banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Ko ce osvojiti Ligu Sampiona
Juventus 3%  3%  [ 1 ]
Bayern Munchen 6%  6%  [ 2 ]
Liverpool 18%  18%  [ 6 ]
Chelsea 29%  29%  [ 10 ]
Lyon 3%  3%  [ 1 ]
AC Milan 29%  29%  [ 10 ]
Inter 9%  9%  [ 3 ]
PSV Eindhoven 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2005, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma gledao sam i ja sinoc tekmu bokas,ali je celzi bio mnogo dominantniji.Ljudi su ih zgazili na sredini terena.Odbrana je potpuno nutralizovala napadace bajerna.(makaj se isprovaljivao kao i pizaro).Jeste rezultat bio 3:2 za bajern,ali ipak mislim da nisu mogli ugroziti celzi zaista.
Ne vidim da ima iko moze parirati po fizickoj spremnosti,ljudi igraju presing 90 minuta.

Poslednji put menjao Flave dana 15 Apr 2005, 02:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2005, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
E je. .ni Lyon me malo razocarao. Licno sam ih vidio u finalu. Stvarno su dobro odigrali ovu LS, dali su 28 golova na devet utakmica. Svaka cast, ali jos uvijek im fali nesto za bolji rezultat. . .

Moram da priznam da je i Hidink napravio strasan tim od PSV-a. . .
Fenomenalno su fizicki spremni. Bukvalno kad protivnik ima loptu, na igraca sa loptom jurisaju uvijek po trojica. Sinoc protiv Lyona mi se cinilo da ih je vise na terenu. . . Sad tek vidim koliko smo se prevarili kad smo mislili da je Zvezda bila dobila lakog protivnika u kvalifikacijama. . .

Mislim da je Chelsea jako blizu finala, ali ne treba podcijeniti Liverpool, pogotovo kad im se vrate povrijedjeni igraci. Ako mene pitate igraju tehnicki skoro do perfekcije,a imaju i disciplinu u igri. Sa Gerrardom u timu mogu da pobijede bilo koga. Da su bolje fizicki spremni, mislim da bi bili favoriti protiv Chelsea, ovako. . . Ne bih bas stavio pare na njih, ali ni protiv njih. . .

U drugom paru mislim da je prilicno jasno da ce Milan da prodje. Jedni i drugi igraju cvrsto, ali je Milanov vezni red sigurno superiorniji, o odbrani da ne govorimo. Mada. . . Milan igra cijelu sezonu u istom ritmu, negdje moraju da padnu, kao sto su prosle godine pali protiv Deportiva. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2005, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
nBk|bokas je napisao:
Pa chelsea je sinoc bio zgazen u Minhenu samo opet su imali srece sto im je onaj sut Lamparda sa 30 metara od noge Lusija zavrsio u mrezi..Bajern je u prvom djeli mogao dati 3 chista gola al nisu bili miljenici srece kao sto reche Felix Magat. Bajern je sinoc pokazao kako se igra fudbal, do kraja. nema poraza do zadnje,,

Nisam siguran o cemu je rec,da li je to neki stari snimak koji si ti gledao ili je u pitanju nepoznavanje fudbala.

Zastrasujuce je koliko je Celzi jak,kako kontrolisu igru i kako u svakom momentu moze da preokrene rezultat.Bajern je dao 3 gola i rezultatski gledano bio nadomak produzetka,medjutim u svih 95-96 minuta nije imao realnu sansu da se nadje u polufinalu,izuzev da se uz UEFU nasao i sudija da im pomogne.
Bajern je odigrao onako i onoliko dobro koliko je to Celzi dozvolio,a Murinjo (nepravedno kaznjen) jos jednom pokazo da je fenomenalan trener i u ovom momentu najkompletniji strucnjak.Cela frka oko "laznih optuzbi",zatim vodjenje utakmice u na svom terenu (i pored kazne),medjutim vrhunac je sou koji je izveo u Minhenu.Spremio je fantasticno ekipu,pojavio se na stadionu i na taj nacin sve ostalio ostavio u seni,a onda isto tako odvezao se kao gospodin taxijem na neko skrovito mesto da,i pored svih mera koje su nemci preduzeli,opet vodi ekipu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2005, 14:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2005, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Murinho je stvarno najbolji trener u evropi ovog trena.Chelsea je po imenima igraca jak tim al ne moze se ni poredit sa Realom ili Milanom al opet Murinho zna da od igraca koji su mu na raspolaganju zadrzi onog ko mu treba a ostalima se kulturno zahvali i posalje ih na neko drugo mjesto.Osim toga zaveo je takvu disciplinu u timu da mu 10 igraca na terenu igraju odbranu, sto malo koji tim praktikuje, a kad cijeli tim tako funkcionise onda nije tesko Terryju i Carvalhu da budu dobri stoperi.Stvarno bi volio da Liverpool prodje ali mislim da bi im bilo lakse protiv bilo koga drugog osim Chelsea.

