banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Ko ce osvojiti Ligu Sampiona
Juventus 3%  3%  [ 1 ]
Bayern Munchen 6%  6%  [ 2 ]
Liverpool 18%  18%  [ 6 ]
Chelsea 29%  29%  [ 10 ]
Lyon 3%  3%  [ 1 ]
AC Milan 29%  29%  [ 10 ]
Inter 9%  9%  [ 3 ]
PSV Eindhoven 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
ajte da sacekamo da se odigraju utakmice polufinala pa cemo onda o finalu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 16:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Hm.. prognoze su uvijek dobrodosle 8) :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Freak_on_a_leasH je napisao:
Murinho je stvarno najbolji trener u evropi ovog trena.

Zaista sumnjam da je iko ovde dovoljno kompetentan da govori ko je najbolji struchnjak u evropi, automatski u svetu.Uvek se mozhe reci "moje misljenje je da je najbolji..." u mom sluchaju Fabio Capello.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
ne znam gdje si nasao podatak o vise od 300 miliona ulozenih u celzi, ali mislim da nije tacan. nedavno sam citao da se radi o sumi tek nesto visoj od 200 miliona evra.

Otvorio sam jednu drugu temu, a iz podataka koje sam nashao uz bogatstvo klubova sam takodje nashao da Chelsea nikad nije ni imao u budzetu sumu od 300 miliona eura, tako da je sve to sharena lazha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Opet se vracam na Chelsea:
Zasto je Murinhu tako lako biti trener a Ranieriju je prosle godine bilo tako tesko biti trener...Upravo zbog tog "ludog rusa" koji je imao isti kont kao i ti:"kupis igrace i pustis ih da igraju" i dobio je nista.

Chek, jel hoces da kazhesh da je Claudio Ranieri losh trener ?
Chovek koji je u ekipu primio 11 novih igracha, izborio se za polufinale Lige Shampiona i uzeo drugu mesto u Premier Ligi nije u opshte za potcenjivanje, naprotiv, ja mislim da je on proshle godine i uradio najbolji posao.
Mourihno jeste uzeo prvenstvo, ali je on svoju ekipu slagao godinama, a Ranieri je imao svega 6 meseci da uradi shto se uraditi trebalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
milan protiv celzija ne moze ici na 100-procentnu realizaciju, tj. 1-2 kontre i isto toliko golova jer je murinjova ekipa sposobna zabiti duplo vishe, bez obzira igra li se u londonu ili negdje u gostima. takav mentalitet, igraju onoliko koliko im je potrebno za povoljan rezultat. protiv liverpula, a pogotovo milana, mislim da se nece stediti. proshlo je vrijeme za kalkulacije...liverpul stvarno simpatishem, ali ruku na srce, stvarno mislim da nemaju shanse protiv ovako mocne abramoviceve chete...milan u obe utakmice protiv psv-a nece primiti gol, u to sam siguran, a shevchenko koga smatram trenutno najboljim napadacem na svijetu, sve neiskorishtene shanse protivnika ce realizovati. a onda u carigradu spektakl :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
BlackHand je napisao:
Zaista sumnjam da je iko ovde dovoljno kompetentan da govori ko je najbolji struchnjak u evropi, automatski u svetu.Uvek se mozhe reci "moje misljenje je da je najbolji..." u mom sluchaju Fabio Capello.

Ja tvrdim da je Murinjo trenutno najbolji trener na svetu i to zbog ovog:
-2003. osvaja sa Portom titulu prvaka Portugala i kup UEFA,
-2004. osvaja sa Portom titulu prvaka Portugala i Ligu sampiona (kao totalni autsajder),
-2005. vodeci je sa Celzijem (verovatno novi prvak) u prvenstvu Engleske,osvoji je Liga kup Engleske,jedan je od glavnih favorita za osvajanje LS,

to bi bio onaj rezultatski deo,a uz to ide i ovo:
-podigao je kroz svoju studioznost trenerski poso na jedan visi nivo (od trenerskog posla je napravio nauku),
-postigao je da svi igraci disu kao jedan i da se ne bune sto on zaradjuje vise nego i jedan od njih,
-na medijskom planu mislim da nema potrebe pricati o tome sta je postigao,cak je uspeo da u drugi plan potisne i jednog Kajzer Franca Bekenbauera,ako si gledao ovogodisnju LS,onda si mogao primetiti da je u svakoj utakmici on dobio najveci medijski prostor,pa cak i kad nije na stadionu kao sto je bio slucaj u zadnje dve utakmice.

Moglo bi se tu jos mnogo stosta (npr. znanje 5 svetskih jezika) navesti,medjutim mislim da je i ovo dovoljno.

