Ja samo kažem da razmislite o milionima djece koja svaki dan umiru OD GLADI, a cijeli se svijet raspekmezio oko nekog starog čovjeka koji je umro od starosti a koji je cijeli život uživao u parama koje su neki prije njega opljačkali baš od te djece koja sada umiru od GLADI. Jel možda bio glup pa da to nije znao, ili je nešto drugo u pitanju? Što iz svog prevelikog "poštenja" i "presvetosti" nije dao makar dio svog tog bogatstva na kojem mu je sjedila stara guzica dok djeca od koje je to OTETO svakodnevno umiru od GLADI !!!
Jest, kaže samo je govorio MIR, ma poserem se ja na to kada je prije toga opljačkao cijeli svijet ratom, a sada kada je nakupio bogatstva za milion godina da može živjeti, onda kao propovijeda mir. Što ne vrati ono što je opljačkano, pa neka onda propovijeda mir, to bih cijenio, a ovako mi je to samo osiguranje, da se ne bi neko možda pobunio protiv lopovluka i pokušao da vrati ono što mu je ukradeno.
Samo riječi i prazna priča za glupu masu koja to guta a ne vidi šta im se ispred očiju dešava...

Nemogu vjerovati da si ti pisao ovako nesto.
Jos nigdje nisam naisao da si napisao kako ti je zao sve djece koja su ubijana i koja gladuju zbog politike Milosevica,Karadzica...Svi znate koliko su oni miliona i miliona opljackali od svog i drugih naroda .I dan danas pljackaju .Ko im placa skupe advokate vec nekoliko godina ? Bas ta gladna djeca sa ovih prostora.