Milan je isto dobra ekipa al mislim da ce puknut jer trenutno su u mrtvoj trci za scudeto sa Juveom a svi znaju da je talijanima prvenstvo svetinja i da nikakav drugi trofej nije toliko vazan.Pitanje je samo oce li Milan izgubit dah vec protiv PSV-a ili tek u finalu, ali mislim da PSV ima vece sanse protiv njih nego Liverpool protiv Chelsea.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 03:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po meni je Terry jedan od vodecih svjetskih odbramenih igraca sada.Mislim da Celzi nije uopste slabiji od Reala po imenima (ja u realu postujem samo Zidana i Karlosa) ostali su bezze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 09:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
sikman je napisao:
nBk|bokas je napisao:
Pa chelsea je sinoc bio zgazen u Minhenu samo opet su imali srece sto im je onaj sut Lamparda sa 30 metara od noge Lusija zavrsio u mrezi..Bajern je u prvom djeli mogao dati 3 chista gola al nisu bili miljenici srece kao sto reche Felix Magat. Bajern je sinoc pokazao kako se igra fudbal, do kraja. nema poraza do zadnje,,

Nisam siguran o cemu je rec,da li je to neki stari snimak koji si ti gledao ili je u pitanju nepoznavanje fudbala.

Zastrasujuce je koliko je Celzi jak,kako kontrolisu igru i kako u svakom momentu moze da preokrene rezultat.Bajern je dao 3 gola i rezultatski gledano bio nadomak produzetka,medjutim u svih 95-96 minuta nije imao realnu sansu da se nadje u polufinalu,izuzev da se uz UEFU nasao i sudija da im pomogne.
Bajern je odigrao onako i onoliko dobro koliko je to Celzi dozvolio,a Murinjo (nepravedno kaznjen) jos jednom pokazo da je fenomenalan trener i u ovom momentu najkompletniji strucnjak.Cela frka oko "laznih optuzbi",zatim vodjenje utakmice u na svom terenu (i pored kazne),medjutim vrhunac je sou koji je izveo u Minhenu.Spremio je fantasticno ekipu,pojavio se na stadionu i na taj nacin sve ostalio ostavio u seni,a onda isto tako odvezao se kao gospodin taxijem na neko skrovito mesto da,i pored svih mera koje su nemci preduzeli,opet vodi ekipu.

Bayer statistics Chelase
3 Goal scored 2
1 Yelow card 1
0 Red Card 0
10 Shots on goal 4
12 Shots wide 3
13 Fouls committed 18
11 Corners 2
0 Offsides 5
33' 55'' Ball Poss.(time) 22'29''
61' Ball Poss.(%) 39

Quarter-finals - 12 April 2005 20:45 (CET)
Olympiastadion - Munich

Chini mi se decko da ti nisi gledao pravu utakmicu!!

Murinjo jeste najbolji trener na svetu i imaju i jedan od najachih timova na svetu to niko ne spori ali ne mozes prichati nebuloze oni su ih zgazili oni su bili bolji na sredini kad ih nigde nije bilo.
Samo su imali vise sportske srece i to je to. dalje nema

Citiraj:
Ma gledao sam i ja sinoc tekmu bokas,ali je celzi bio mnogo dominantniji.Ljudi su ih zgazili na sredini terena.Odbrana je potpuno nutralizovala napadace bajerna.(makaj se isprovaljivao kao i pizaro).Jeste rezultat bio 3:2 za bajern,ali ipak mislim da nisu mogli ugroziti celzi zaista.
Ne vidim da ima iko moze parirati po fizickoj spremnosti,ljudi igraju presing 90 minuta.

