Micelijus je napisao:
Dove je napisao:
Japanese_rose, moze li kako bez italics? Toliko je tesko citati da ja poslije prve recenice odustanem, a cini mi se da ima interesantnog sto pises.
Kako to Dove možeš uopšte da pitaš, pa mora dotična dama da istakne to što piše, jer sve što ona napiše je daleko vrijednije i bitnije nego nešto što drugi učesnici napišu. Kako to ne možeš shvatiti…
Koji cinizam. Ti i duhovnost nebo i zemlja.
Micelijus je napisao:
Što se tiče Bosne i Bošnjaka, mene samo interesuje da mi neko, ako je moguće, objasni zašto su svi toliko željeli iz Jugoslavije da su je rasturili i to na krajnje nelegalan i protuustavan način
Sjecas li se referenduma??? Svi su mogli glasati (koji su imali pravo na to). Sad to sto vi niste HTJELI da glasate to je vas problem. Ko zna da ste izasli na izbore, procenat onih za PROTIV bi bio mnogo manji. Ovako mlatite praznu slamu.
Micelijus je napisao:
Po kom su to principu Bosna, Hrvatska, Slovenija, mogle da se odcjepe od Jugoslavije a Republika Srpska sada to isto ne može da uradi prema BiH?
Hocu i ja da odsjepim moje dvoriste u BL, da pripada Federaciji.
Micelijus je napisao:
Ako se vi braćo Bošnjaci niste osjećali kao Jugosloveni i ako vam je Jugoslavija toliko smetala, zašto sada mene prisiljavate da se izjašnjavam i osjećam kao Bošnjak?
Nije tacno (osim ako nisi islamske vjeroispovjesti). Bosnjaci su Bosanci islamske vjeroispovijesti. Ti si Bosanac, Srbin- pravoslavac BIO I
OSTAT CES. Micelijus je napisao:
Svaka čast momcima na polaganju zakletve koji su imali makar toliko obraza da kažu ono šta misle a ne da se zaklinju pa da kasnije gaze svoju zakletvu.
Steta sto je sada moraju ponoviti.