banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 15:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 913 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Terorizam
PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
The_new_Statesman je napisao:
Meni niko ne moze razumno nacratati kako bi i na koji nacin islamisticki terorizam moze pokoriti Evropu. Cak ni sluzeci se muslimanima koji zive u toj istoj Evropi.

Да ли си свјестан колику си глупост изрекао?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
I to je to, Zoka? Aj na stranu sto svakog cuda tri dana dosta, ali sta je svrha tog? O koristi da ne pricam.

Sinipe, nisam. Izvoli objasni.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Tns dzamije ti nicu gdje nikad bile nisu a sve u sklopu multietnicosti.....
U pitanju je proces i to ne od 5 godina.....sta mislis koliko ce biti muslimana u Njemackoj za 50godina i to samo od ovih milion pristiglih.....malo sam medju izbjeglicama vidio djedova i baka , radi se o mladim osobama od 20 do 35 godina ...potencijalna vojska u najboljim godinama....
Ako isil i dalje ovako bude djelovao kao do sad sigurno ce svaki normalan covijek da razmisli dvaput da li da ode na neki koncert ili kino ili bilo sta drugo

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I to je to? Dzamije i natalitet? I svi ce i dalje letjeti u Evropu u kojoj se svako malo neki brat digne u vazduh u potrazi za djevicama?

Ja i dalje ne kapiram.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I to je to, Zoka? Aj na stranu sto svakog cuda tri dana dosta, ali sta je svrha tog? O koristi da ne pricam.

Sinipe, nisam. Izvoli objasni.

Сасвим довољно да од те количине малих зелених који су тренутно у Европи, а нови стално пристижу (222 хиљаде нових у Ње'ачкој од почетка године), пробере се екипа која ће једну седмицу да направи срање у Француској, другу у Ње'ачкој, трећу у Белгији, повремено у УК и ето ти, оде европски начин живота у qрац.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
I to je to? Dzamije i natalitet? I svi ce i dalje letjeti u Evropu u kojoj se svako malo neki brat digne u vazduh u potrazi za djevicama?

Ja i dalje ne kapiram.

Krajnji cilj da evropa bude islamska bez katolika ,pravoslavaca, protestanata itd itd.
To je proces koji je poceo....

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А да не бих морао да цртам...

Officials in Germany are considering deploying the army inside the country in the wake of multiple attacks, while the governor of Bavaria says Islamic terror has already “arrived.”

“Each attack, each act of terrorism, is one too many. Islamist terrorism has arrived in Germany,” Horst Seehofer, the governor of the German state of Bavaria, told reporters on Tuesday. The official gave a joint news conference with Bavaria’s interior minister, Joachim Hermann, following a summit of the local government, where security issues dominated the agenda. Officials in Germany are considering deploying the army inside the country in the wake of multiple attacks, while the governor of Bavaria says Islamic terror has already “arrived.”

“Each attack, each act of terrorism, is one too many. Islamist terrorism has arrived in Germany,” Horst Seehofer, the governor of the German state of Bavaria, told reporters on Tuesday. The official gave a joint news conference with Bavaria’s interior minister, Joachim Hermann, following a summit of the local government, where security issues dominated the agenda.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
A sta ako je sve to dio igre? A sta ako je ISIL tek jedan brendirani jednokratni dio u jednoj vecoj masini, a islamisticki teror dekl tog dijala? :D

Meni niko ne moze razumno nacratati kako bi i na koji nacin islamisticki terorizam moze pokoriti Evropu. Cak ni sluzeci se muslimanima koji zive u toj istoj Evropi.

Na stranu evropsko licemjerje i visevjekovna pljacka citavog svijeta.

Ali eto, molim vas objasnite mi na koji nacin isil ili neki drugi brend moze ugroziti zapadni nacin zivota? Zaista bih htio prosiriti vidike po tom pitanju jer nikako da iz glave izbijem 6 miliona Izraelaca.

Zasluzen "kudos" naklon za TNS.
Ali oprez! Fundamentalno mozes biti upozoren ako nastavis sa ovakvim pitanjima.!!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sluzbe bezbijednosti ce da ih taksiraju okolo da se ne trose ljudi na karte?
A sinipe?

Aj sve, ali opet ostaje problem svrhe? Sta se dobije ako Evropa bude muslimanska. A opet, ne zaboravi onih 6 miliona Izraelaca kojima pera ne moze odbiti 200 miliona Arapa. Kako se samo pecate na budalastine?

Nego, ako vlast prebaci igricu na sledeci level, onda nece vise biti gerila-tekila nacina ratovanja. A za ozbiljan rat trebas imati ozbiljnu strukturu, oruzje i novac.