Nemoj biti smesan molim te, kao Makaay se isprovaljivo daj bezi pa momak nije odigrao utakmice 2-3 sedmice to mu je bila prva tekma nakon povrede skontaj malo o chemu prichas. A odbrana je neutralizovala napade Bayerna hehe pa onaj galas jos trchi oko korner zastavice u potrazi za loptama od BAstijana. mislim smesno.
Chelsea je proso prvenstveno zbog toga sto su iskoristili sanse koje su im pruzene a i one koje nisu, tako je to u Fudbalu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
hm.
nije tesko biti veliki trener kada ti onaj ludi rus kupuje sta god da pozelis. pa, zar je dzeksonu bilo tesko da osvaja prstenove sa lejkersima kad je u ekipi imao seka, brajanta i ostale ludake. naravno da nije. i ja bi bio sampion sa njima. samo ih pusti da igraju.

da, celzi je jak. ali kada naidje na milan, razbice se od njih, kao od stijenu. tada ce vidjetei sta je zaista jak klub, najjaci na svijetu.

i nesto o utakmici milan - inter. jos jednom se potvrdilo koliko je deki stankovic pogrijesio kada je prihvatio ponudu intera, a odbio juventus. sa interom i macinijem nece nikad nista osvojiti. sa juveom ima bar neke sanse.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
hm.
nije tesko biti veliki trener kada ti onaj ludi rus kupuje sta god da pozelis. da, celzi je jak. ali kada naidje na milan, razbice se od njih, kao od stijenu. tada ce vidjetei sta je zaista jak klub, najjaci na svijetu.

Razmisli malo sta si napisao u prethodnom postu :wink: .OK Celzi je jak ali...to je nista u odnosu na MILAN???Pa ko kupuje igrace ako oni ne kupuju???Ko ima love ako oni nemaju????Pa Milan je poznat po tome sto kupuje igrace.

nBk|Bokas je napisao:
Nemoj biti smesan molim te, kao Makaay se isprovaljivo daj bezi pa momak nije odigrao utakmice 2-3 sedmice to mu je bila prva tekma nakon povrede skontaj malo o chemu prichas. A odbrana je neutralizovala napade Bayerna hehe pa onaj galas jos trchi oko korner zastavice u potrazi za loptama od BAstijana. mislim smesno.
Chelsea je proso prvenstveno zbog toga sto su iskoristili sanse koje su im pruzene a i one koje nisu, tako je to u Fudbalu!

Bokas,ja nisam smijesan.Samo sam realan.Niko ziv se iz bajerna nije vidio na utakmici osim Svajnstajgera.I Galas je za onoga Niku Kovaca prof. dr. sci. fudbalske igre

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tacno je da milan kupuje igrace. ali oni su smijesni u odnosu na celzi. pa pogledaj koliko je igraca doveo celzi, a koliko milan u prelaznom roku i sve ce ti biti jasno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nBk|bokas,
decko ti verovatno po godinama moze biti tata,a osim toga pogledaj stare teme,pa ces negde naci podatak otprilike na koliko utakmica sam bio i cim sam se bavio,verujem da ce ti onda biti malo jasnije.

A sad da se vratimo sustinskim stvarima.

nBk|bokas je napisao:
Bayer statistics Chelase
3 Goal scored 2
1 Yelow card 1
0 Red Card 0
10 Shots on goal 4
12 Shots wide 3
13 Fouls committed 18
11 Corners 2
0 Offsides 5
61' Ball Poss.(%) 39

Upravo ovi podaci potvrdjuju moje reci:
sikman je napisao:
Zastrasujuce je koliko je Celzi jak,kako kontrolisu igru i kako u svakom momentu moze da preokrene rezultat.

fudbal se,hvala bogu,ne igra za posedovanje lopte i jalovu igru,nego za golove i rezultat.Ako gledas koliko je Bajern posedovao loptu i koliko se ispromasivao,pa zbog toga tvrdis da je bio bolji,onda bi ona deca oko igralista bili junaci utakmice,jer oni najvise vremena poseduju loptu.
Gledajuci samo prijateljske utakmice reprezentacija bivse nam otadzbine je bila najuspesnija na svetu,medjutim kad se pogleda takmicarski deo,onda corak.

nBk|bokas je napisao:
Nemoj biti smesan molim te, kao Makaay se isprovaljivo daj bezi pa momak nije odigrao utakmice 2-3 sedmice to mu je bila prva tekma nakon povrede

