Citiraj:
Izvini direktore...nisam zaista vidio da ste to vi.

Cuj njega jbt...uzima sebi za pravo da odredjuje ko se provaljuje a ko ne. Ima flejv malo vise pojma o Austriji i bez kilometarskih postova o analizi politicke situacije i hvalospjevima za Hofera i FPÖ. Uprdilo se malo vise godina ovdje. A vidim povukao si na Hofera i Strahea taj osjecaj za diskusiju i uvazavanje suprotnog misljenja.
Нисам баш директор али на добром си трагу. Ваљда зато што знам (довољно) немачки.
Овде се не ради о мишљењу, већ о чињеници да износиш неистине.
Citiraj:
Nadam se da znas (dovoljno) njemacki...pa procitaj:
http://www.stopptdierechten.at/2016/11/ ... more-10301
Svi navodi imaju svoje izvore. Znaci nije ono "Lügenpresse"..."Alle sind gegen uns mimimimi..."
Није "лигенпресе" али јесте "штопдирехтен" (зауставите десничаре). Платформа коју држи ако се не варам антифа коју опет држе пар посланика Зелених и Социјалистичка омладина. Прилично веридостојан извор... Опет сам себи скачеш у стомак.
Што се тиче "буршеншафтлера" (а видим да се текст бави њима), познајем неколико и нисам приметио да једу људе. Једино што се њима узима као терет је изгледа што се и даље изјашњавају као Немци а не Аустријанци. Не видим шта је ту екстремно. До 1945. су сви у Аустрији били Немци, Аустријанац као национална одреница није постојало. И онда сад одједном преко ноћи сви Аустријанци, осим ове екипе која броји од 4000 чланова у Аустрији и то је сад колико видим најопаснији покрет. А иначе, доста њих је у Слободарској партији, мада их има и у другим странкама. Рецимо Михаел Хојлл, градоначелник Беча је био буршеншафтлер за време студија. Вероватно је и он нациста...
Хофер иначе никада није био буршеншафтлер, већ је почасни члан "die pennale Burschenschaft" из његовог места, а то је средњошколско удружење. Овде неко меша бабе и жабе, желећи своје тврдње да учини некако веродостојним. И на крају да додам да су та удружења у време нацизма била строго забрањена. Зато су ваљда данас нацисти...
Citiraj:
Sta Austrijanci znaju sta je za njih dobro!? Jel' tako?
Аустријанци бирају онако како они мисле да треба, а одлука већине је ту да се прихвати. Понедељак је осванио као и сваки, људи су ишли на посао. Све је било у реду. А да је рецимо победио Хофер да ли би било тако? Па за обичне људе да, било би али би већ у недељу вече у Бечу имали демонцтрације екстремне левице окупљене око странке Зелених, Социјалистичке омладине, тзв. "Аутономних", сукобе са полицијом, уништавање приватне и државне имовине и сл. И када се то погледа ја не знам онда ко је екстреман и ко је опасност за уставни поредак.
Citiraj:
Doslo ljudima iz dupeta u glavu.
Питање је да ли је могло другачије након што су 6 месеци тровани пропагандом типа ако победи Хофер избија грађански рат (имали смо и овакве наслове) или ако победи Хофер Аустрија излази из ЕУ (иако председник нема никакво овлашћење којим би покренуо тај механизам).
Citiraj:
Ко ти је овај? Гласач ван дер Белена направи некакав блог против Хофера и то је веродостојан извор? Полако почињеш да ме задивљујеш.
Citiraj:
Kakav je ovo autizam jbt!? Gluposti? Ne znam gdje zivis, ali rado bih te proveo malo kroz neke dijelove Beca i upoznao sa nekim lobanjama.
Na kraju cu samo reci ono sto kazu ovi Austrijanci sa "pogresnim" mentalitetom...WIEN DU GEILE SAU
Нема потребе да ти мене проводиш било где, могу ја само тебе да проведем да научиш нешто о Аустрији, јер изгледа да ван Беча ниси излазио. А што се тиче Беча, генерално никада нисам волео велике градове па тако ни Беч. Довољно ми је што морам да га посетим с времена на време, а и тада једва чекам да му окренем леђа.