nBk|bokas,
decko ti verovatno po godinama moze biti tata,a osim toga pogledaj stare teme,pa ces negde naci podatak otprilike na koliko utakmica sam bio i cim sam se bavio,verujem da ce ti onda biti malo jasnije.
A sad da se vratimo sustinskim stvarima.
nBk|bokas je napisao:
Bayer statistics Chelase
3 Goal scored 2
1 Yelow card 1
0 Red Card 0
10 Shots on goal 4
12 Shots wide 3
13 Fouls committed 18
11 Corners 2
0 Offsides 5
33' 55'' Ball Poss.(time) 22'29''
61' Ball Poss.(%) 39
Upravo ovi podaci potvrdjuju moje reci:
sikman je napisao:
Zastrasujuce je koliko je Celzi jak,kako kontrolisu igru i kako u svakom momentu moze da preokrene rezultat.
fudbal se,hvala bogu,ne igra za posedovanje lopte i jalovu igru,nego za golove i rezultat.Ako gledas koliko je Bajern posedovao loptu i koliko se ispromasivao,pa zbog toga tvrdis da je bio bolji,onda bi ona deca oko igralista bili junaci utakmice,jer oni najvise vremena poseduju loptu.
Gledajuci samo prijateljske utakmice reprezentacija bivse nam otadzbine je bila najuspesnija na svetu,medjutim kad se pogleda takmicarski deo,onda corak.
nBk|bokas je napisao:
Nemoj biti smesan molim te, kao Makaay se isprovaljivo daj bezi pa momak nije odigrao utakmice 2-3 sedmice to mu je bila prva tekma nakon povrede
Roy Makay je dobar igrac to je bez daljnjeg,medjutim porediti njega sa recimo Nistelrojom ili Sevcenkom je u najmanju ruku smesno.
Sevcenko nije igrao 6 nedelja i imao mnogo tezu povredu,medjutim to mu nije smetalo da odmah u prvoj utakmici (Milan-Inter 2:0) postigne go,zatim i u drugoj utakmici takodje.
acrobatico je napisao:
hm.
nije tesko biti veliki trener kada ti onaj ludi rus kupuje sta god da pozelis. pa, zar je dzeksonu bilo tesko da osvaja prstenove sa lejkersima kad je u ekipi imao seka, brajanta i ostale ludake. naravno da nije. i ja bi bio sampion sa njima. samo ih pusti da igraju.
Ne bih se slozio s'tobom,pa iza Juventusa i Milana stoje mnogo mocniji (financijski,a i politicki gledano) nego sto je Abramovic.
Velika se frka digla zbog njegovih ulaganja (338 mil. eura),medjutim ili mnogi ne vide dobro ili je smisljena hajka,jer covek je ulozio strasno mnogo (ne zato sto voli taj klub,nego zato sto je napravio veliki posao koji mu donosi ogroman profit),ali istovremeno samo od dva ugovora sa Adidasom i fly Emirattes je kasirao 320 mil. eura,gde su ulaznice,suveniri,dodatne reklame,dresovi,trgovina igracima itd..
Osim toga ja pamtim veoma dobro neka lepa vremena kad je ZVEZDA vladala Evropom i veoma dobro se secam Ljupkovih reci:
"Ovo je najtezi posao koji mozete raditi,lepo je kad imate takve asove (Savicevic,Pancev,Jugovic,Belodedic,Prosinecki,Binic) u ekipi,medjutim treba sve te dive ukomponovati i motivisati da i u "malim" utakmicama igraju.