Roy Makay je dobar igrac to je bez daljnjeg,medjutim porediti njega sa recimo Nistelrojom ili Sevcenkom je u najmanju ruku smesno.
Sevcenko nije igrao 6 nedelja i imao mnogo tezu povredu,medjutim to mu nije smetalo da odmah u prvoj utakmici (Milan-Inter 2:0) postigne go,zatim i u drugoj utakmici takodje.

acrobatico je napisao:
hm.
nije tesko biti veliki trener kada ti onaj ludi rus kupuje sta god da pozelis. pa, zar je dzeksonu bilo tesko da osvaja prstenove sa lejkersima kad je u ekipi imao seka, brajanta i ostale ludake. naravno da nije. i ja bi bio sampion sa njima. samo ih pusti da igraju.

Ne bih se slozio s'tobom,pa iza Juventusa i Milana stoje mnogo mocniji (financijski,a i politicki gledano) nego sto je Abramovic.
Velika se frka digla zbog njegovih ulaganja (338 mil. eura),medjutim ili mnogi ne vide dobro ili je smisljena hajka,jer covek je ulozio strasno mnogo (ne zato sto voli taj klub,nego zato sto je napravio veliki posao koji mu donosi ogroman profit),ali istovremeno samo od dva ugovora sa Adidasom i fly Emirattes je kasirao 320 mil. eura,gde su ulaznice,suveniri,dodatne reklame,dresovi,trgovina igracima itd..
Osim toga ja pamtim veoma dobro neka lepa vremena kad je ZVEZDA vladala Evropom i veoma dobro se secam Ljupkovih reci:
"Ovo je najtezi posao koji mozete raditi,lepo je kad imate takve asove (Savicevic,Pancev,Jugovic,Belodedic,Prosinecki,Binic) u ekipi,medjutim treba sve te dive ukomponovati i motivisati da i u "malim" utakmicama igraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne znam gdje si nasao podatak o vise od 300 miliona ulozenih u celzi, ali mislim da nije tacan. nedavno sam citao da se radi o sumi tek nesto visoj od 200 miliona evra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 17:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Mislim da ce Milan da osvoji.. najjaci je ubjediljivo. Ne prima mnogo golova, gotovo nikako. Celzi sa druge strane igra fantasticno ali prima mnogo golova. Pa od Barse je primio 5 .. od Bajerna 5 .. jeste da je dao barsi i Bajernu po 6 ali mi se to nimalo ne svidja. Podsjeca me na Real (jedno vrijeme dok su uvijek davali gol vise, sada su penzija).

Ja ne bih otpisao LIVERPUL. Sjetite se prosle sezone kada je gotovo 90% ljudi mislilo da ce ARSENAL da prodje CELZI .. a desilo se obrnuto. Tako da nisam siguran u to da ca Celzi 'ladno da uzme Liverpul.

Sve u svemu ocekujem u finalu CELZI-MILAN .. s' tim da ce Milan da ih udavi .. mnogo su brate jaki na svim pozicijama. Nisu oni klasicni talijani koji se samo brane, nego i napadaju i to jaaako dobro. 60 % naprema 40% dajem Milanu u odnosu na Celzi. Toliko 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
sikman je napisao:
nBk|bokas,
decko ti verovatno po godinama moze biti tata,a osim toga pogledaj stare teme,pa ces negde naci podatak otprilike na koliko utakmica sam bio i cim sam se bavio,verujem da ce ti onda biti malo jasnije.

A sad da se vratimo sustinskim stvarima.

nBk|bokas je napisao:
Bayer statistics Chelase
3 Goal scored 2
1 Yelow card 1
0 Red Card 0
10 Shots on goal 4
12 Shots wide 3
13 Fouls committed 18
11 Corners 2
0 Offsides 5
61' Ball Poss.(%) 39

Upravo ovi podaci potvrdjuju moje reci:

sikman je napisao:
Zastrasujuce je koliko je Celzi jak,kako kontrolisu igru i kako u svakom momentu moze da preokrene rezultat.

