banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2016, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Kakva ponuda Mtela
http://www.mtel.ba/single-article/3693
dva broja sa 24 sata neograničenog brzog mobilnog interneta unutar m:tel mreže
1KM početnog iznosa na oba računa koji važi 30 dana od dana aktivacije i može da se koristi za pozive
SMS-ove prema svim mrežama u BiH

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2016, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Daju jednu marku? I net na 24h?
Jeeeeee!!!
Svi ćemo preći na njihov pripejd.
Bravo mtel!!!! =D>

Pretrgli se :lol:

Nego, nešto kontam, od koga je još je i dobro :D

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2016, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Mtel s frend planom i nagradnom igrom ocigledno zeli da zaustavi odliv korisnika na hej savrsenu tarifu jer ovo sto oni nude je ponuda zasnovana na principu kao i hej savrsena pa cak i mrvu povoljnija. A ovo za 1KM je nesto uobicajeno pred novu god da podstaknu prodaju pre paid kartica, koje uglavnom ostanu jednokratno iskoristene i nisu realan uvid u povecanje broja novih korisnika vec mogu da sluze kao puka statistika.
I dalje ostaje problem na postpaidu.
Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2016, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Al taj frend plan je samo za brojeve u mtel mrezi vazio. Ne znam da li se nesto promijenilo. Na savrsenoj tarifi vazi prema svim mrezama.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2016, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Problem kod eroneta je sto nema signala nego samo u gradovima. Ovih dana sam putovao po nekim vukojebinama, selima, itd. i mtel ima svugdje signal, a eronet nema cak ni na nekim glavnim putevima, pa cak ni u vecim selima.
Tako da mtel ima svoje prednosti, skoro svugdje mozete uhvatiti signal, a eronet skoro nigdje osim u gradovima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2016, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ono jeste mtel ovdje ima bolju pokrivenost po nekim manje naseljenim mjestima, ali po gradu je signal uglavnom isti kod svih. Evo poceo sam koristiti BH Telecom i prva iskustva su pozitivna. Za sad odlicna pokrivenost 3g mrezom u BL bar u djelu gdje zivim i radim. Net je bas brz. Radi m parking usluga i to bez naplate inicijalne poruke, takodje naj brojevi se mogu uzeti iz mtel mreze gdje su pozivi i poruke 50% jeftiniji.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za one koji ne znaju na prepaid (friend) m:tel-u, imate kad nazovete opciju *100# pa zatim izaberete "omiljeni brojevi". Aktiviraju se za 5,8KM i vazi mjesec dana. Nakon aktivacije upisete dva omiljena broja slijedeci uputstva i onda provjerite na "izlistaj" jesu upisani.
Kad to uradite ova dva broja mozete neograniceno zvati odbiju samo 10 feninga po zvanju. Znaci pricao neprekidno minut ili 10 sati odjednom uvijek za ta dva broja odbiju samo 10 feninga po pozivu bez obzira koliko pricas.
Mogu se i promijeniti brojevi nakon deaktivacije ali ponovna aktivacija kosta 5,8KM mjesecno. Usluga vazi mjesec dana za 5,8KM i produzava se automatski ako imate na racunu taj iznos. Ako nemate, onda se deaktivira nakon mjesec dana. Moze se i "rucno" deaktivirati slijedeci uputstva na *100# pa na "omiljeni brojevi" i slijedeci uputstva.

Znam da vecina zna za ovo, ali rekoh za one koji ne znaju, jer sam ja bio jedan od njih i sad ustedim puno zahvaljujuci tome otkako sam saznao za to posto imam par brojeva kojima pricam satima za 10 feninga po jednom pozivu.

Jos da napomenem da se kao omiljeni brojevi mogu upisati broj od bilo koje mreze ili mobilni ili fiksni iz cijele BiH.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
skup im paket

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako mislis skup paket? Mislis tih 5,8KM mjesecno? Pa jeste skup ako pricas malo, ali ako pricas vise od sat vremena sa dva broja mjesecno nadoknadis to visestruko. A pogotovo ako pricas po pola sata dnevno sa jednim od tih brojeva kao ja, kostalo bi da pricam normalno oko150-200KM, a ovako me kosta oko 10KM sveukupno mjesecno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pređete na haloo, prenesete brojeve za dž i ne morate plaćati idiotsku naknadu od po 5,8 KM mjesečno jer se svi haloo brojevi zovu bez takve "pretplate". I još je uspostava poziva jeftinija.
Ili kupiš haloo broj ako nećeš da se odrekneš derikoža iz mtela.
Stvarno neko treba biti "mozak" pa plaćati takve gluposti kod mtela. Al' dobro, "dok je ovaca..."

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Pređete na haloo, prenesete brojeve za dž i ne morate plaćati idiotsku naknadu od po 5,8 KM mjesečno jer se svi haloo brojevi zovu bez takve "pretplate". I još je uspostava poziva jeftinija.
Stvarno neko treba biti "mozak" pa plaćati takve gluposti kod mtela. Al' dobro, "dok je ovaca..."