Fabio Kapelo je nesumnjivo veliki trener,medjutim reci sta je on to osvojio u zadnje 2-3 godine,pogledaj kako igra Celzi,a kako Juventus,po cemu je to Kapelo trenutno bolji od Murinja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 20:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma Celzi nece znati sta ga je snaslo kad ga Milan uhvati "tusiti".. :wink: Igra i suvise ofanzivno.. tako da.. Milan je ujednacen na svim pozicijama.. sto se ne moze reci za Celzi.. u odbrani skripi.. promaja brate :wink:

A sad da Milan nece primiti gol o PSV-a.. hm.. mislim da cem primiti.. jer Psv uvijek da gol 8)

Jedinu prednost sto dajem Celziju je ta sto su oni "prakticno" osvojili premijer ligu.. dok Milanu predstoji grcevita borba za odbranu titule.. tu je ogromna prednost Celzija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
BlackHand je napisao:

Ja tvrdim da je Murinjo trenutno najbolji trener na svetu i to zbog ovog:
-2003. osvaja sa Portom titulu prvaka Portugala i kup UEFA,
-2004. osvaja sa Portom titulu prvaka Portugala i Ligu sampiona (kao totalni autsajder),
-2005. vodeci je sa Celzijem (verovatno novi prvak) u prvenstvu Engleske,osvoji je Liga kup Engleske,jedan je od glavnih favorita za osvajanje LS,

to bi bio onaj rezultatski deo,a uz to ide i ovo:
-podigao je kroz svoju studioznost trenerski poso na jedan visi nivo (od trenerskog posla je napravio nauku),
-postigao je da svi igraci disu kao jedan i da se ne bune sto on zaradjuje vise nego i jedan od njih,
-na medijskom planu mislim da nema potrebe pricati o tome sta je postigao,cak je uspeo da u drugi plan potisne i jednog Kajzer Franca Bekenbauera,ako si gledao ovogodisnju LS,onda si mogao primetiti da je u svakoj utakmici on dobio najveci medijski prostor,pa cak i kad nije na stadionu kao sto je bio slucaj u zadnje dve utakmice.

Moglo bi se tu jos mnogo stosta (npr. znanje 5 svetskih jezika) navesti,medjutim mislim da je i ovo dovoljno.

Fabio Kapelo je nesumnjivo veliki trener,medjutim reci sta je on to osvojio u zadnje 2-3 godine,pogledaj kako igra Celzi,a kako Juventus,po cemu je to Kapelo trenutno bolji od Murinja?

Zadnje 2-3 godine Fabio Capello je vodio tim koji faktichki nema igracha.
Shto se tiche Jose Mourinha, necu u opshte komentarisati razlike izmedju titule Italije i titule Portugala...i samo me podseti.. koliko titula Lige Shampiona ima Mourinho, a koliko Capello?
Btw..kako to igrao Juventus ?Ispao iz LS i sad automatski ne igra dobro ?
Onda po tebi dobro ne igraju ni Barcelona, ni Lyon, itd,itd..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Btw..kad ste vi to naglo postali obozhavaoci Chelsea?Koji od vas mi mozhe reci da je navijao za Chelsea pre 3-4 godine (mislim na sikman) ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
naravno niko. svi su preko noći postali veliki navijači čelzija. jadno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja ni sada ne navijam za Chelsea nego Liverpool al zelje su jedno a cinjenice drugo.
A cinjenica je da Murinho jeste najbolji trener jer Capellovo vrijeme je proslo, daleko od toga da je on los trener al Murinho forsira moderan stil igre u kojem cijeli tim igra i napad i odbranu.A osim toga covjek ima karizmu kakvu nisam vidio ni kod jednog drugog trenera.Ranieri je jedno veliko trenersko ime ali je dopustio da ga Abramovich kinji i ucjenjuje sto mu je bila velika greska a Murinho to ne dopusta.A osim toga opet napominjem da u Chelseau ni jedan igrac ne uziva status zvijezde u klubu nego su i na terenu i van terena tim, a to je upravo Murinhova zasluga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
BlackHand je napisao:
Btw..kad ste vi to naglo postali obozhavaoci Chelsea?Koji od vas mi mozhe reci da je navijao za Chelsea pre 3-4 godine (mislim na sikman) ?

ja sam za njih navijao prije 7-8 godina,a i sad.prije su mi bili dobri kad je bio Zola,Jokan,Bogarde,Dessaily,Petit,Babayaro,Wise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
acrobatico je napisao:
naravno niko. svi su preko noći postali veliki navijači čelzija. jadno.

nije uopste tako, celzi mi je oduvjek bio drag prvenstveno zbog zole kojeg sam maksimalno poshtovao, a i zbog toga shto je u klubu bila gomila stranaca. iako se vratio u domovinu, ostale su iza njega te godine igre za klub iz londona koje vrlo dobro pamtim. celzi se dosta promjenio u zadnje dvije godine, ali nikad mi nije bio omrazhen. bilo mi je krivo kad su izvucheni parovi chetvrtfinala, jer i barsu isto tako gotivim. volio bi da bash oni uzmu taj pehar jer ga najvishe i zasluzuju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 00:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I u kvalifikacijama Celzi i Barsa su odigrali najbolji fudbal... najatraktivniji..

Celzi je mnogo jaka ekipa, prije svega mladi su.. pa oni ce da jedu malu djecu (ako vec ne jedu) za godinu, 2..

Milan je uvijek bio jak.. ne znam zasto su "neki" zaboravili na njega ali cinjenica je da je Milan prosle godine vazio za najveceg favorita.. kada je puk'o od Deportiva onda su ga svi zaboravili.. sto je totalno pogresno..