fudbal se,hvala bogu,ne igra za posedovanje lopte i jalovu igru,nego za golove i rezultat.Ako gledas koliko je Bajern posedovao loptu i koliko se ispromasivao,pa zbog toga tvrdis da je bio bolji,onda bi ona deca oko igralista bili junaci utakmice,jer oni najvise vremena poseduju loptu.
Gledajuci samo prijateljske utakmice reprezentacija bivse nam otadzbine je bila najuspesnija na svetu,medjutim kad se pogleda takmicarski deo,onda corak.

nBk|bokas je napisao:
Nemoj biti smesan molim te, kao Makaay se isprovaljivo daj bezi pa momak nije odigrao utakmice 2-3 sedmice to mu je bila prva tekma nakon povrede

Roy Makay je dobar igrac to je bez daljnjeg,medjutim porediti njega sa recimo Nistelrojom ili Sevcenkom je u najmanju ruku smesno.
Sevcenko nije igrao 6 nedelja i imao mnogo tezu povredu,medjutim to mu nije smetalo da odmah u prvoj utakmici (Milan-Inter 2:0) postigne go,zatim i u drugoj utakmici takodje.

acrobatico je napisao:
hm.

Ne bih se slozio s'tobom,pa iza Juventusa i Milana stoje mnogo mocniji (financijski,a i politicki gledano) nego sto je Abramovic.
Velika se frka digla zbog njegovih ulaganja (338 mil. eura),medjutim ili mnogi ne vide dobro ili je smisljena hajka,jer covek je ulozio strasno mnogo (ne zato sto voli taj klub,nego zato sto je napravio veliki posao koji mu donosi ogroman profit),ali istovremeno samo od dva ugovora sa Adidasom i fly Emirattes je kasirao 320 mil. eura,gde su ulaznice,suveniri,dodatne reklame,dresovi,trgovina igracima itd..
Osim toga ja pamtim veoma dobro neka lepa vremena kad je ZVEZDA vladala Evropom i veoma dobro se secam Ljupkovih reci:
"Ovo je najtezi posao koji mozete raditi,lepo je kad imate takve asove (Savicevic,Pancev,Jugovic,Belodedic,Prosinecki,Binic) u ekipi,medjutim treba sve te dive ukomponovati i motivisati da i u "malim" utakmicama igraju.

Moja GRESKA NIJE 61% zZA CELZI NEGO ZA BAYERN STA SI SE ODMAH NALOZIO, KAO JA SAM U PRAVU..
Nije NIKO KOVAC vec ROBERT KOVAC ne vidim po cemu je bolji Galas tolko od njega nije to pokazao, mozda tebi posto ti vidis sto drugi ne vide mozda bi mogo proci kog CIA-e kao neki specijalni agent za vidjenje nevidjenog.
Koliki je Makaay igrach to se zna. a on i Shevcehenko se po mnogo chemu razlikuju.
To na koliko si utakmica bio! ne znam sta hoces da kazes s'tim, ne razumijem stvarno..pojasni please sta je pisac hteo da kaze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 19:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Makay i Sevce ne mogu da se porede.. Sevcenko je klasa za Makaya 8) Ustvari, Sevcenko je trenutno najbolji napadac na svijetu.. a top 5 su:

1.Sevcenko
2.Adriano
3.Henry
4.Drogba
5.Eto

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
celzi ce se bez problema proshetati do finala, a kako stvari stoje i do pehara namjenjenog pobjedniku. jednostavno imaju najkvalitetniji tim koji, imam osjecaj, u bilo kom trenutku i bilo kome bez problema mogu napuniti mrezu, pa chak i velikom milanu kojeg svi toliko hvale. kad ih gledam opet mi djeluju kao da mogu vishe, kao da chuvaju snagu za nastavak takmichenja...milan ko milan, 2 shanse na utakmici i 2 gola. samo mislim da protiv celzija nemaju shta da traze sa takvom taktikom. psv i liverpool sam u startu otpisao jer mislim da su vec dovoljno toga uradili i nemaju vishe shta da trazhe osim nekog casnog poraza...i ovo im je vishe nego dovoljno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 22:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jedini problem Celzija je sto prima puno golova. Previse za potencijalnog evropskog prvaka. Ne moze ni on sa takvom taktikom na MILAN-a, jer kao sto si i sam rekao, Milan kaznjava sve sto se kazniti moze.. :wink:

Milan ce se evropskom titulom iskupiti za proslogodisnju "katastrofu" koja ih je zadesila i LA KORUNJI 0X

P.S. Ne otpisujte Liverpul!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Citiraj:
Mislim da Celzi nije uopste slabiji od Reala po imenima (ja u realu postujem samo Zidana i Karlosa) ostali su bezze.