Cekaj, znaci na "halo" je 10 feninga poziv prema svim brojevima jedan poziv i pricas koliko hoces (satima) za tih 10 feninga?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prema svim brojevima koji su u haloo mreži. Nije 3 broja k'o kod mtela. I manje od 10 feninga je uspostava ;)
I davali su gratis net novim korisnicima (500-ak MB) 6 mjeseci, nije mnogo neta, ali može biti korisno. Ne znam da li je ponuda za net aktuelna. Proguglaj.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 20:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Choban je napisao:

pa cekaj ali ja bas nikog nemam u alo mrezi??? jel treba da ih tjeram da mijenjaju mrezu da bi pricao dz?? ma daajjj

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa onda plaćaj mtelu 5,80 mjesečno + 10 feninga po pozivu ako si u prepaidu.
Ja imam dual sim tel. i haloo broj. Skoro cijela porodica prešla na haloo. I dosta prijatelja. Pa mi se isplati imati haloo broj.
Kada mtel bude imao slične ili bolje ponude, možda ga budemo više koristili.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa nema niko broj skoro u halo mrezi. A ovih 5,8 vazi za sve brojeve u svim mrezama mobilnim i fiksnim. Naravno, ogranicenje je na dva broja koja mozes neograniceno zvati. Ali ja i zovem ta dva broja da puno pricam. Ostale brojeve nikad i ne pricam vise od minut, dva, tako da mi i ne treba to. To za halo mrezu je dobro kad su momak i cura pa da pricaju neograniceno i da imaju oboje halo broj.

Prema mojim iskustvima eronetu je problem nedostupnost signala svugdje osim u gradovima, halou je problem sto samo u halo mrezi vazi, m:telu je problem sto je poskup za vecinu stvari ali za ovo sto sam naveo i sto meni treba je dobar tako da sam jos na njemu.
Za bht isto cujem mnogi da se zale na njega da su derikoze iako ga jos nisam isprobao, ali kao i m:tel ima svugdje signal sto je dobro jer eronet nema nigdje signala osim u gradovima.

Sve u svemu zakljucak, u svakoj mrezi ima nesto povoljno, nesto nepovoljno, a posto svako ima drugacije prioritete svakom neka mreza odgovara. Meni trenutno zbog razloga koje sam naveo m:tel, ali da koristim neke druge usluge vjerovatno bi mi odgovarala neka druga mreza.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ne znam gdje si koristio eronet broj, ali za četri godine koliko sam na eronetu ne sjećam se da negdje nije bilo signala. Jednom prije oko dvije godine bio neki kvar i nestalo na sat-dva i ono klasično nestajanje signala u objektima pod zemljom.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2016, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Manjaca i Balkana tamo nema signala ili je los signal Eroneta. Sigurno mtel je jaci s pokrivenoscu u RS u nekim manjim mjestima, to nema dileme, ali pitanje koliko cesto tamo koristimo mrezu.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2016, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Ne znam gdje si koristio eronet broj, ali za četri godine koliko sam na eronetu ne sjećam se da negdje nije bilo signala. Jednom prije oko dvije godine bio neki kvar i nestalo na sat-dva i ono klasično nestajanje signala u objektima pod zemljom.

Isao sam po istocnoj bosni oko Bratunca, Cajnica, Visegrada itd. Isto tako isao sam u Hrvatsku preko Prijedora, Sanskog Mosta, Kljuca, Bihaca itd. Od Sanskog Mosta pa nadalje, nema signala nigdje na glavnom putu, samo u gradovima. Tokom cijelog puta nema signala osim u gradovima, cak ni u vecim selima nema. Slicno i od Tuzle do Bijeljine cijeli put osim u vecim gradovima nema eronet signala. Pretpostavljam da je tako i drugdje. A m:tel nema gdje nisam uhvatio posto sam pratio jer imam i eronetov i m:telov broj.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2016, 03:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Slicno i od Tuzle do Bijeljine cijeli put osim u vecim gradovima nema eronet signala.

:lol:
Koji su to veći gradovi na putu Bijeljina - Tuzla?
Care, to je put od 60-ak km.
I ima signala. Ne mogu garantovati za cijelu dionicu, ali ima signala.
Bar je bilo prije 15-ak dana. Haloo koristi Eronetovu infrastrukturu i bilo signala.

Isto, oko Bratunca ima sigurno. Prolazio sam ove godine par puta relacijom Bratunac - Zvornik i bilo signala.
Čak je 3g net radio van Bratunca.
Doduše, ima tamo i tunela...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2016, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skoro kad god sam pogledao nije bilo signala, ali dobro kom odgovara u redu. U sustini i ja rijetko koristim tel u putu, ali nezgodno je ako ti nesto zatreba ili se pokvari, a ne mozes nazvati jer nije to na jednom mjestu da nema, nego u puno mjesta. Ali kao sto rekoh, u svim gradovima ima.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]