким самопрезиром због тога што не испуњавамо оно због чега смо на земљи.

http://www.standard.rs/politika/37135-% ... 1%99%D0%B0

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2017, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
https://twitter.com/neemannia/status/838654327568871424

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2017, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2017, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Први је Звонко Веселиновић, „контроверзни бизнисмен и патриота из Звечана“. Када је Вучић дошао на власт Веселиновић је у београдском затвору чекао суђење због присвајања 32 камиона Хипо Алпе Адриа лизинга на Косову. Али, када су напредњаци преузели управу, „контроверзни бизнисмен“ (осумњичен и за два убиства, те за шверц нафте и дроге) најпре бива пуштен из затвора (24. децембра 2012), а онда и судски ослобођен (26. марта 2016). Затим се досељава у Нови Сад како би, према писању тада опозиционог Телепромптера (текст: „Вучићев криминалац преузима новосадско нарко тржиште“), преотео од црногорске мафије контролу над тамошњим тржиштем наркотика.

Веселиновић је, у међувремену, а према оптужбама дела војвођанске опозиције, учествовао и у кампањи „сигурних гласова“ за СНС у Новом Саду, нудећи „појединцима запослења, а фирмама бесповратне субвенције“ – на пример, „једном бизнисмену је нудио управу над неколико јавних предузећа ако прикупи 6000 сигурних гласова и донесе му спискове на руке“.

http://91.222.7.145/kolumne-slobodana-a ... rbije.html

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2017, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nesto se pitam postoji li sansa za da Rusi iskoristavaju korumpirana drustva koja su za svoje potrebe uzgojili i odrzavali Amerika i druge zapadne sile? Mito i korupcija su za lokalni politicki establisment bili sargarepa, dok je tvorzija bila stap u slucaju neposlusnosti. Tu uskace Rusija i taj isti politicki establisment stiti od stapa. A mozda i zbog cistog PR utice na smanjenje narodu opipljive korupcije.

U prevodu, ukoliko bi neko pogledao ispod oka Mila Djukanovica on bi postao veci rusofil od vojvode Seselja.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2017, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

INTERVJU: Andrej Fajgelj - Pozivam ljude na borbu i ustanak protiv Vučićevog režima! (08.03.2017)
Spoiler:
Citiraj:
Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Andrej Fajgelj, univerzitetski profesor, političar i disident. Doktorirao je na francuskom Univerzitetu „Pol Valeri“ u Monpeljeu, govori desetak jezika, otac je četvoro dece. Netipična biografija savremenog mladog Srbina. Neguje tradiciju i smatra da se moderne bitke ne vode jataganima. Srbija će pobediti ako bude negovala znanje, radne navike i čvrst sistem vrednosti. Uhapšen je pod optužbom da je pozivao na ”rušenje ustavnog poretka”, a neposredni povod za ovo hapšenje je bio video koji je Fajgelj objavio na svom YouTube kanalu. U svom videu obraćanju, Fajgelj govori o poniženju koje je Aleksandar Vučić u kontinuitetu priređivao Srbiji i srpskom narodu tokom briselskih pregovora. Sve to zaključno sa posetom Jensa Stoltenberga, kada je premijer Srbije dočekao predstavnika zločinačkog NATO pakta hlebom i solju i počasnom gardom. Fajgelj kaže da je to najveće poniženje koje je Srbija doživela u vremenu sveopšteg rušenja vrednosnog sistema. Od tada, Andrej Fajgelj se još oštrije suprotstavlja težnji sistema da uništi naš identitet, tradiciju i kulturu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o tome kako je Vučić onemogućio nezavisne kandidate da se pojave na predsedničkim izborima, da li su notari deo partijske vojske Srpske napredne stranke, kako su lažni bot Slina i doktor Smrt postali ministri u Srbiji, kakav tip progona trpe ljudi bliski Andreju Fajgelju, zašto je srpskom narodu potreban ustanak protiv sistema, zašto Fajgelj smatra da je Vučić samo trenutni upravitelj logora zvanog Srbija, da li je Bil Klinton mazio Vučića baš kao Moniku Levinski, kako Vučić programira mozak srpskog naroda i šta nam otkrivaju skrivene psihološke poruke iz Vučićeve kampanje, kako organizovane armije botova simuliraju glas naroda, kako lažna patriotska desnica štiti Vučića, zašto Andrej Fajgelj smatra da će nakon njegovog ustanka završiti ili na robiji ili u grobu, zašto Andrej Fajgelj smatra da je Vučić kreten, koliko još može da potraje vladavina Aleksandra Vučića, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

https://www.youtube.com/watch?v=XGelkahPUtg

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2017, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Andrej Fajgelj nije Srbin već Slovenac koji se "deklariše" kao okorjeli Srbin.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2017, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2017, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fejk Srbin poziva na ustanak u Srbiji i ti pitaš "i"!!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2017, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dotakeo se i te teme u ovom intervju, odgledaj emisiju. Čovjek je Srbin. U ostalom i da nije, svaki slobodouman i normalan čovjek bi pozvao na ustanak protiv ovog današnjeg stanja, to je stvar koje prevazilazi pitanje nacionalnosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2017, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
apokalipto je napisao:
Dotakeo se i te teme u ovom intervju, odgledaj emisiju. Čovjek je Srbin. U ostalom i da nije, svaki slobodouman i normalan čovjek bi pozvao na ustanak protiv ovog današnjeg stanja, to je stvar koje prevazilazi pitanje nacionalnosti.

Ovdje je Apo u pravu.
Cica ako je i tako kako ti kazes nije li jos zalosnija sama ta cinjenica.