Dijelim tvoje misljenje al je cinjenica da Murinho nije napravio tim od zvijezda kao sto su to pokusali u Realu.Ni jedan Chelsea-ev igrac se ne moze porediti sa zvijezdama kao sto su Raul, Ronaldo, Beckham, Figo, Roberto Carlos, Zidane.Koliko god oni bili izvikani ili na izmaku snaga ili u padu forme oni su zvijezde a u Chelsea-ju toga nema.Murinho kad je dosao na trenersko mjesto prvo sto je uradio je napravio cistku u klubu, i onda gradio tim oko Lamparda, Makelelea, Duffa, Terryja i Galasa a zvucna imena je odmah otjerao (Veron i Crespo).I nije dozvolio "ludom rusu" da napravi istu gresku kao sto je napravio i prosle godine.Rezultati su vidljivi...

Citiraj:
hm.

Dzeksonu je bilo tesko da osvaja prstenove jer je morao da ukomponuje u jedan tim dva punoglavca.On je u stvari i bio taj koji je Bryanta i O'Neala natjerao da igraju kao tim.Naravno dolaskom Paytona i Malonea cak ni karizmaticni Dzekson nije vise mogao da ih obuzda jer je sad umjesto dva imao cetiri solo igraca i nijednog timskog.

Opet se vracam na Chelsea:
Zasto je Murinhu tako lako biti trener a Ranieriju je prosle godine bilo tako tesko biti trener...Upravo zbog tog "ludog rusa" koji je imao isti kont kao i ti:"kupis igrace i pustis ih da igraju" i dobio je nista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 07:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nBk|bokas,
nisi ti pogresio,jos u prvom postu si dobro napisao,medjutim ocigledno je da nisi razumeo moj post.Bas ta jalova igra Bayerna je podatak koliko Celzi jak,procitaj jos jednom moj post,pa ce ti sve biti jasno.
Zeleo sam da ti kazem da sam u fudbalu vec dugo,da sam video ko zna koliko utakmica i da imam neko odredjeno iskustvo koje tebi ocigledno nedostaje,medjutim tvoje pravo je da imas svoje vidjenje cele utakmice.

acrobatico,
skoro sam u ovde,a i u nekim Engleskom sportskom zurnalu nasao taj podatak i verujem poprilicno u verodostojnost,jer samo prosle godine za Drogbu,Kezmana,Robena i onog portugalca je potrosio oko 110 mil. eura,a osim toga kad je kupio klub trebalo je prvo sanirati gubitke i otkupiti akcije i to je bilo oko 70 mil. eura.

Nisam bas nesto ubedjen da ce Milan imati tako lak posao,jer (a to je uostalom pokazala i jucesnja utakmica) oni maju strasnih problema sa ekipama koje igraju na kontru.Milanova odbrana je super dobra,medjutim i poprilicno spora tako da bi onaj mali amerikanac,a uz njega onaj korejac mogli da zadaju velike glavobolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 12:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Juce nije bilo Neste.. on cini 50% ekipe :P Ma Milan ce napucati PSV .. u to ne sumnjam.

Sto se tice finala, hm .. ako bude CELZI - MILAN jedino sto bi volio je to da obe ekipe izadju u najjacem sastavu (da ne bude onih fora sa kartonima..povredama) i da pobijedi bolji.

Celzi igra jako dinamican fudbal, ali samo podsjecam da Milan nije iz redova onih italijana koji se "baziraju" samo na odbranu. Imaju SJAJNU odbranu.. CAFU, NESTA, STAM, MALDINI... sredina takodje odlicna kao i sam napad. Celzi smripi malo u odbrani. :wink:

Bilo kako bilo, bice dobra utakmica. Posto se igra na "neutralnom" terenu nisam siguran koliko ce Celzi "jurisati" .. jer je ipak u pitanju MILAN. Oni su Interu uputili bukvalno 4 suta na gola za zabili 3. Mislim zvuci nevjerovatno, zar ne? 8)

P.S. Jos ne zaboravljam Liverpul. Nemojte ni vi :D U polovocnom sastavu su izbacili Juventus.. i takodje zabijaju jako mnogo golova. Leverkuzen su deklasirali.. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]