Muslimanima u Evropi je u najvecem djelu zajednicko samo to sto su muslimani Evropi.
To je populacija koja nema skoro nikakve medjusobne kohezione veze. Cak, naprotiv.
To je populacija koja cak ne govori istim jezikom.
Nemaju novac, a bome ni magacine sa naouruzanjem. Kazete da zive u getoima... Super za novi level...

Dakle, Evropa moze da ugasi svijetlo na par mjeseci i da prepolovi muslimansko brojno stanje. Istovrmeno moze da poravna jos neke drzave bogate energentima a sve u duhu borbe protiv terorizma.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Ja bi TNS pitanje vise svatio generalno i gledao na "Big picture".

Pita sta moze da ugrozi Evropski "Brand" zivota tj zapadno vladajuci neoliberalni poredak.

Ili ako preformulisemo, pitas sta je osnovni i temeljni problem politickog ili ideolsko ekonomskog modusa u kojem obitavamo danas.

Je li to : ekonomski polozaj, status naroda, grupa, pojedinaca, silovana i devastirana priroda i sve ostalo od cega zivot nam ovisi (btw sistem, za kojeg cak i "pametni" Tramp rece da je u kolapsu i rasulu u SAD pre par dana a nobelovac ga poslije dva sata poklopi i rece da
ne zna o cemu Tramp to prica kad su svi : happy i ok ) ili je to pitanje Terorizma.

Ili da pitamo kako neko gore primjeti: Sta pravi danas najveci strah, neizvjesnost i napetost?

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
tns, ne ocekuje niko da djeluju, bar ne u pocetku, zajedno i sinhronizovano vec ovako. individualno i samoubilacki u startu, posijati strah i teror medju obicnim narodom a nakon toga ide cirkus. pogledaj nerede od prije par godina kada je predgradje pariza gorilo mjesecima zbog pobune stanovnika! to nisu bili ni jevreji ni hriscani vec zna se ko!
a zasto bi se "digli" i napravili sra.nje?
u startu treba odvojiti i reci da mislim na pridoslice, arape i ove sad izbjeglice jednim dijelom.
ne zive nikako, na marginama su drustva, zapostavljeni, neobrazovani i mahom siromasni. rade usrane poslove po lukama i velikim firmama, trpe svakodnevnu nepravdu u marseju, parizu itd iako su tamo rodjeni i drzavljani su iste te francuske! u jednom momentu ti pukne film plus sto su svakakva sranja dostupna da se vide iz sirije i sl tako da je za jedan takav um to dovoljno. prica o kalifatu gdje ce se zivjeti posteno i po pravilima, bez ugnjetavanja jer si musliman nakon godina i godina pocne da zvuci primamljivo.
naravno, ono sto se desilo na sjeveru afrike i u siriji se nece desiti u evropi ali i ovo je previse.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sluzbe bezbijednosti ce da ih taksiraju okolo da se ne trose ljudi na karte?
A sinipe?

Aj sve, ali opet ostaje problem svrhe? Sta se dobije ako Evropa bude muslimanska. A opet, ne zaboravi onih 6 miliona Izraelaca kojima pera ne moze odbiti 200 miliona Arapa. Kako se samo pecate na budalastine?

Nego, ako vlast prebaci igricu na sledeci level, onda nece vise biti gerila-tekila nacina ratovanja. A za ozbiljan rat trebas imati ozbiljnu strukturu, oruzje i novac.

Muslimanima u Evropi je u najvecem djelu zajednicko samo to sto su muslimani Evropi.
To je populacija koja nema skoro nikakve medjusobne kohezione veze. Cak, naprotiv.
To je populacija koja cak ne govori istim jezikom.
Nemaju novac, a bome ni magacine sa naouruzanjem. Kazete da zive u getoima... Super za novi level...

Dakle, Evropa moze da ugasi svijetlo na par mjeseci i da prepolovi muslimansko brojno stanje. Istovrmeno moze da poravna jos neke drzave bogate energentima a sve u duhu borbe protiv terorizma.

Ако ме сутра не буде мрзило, објаснићу ти неке ствари, јер не може у пар реченица. Колико ти немаш појма то је већ трагично. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_зока je napisao:
Dovoljno da zaplaše ljude da prestanu da se kreću koliko su se kretali i već su ugrozili evropski način života.

Ali ljudi se i dalje krecu. Dva dana nakon incidenta u Nici u Kölnu je na ulicama bilo nekoliki hiljada ljudi koji su opusteno gledali vatromet. Ulica sa 4 trake je bila zatvorena za saobracaj samo da bi narod uzivao u lijepom pogledu.

Par budala nece zaustaviti sire narodne mase da se krecu. Niko od mojih prijatelja/poznanika/radnih kolega se nije zatvorio u kucu od straha. I ranije je bilo ovakvih slucajeva samo tada nije bilo interneta.