Celzi je ovogodisnji hit kao i Barsa.. i svi su govorili jaaaoo. ovo ono.. oni su najjaci i tako.. Prvi put da Milan (poslije ogromnog pojacanja..kad je dos'o Nesta..Inzagi..i jos raje) nije uzivao ulogu favorita.. prije se govorilo samo o Realu i Milanu.. i to njemu odgovara.. jer, mnogo je lakse kada ljudi ne obracaju toliko paznje na tebe..

Mislim, jedina ekipa koja moze unistiti Celzi je Milan. To je sigurno. Ali sacekajmo finale.. da ne bude ono:"Vid' al' se provali" .. 8)

Celzi mi se svidja zato sto napada, a to se trazi, ima dosta fanova.. a Milan igra na pobjedu.. ma "udavice" ih Milan.. samo ako budu svi na "okupu".. da ne bude nekih povreda, kartona ili nesto nepredvidjeno. uglavnom, tipujem na Milan :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 00:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I da.. jos nesto.. mnogo je vazno sto Milan igra sa slabijim protivikom nego Celzi.. Mislim, Celzi nije "nacisto" sa Liverpulom, tako da se tu moze svasta jos desiti.. prije svega, bice mnogo kartona.. i nece ih tako lako dobiti.. a Milan sa druge strane moze da cuva neke igrace od kartona.. :wink: Jer, Celzi je bez Terija, Lamparda i Drogbe nula.. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 08:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:

Nadji mi samo jedan post gde sam ja rekao da obozavam ili navijam za Celzi.Na neki nacin sam odusevljen njihovom igrom,jer igraju totalni fudbal,jer igraju fudbal koji puni tribine i cini zadovoljstvo,jer igraju fudbal za razliku od onog sto igra Juventus.

BlackHand je napisao:
Zadnje 2-3 godine Fabio Capello je vodio tim koji faktichki nema igracha.

Ako vec zelis diskutovati o fudbalu onda bar pazi sta pricas i nemoj samom sebi skakati u stomak,jer ovde kazes ovo,a onda na jednoj drugoj temi kazes ovo
BlackHand je napisao:
Juventus je u jednom momentu na terenu imao:
Camoranesi, Del Piero, Ibrahimovic, Zalayeta, Emerson, Nedved!

zar su ovo slabi igraci?
BlackHand je napisao:
Shto se tiche Jose Mourinha, necu u opshte komentarisati razlike izmedju titule Italije i titule Portugala...i samo me podseti.. koliko titula Lige Shampiona ima Mourinho, a koliko Capello?
Btw..kako to igrao Juventus ?Ispao iz LS i sad automatski ne igra dobro ?
Onda po tebi dobro ne igraju ni Barcelona, ni Lyon, itd,itd..

Niko nije sporio da je Italijanska liga jaca od Portugalske,medjutim cinjenica je da se uspeh meri titulama,a ne jalovom igrom i pricom kako je samo malo nedostajalo.
Niko nije sporio da je Kapelo dobar trener,medjutim kao sto ti vec neko rece njegovo vreme polako prolazi,a ako vec hoces da poredis broj titula,onda poredi sa godinama starosti.Znaci racunas sta je Murinjo ostvario do ovih godina koliko ima (a cini mi se da ima 43) i onda isto tako racunas sta je Kapelo osvojio do svoje 43. godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 08:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BlackHand,
a sto se tice navijanja i obozavaqnja moje srce kuca samo za jedan klub,moju prvu i najvecu ljubav,a s'vremena na vreme simpatisem po neki klub iz Evrope(Lacio,Inter,JuventusReal Sosjedad),naravno iz patriotskih razloga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nismo se razumeli, kad sam rekao da Capello pre 2-3 god nije imao igracha, mislio sam na Romu, klub koji propada.

E sad malo statistike.Fabio Capello sada ima 59 god.

5 Italian Championships: 1991/92 - 1992/93 - 1993/94 - 1995/96 - 2000/2001
1 Spanish Championship: 1996/97
1 Champions League:: 1993/94
1 UEFA Super Cup: 1994
4 Italian Super Cups: 1992 - 1993 - 1994 - 2001

1986/87 Milan A

1991/92 Milan A

1992/93 Milan A

1993/94 Milan A

1994/95 Milan A

1995/96 Milan A

1996/97 Real Madrid A

1997/98 Milan A

1998/99 - -

1999/00 Roma A

2000/01 Roma A

Iz gore navedenog vidi se da je Fabio Capello u Mourinhovim godinama imao dve titule Lige Shampiona, ostalo necu da nabrajam, prochitaj sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Btw.."ne dozvoljava da ga kinji" ?
Ovaj pljune pare, ovaj pokupi pare, shta ima ko koga da kinji.A pokazao je koliki je chovek kad je zvao na privatne razgovore igrache poput Ashleya Colea i Gianlucu Zambrottu, mozhda velikom treneru neko treba da objasni da kad zhelish nekog igracha, klub uputi zvanichnu ponudu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]