Ono kao ti usran hodas tako po selu nevidis se, plus dobro tuknes i drugi mora da te pita: "Jel se ti to uneredi baja ili se meni cini?"
A ti mu: "Mrs ti ces da mi kazes!!! :D
Okrenes se i nastavis ali sad te kopka: "A sta je on to ustvari htio da kaze...??? :roll: :roll: :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 09 Mar 2017, 16:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2017, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Dovoljno je pratit sta se desava u Makedoniji ovih dana.
Vucic se prikazuje kao mirotvorac i ladni spricer na sanku, u tom stilu i njegov narativ.
Tako on i vlada Srbije "smiruju" i "upozoravaju" Makedonce da ne narusavaju stabilnost i sigurnost u region koju Vucic "odrzava i promovise" (dokaz- NATO sef mu zahvaljujuje na tome).

Cinjenica da Rusi upozoravaju NATO da se ne mijesa u Makedoniju se ne komentarise puno u Srbiji i taj ugao se ne prikazuje.
Siguno cemo ako se nastavi dalje zaostravanje u Makedoniji i NATO - Albanska sprega u regionu cut kako vlada Srbije poziva "sve strane" u Makedoniji na "pamet i mir" zajedno sa prijateljem Tacijem koji poziva Albance u Makedoniji da : "Preuzumu sudbinu u svoje ruke!!!"

Nebi iznenadilo da u ovoj igri "odrzavanja mira i stabilnosti" na Balkanu najverovatnije Vucicev poziv bude i dalje usmjeren vise ovoj drugoj strani u Makedoniji da se smiri i bude "pamenta" dok joj rasturaju drzavu dok ova Tacijeva i NATO strana ne odradi svoje. :D :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2017, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Čiča iz Rogače je napisao:
Fejk Srbin poziva na ustanak u Srbiji i ti pitaš "i"!!

Човек је грађанин Србије. Ваљда има право да политички делује у својој земљи? Иако ја мислим да је узалудно али свакако има право.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2017, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
[video]https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/17235414_278590822569502_4056166225284169728_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=46f0955fc65f91e02b795219c2dabc11&oe=58C51EB9[/video]

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2017, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj Beli Preletarčević je lik stvoren da se oko njega okupe svi očajni i poraženi kojima je još jedino sarkazam ostao kao oružje za borbu protiv stvarosti.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2017, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj Beli Preletarčević je lik stvoren da se oko njega okupe svi očajni i poraženi kojima je još jedino sarkazam ostao kao oružje za borbu protiv stvarosti.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2017, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj Beli Preletarčević je lik stvoren da se oko njega okupe svi očajni i poraženi kojima je još jedino sarkazam ostao kao oružje za borbu protiv stvarosti.A takvih je poprilično.
Ne znam šta da mislim...osim da u vrijeme izbora treba uzeti štap za pecanje ,gajbu piva i otići što dalje od zalutale civilizacije.Jebeš ovo,neko se sa nama gadno zajebava.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2017, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
apokalipto je napisao:
INTERVJU: Andrej Fajgelj - Pozivam ljude na borbu i ustanak protiv Vučićevog režima! (08.03.2017)
Spoiler:
Citiraj:
Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Andrej Fajgelj, univerzitetski profesor, političar i disident. Doktorirao je na francuskom Univerzitetu „Pol Valeri“ u Monpeljeu, govori desetak jezika, otac je četvoro dece. Netipična biografija savremenog mladog Srbina. Neguje tradiciju i smatra da se moderne bitke ne vode jataganima. Srbija će pobediti ako bude negovala znanje, radne navike i čvrst sistem vrednosti. Uhapšen je pod optužbom da je pozivao na ”rušenje ustavnog poretka”, a neposredni povod za ovo hapšenje je bio video koji je Fajgelj objavio na svom YouTube kanalu. U svom videu obraćanju, Fajgelj govori o poniženju koje je Aleksandar Vučić u kontinuitetu priređivao Srbiji i srpskom narodu tokom briselskih pregovora. Sve to zaključno sa posetom Jensa Stoltenberga, kada je premijer Srbije dočekao predstavnika zločinačkog NATO pakta hlebom i solju i počasnom gardom. Fajgelj kaže da je to najveće poniženje koje je Srbija doživela u vremenu sveopšteg rušenja vrednosnog sistema. Od tada, Andrej Fajgelj se još oštrije suprotstavlja težnji sistema da uništi naš identitet, tradiciju i kulturu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o tome kako je Vučić onemogućio nezavisne kandidate da se pojave na predsedničkim izborima, da li su notari deo partijske vojske Srpske napredne stranke, kako su lažni bot Slina i doktor Smrt postali ministri u Srbiji, kakav tip progona trpe ljudi bliski Andreju Fajgelju, zašto je srpskom narodu potreban ustanak protiv sistema, zašto Fajgelj smatra da je Vučić samo trenutni upravitelj logora zvanog Srbija, da li je Bil Klinton mazio Vučića baš kao Moniku Levinski, kako Vučić programira mozak srpskog naroda i šta nam otkrivaju skrivene psihološke poruke iz Vučićeve kampanje, kako organizovane armije botova simuliraju glas naroda, kako lažna patriotska desnica štiti Vučića, zašto Andrej Fajgelj smatra da će nakon njegovog ustanka završiti ili na robiji ili u grobu, zašto Andrej Fajgelj smatra da je Vučić kreten, koliko još može da potraje vladavina Aleksandra Vučića, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

https://www.youtube.com/watch?v=XGelkahPUtg

Gledao sam emisiju ali moj nos (seto culo) mi govori suprotno tako da mu ne vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2017, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako te par puta nisu pretukli, ako nisi par noći proveo u pritvoru i ako nemaš par sudskih procesa za žnj djela realno nisi opozicija. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]