Eno lik u Japanu pobio onolike ljude - nesto ne vidjeh da se ovdje iko potresao zbog toga.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Лик у Јапану није терориста него прави психички болесник.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
sinip je napisao:

A lik u München-u je terorista a nije psihicki poremecen? Na ovom forumu sve expert do experta :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Сви терористи су психички болесници, али нису сви психички болесници терористи.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
sinip je napisao:

A lik u München-u je terorista a nije psihicki poremecen? Na ovom forumu sve expert do experta :D

Читаш ли ти шта од линкова и текстова што каче "форумски експерти"? :lol: Лик у Минхену се заклео на вјерност ИД, нашли му "пригодан материјал" на дигиталним медијима, и све што уз то иде... Јесте, прави психички болесник. :) Вадикал. :)

The attacker, identified as Mohammad D., possessed gasoline, chemicals, and other material that could be used to make a bomb, Bavarian Interior Minister Joachim Hermann said, as cited by AP.
The attacker had also pledged allegiance to Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) leader Abu Bakr al-Baghdadi on one of his phones.
"A provisional translation by an interpreter shows that he expressly announces, in the name of Allah, and testifying his allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi, a famous Islamist leader, an act of revenge against the Germans because they're getting in the way of Islam," Hermann said at a news conference.

"I think that after this video there's no doubt that the attack was a terrorist attack with an Islamist background," he added.

IS has also claimed responsibility for the attack, according to Amaq news agency.

Hermann said that two mobile phones were found that belonged to the man, along with multiple SIM cards and a laptop, Reuters reported.
He said officers also discovered videos with "Salafist content" on storage devices seized from the man's home.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Taj nije Minhenski.

TNS, nekoliko jednostavnih pitanja:

1. Da li % muslimana u Evropi opada ili raste ?
2. Da li se % muslimana u Evropi drasticno povecao zadnjih 25 godina ?
3. Da li je muslimanska populacija ta koja je produktivnija i ima veci natalitet ?
4. Da li wehabijske protuve koji indoktriniraju muslimansku omladinu koriste citate iz Kurana ili neke izmisljene ?

Citam za jednog od ovih koljaca i crkve u Francuskoj, 19 godina, sestra doktor, majka profesor . . . Dakle, iz porodice intelektualaca, prijavljivali ga da je radikalan i oce da ide u Siriju . . .

Dakle, kad su nekog iz takve porodice mogli vrbovati i isprati mu mozak, jasno je da im je trebalo malo duze vremena i odrijesene ruke da to rade. Ko im je dao odrijesene ruke ? Pa nisu valjda bezbjedonosni strucnjaci u evropi potpuni debili pa da ne znaju sta da ideologija predstavlja ?
Bice ipak da im je dozvoljeno, namjerno.

Ne vidim da se hapse i protjeruju radikalni imami i "paradzematlije". Kako je to moguce? Momak poludio "preko interneta" ?
Jest, al u kurcu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 04:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sinip je napisao:

Tvojom logikom bi se dalo zakljuciti da je islam dobar jer jedan musliman ne moze psihicki oboliti. :D

Sad reci kako to tako nisi mislio :D

Rocky, broj muslimana raste, a sa ovim desavanjima nikad nece dostici procentualne odnose izmedju bijelaca i ostalih u USA. A znamo i koliko su potentni ti "ostali", odnosno, koliko su mocni da bilo sta bitno promjene.

U Evropi je sve to jos izrazenije jer da je muslimana jos dva puta ovoliko tesko da bi imali potencijala/volje/sloge da bilo sta promjene.

Jos jednom cu vas podsjetiti na 6 miliona Izraelaca okruzenih sa 200-300 miliona prijateljski raspolozenih Arapa. Dakle, moze se sve fino kontrolisati i svesti na mjeru. Samo ako se hoce.
E sad, zasto se nece je ono sto se Brale i ja pitamo dok sinip sisa propagadno veslo :D

Dobro jutro folkeri :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 05:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
sinip je napisao:
Мислим да би ми боље "пасовали" они из "Алтернативе за Ње'ачку", или како већ би назив странке. :)

Ti si kukao kako nisi placen, pa sto bi davao guj'ce za dzabe bivsim Stazi agentima :D ?

Штази -> ФСБ -> КГБ -> Путин. А Путин, ако је вјеровати западним медијима, плива у лови. :) Да не причам о избору Меркелова контра ове из АзЊ. :lol:

Kako sam samo ovo previdio :D

Tacno sam znao da se u sebi iskreno divis komunizmu i crvenoj zvijezdi petokraki :D Imas li jos uvijek knjizicu? :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 913 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]