banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 06:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Dobro zaboravili ste dodati na listu i Nikolu Pejakovica,Mustafu Nadarevica, Ivana Ljubičica, Saša Lošić iz plavog orkestra :)

Poslednji put menjao ssaassaa dana 21 Mar 2016, 15:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne racunajuci raznorazne Cece, Miligrame i slicne turbofolk izvodjace, kao i one gdje je dzabni ulaz, ja se ne sjecam da je bilo vise od 2-3k ljudi (tako nesto?) od onog koncerta na Kastelu kad je bila Apocalyptica.

Koje su to pjesme bili hitovi? Gdje su ti nabrojani drzali te silne koncerte sa vecim brojem ljudi, ako ih vec mi u BL gusimo svojim zlobnim komentarima?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2010, 23:39
zerocool je napisao:
Ne racunajuci raznorazne Cece, Miligrame i slicne turbofolk izvodjace, kao i one gdje je dzabni ulaz, ja se ne sjecam da je bilo vise od 2-3k ljudi (tako nesto?) od onog koncerta na Kastelu kad je bila Apocalyptica.

Koje su to pjesme bili hitovi? Gdje su ti nabrojani drzali te silne koncerte sa vecim brojem ljudi, ako ih vec mi u BL gusimo svojim zlobnim komentarima?

Ponavljam, ne želim da nabrajam i da se raspravljam. Poslije svega postavljam pitanje da li vam je čudno što baš niko od naših muzičara nije napravio samostalni koncert u svom gradu? Da li ste se ikad pitali zbog čega? Nije poenta ni u hitovima več u talentima koje imamo...evo, gore pomenuta Kristina Ivanović nema svojih pjesama ili "hitova" ali ja bih rado platila kartu u pozoristu da je slušam jer je fantastičan talenat...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
guši me zatvorensot banjalučke sredine

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
rakoon je napisao:
u listu uspiješnih pridodati Severina Šugića

I zecicu Bozanu Vujinovic :lol: :lol:

Vrh

Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
guši me zatvorensot banjalučke sredine

Zato sam i otvorila ovu temu :sad5:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
roserbud je napisao:
Ponavljam, ne želim da nabrajam i da se raspravljam

Znači rasprava bez iznošenja argumenata...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

roserbud je napisao:
zerocool je napisao:

Ponavljam, ne želim da nabrajam i da se raspravljam. Poslije svega postavljam pitanje da li vam je čudno što baš niko od naših muzičara nije napravio samostalni koncert u svom gradu? Da li ste se ikad pitali zbog čega? Nije poenta ni u hitovima več u talentima koje imamo...evo, gore pomenuta Kristina Ivanović nema svojih pjesama ili "hitova" ali ja bih rado platila kartu u pozoristu da je slušam jer je fantastičan talenat...

Opet isto pitanje, gdje to oni prave samostalne koncerte? Ocigledno nisu dovoljno dobri da naprave bilo gdje koncert, samim tim i u BL.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:21 
roserbud je napisao:
zerocool je napisao:

Poslije svega postavljam pitanje da li vam je čudno što baš niko od naših muzičara nije napravio samostalni koncert u svom gradu? Da li ste se ikad pitali zbog čega?

Jer im je muzika sranje i oni sami su svjesni toga da nema sanse da napune bilo kakvu dvoranu ili slicno...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
:lol: da skratimo pricu

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Uglavnom, da bi naši talenti uspjeli, moraju pobjeći iz svog grada...to je konačan zaključak...nažalost

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim izbjegavas odgovoriti na pitanje.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
roserbud je napisao:
Uglavnom, da bi naši talenti uspjeli, moraju pobjeći iz svog grada...to je konačan zaključak...nažalost

Zakljucak ti je glup, nazalost.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Apr 2013, 13:31
evo ja sam ljubomoran na usjeh Milene Plavšić a volio bih sad da sam joj grupi djevojka

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
roserbud je napisao:
zerocool je napisao:

Istina je da je najteze uspjeti u svom selu, ali kvalitet ispliva tek kad i ostali uslovi budu zadovoljeni. Niko tim ''uspjesnim'' ljudima ne brani da kvalitetno rade i promovisu se, ali ako ocekuju da im ja organizujem snimanje, marketing, promociju, i jos da dodjem i platim tih 10-20 KM za ulaznicu onda ju se malo zeznuli u proracunu. Dobar primjer mi je ova tzv. Rok Simfonija. Iako nemam neko visoko misljenje o projektu sa tako pretencioznim imenom, postujem da su se momci okupili i organizovali, prije svega u svrhu vlastite promocije, i napravili nesto da pokrenu vlastitu karijeru. Da su sjedili na klupi, svirali i duvali, kukajuci kako su svi ljubomorni na njihov talenat, niko ne bi ni cuo za njih.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
I to veoma. Čim su otišli iz BL postali su planetarno popularni kvalitetni muzičari.
Samo zato što se neko dohvati mikrofona ne mora značiti da zna da pjeva. Isto tako,samo zato što je neko iz BL,ne mora značiti da ga moramo dizati u nebesa.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 15:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
ssaassaa je napisao:
Dobro zaboravili ste dodati na listu i Mustafu Nadarevica, Ivana Ljubičica, Saša Lošić iz plavog orkestra :)

musliman
hrvat
ne znam sta bih rekao da bude dovoljno uvredljivo

svi ovi navedeni muzicari ne bi mogli sastaviti jedan kucni savjet a kamoli napuniti dvoranu
al opet nije to samo banjalucki problem, ko uopste na balkanu moze napuniti dvoranu a da ulaz nije dzabe ili da se karte ne razdjele partijski

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 16:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
roserbud je napisao:
[

Ponavljam, ne želim da nabrajam i da se raspravljam..

Otvaraš temu na forumu, a nećeš da se raspravljaš? :-?
Što bi neko bio ponosan na nekoga ko pravi ispod prosječnu muziku? Gdje Romana (uzećemo nju kao najpoznatiji izdanak bl scene) pravi koncerte i koliko ljudi im prisustvuje? Što da platim kartu za Balkan ekspres kad ih mogu slušati džabe dok tezgare u kafani?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
O jadnog li trolovanja... Pa zar ne moze malo suptilnije... Jadno i bijedno...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Dok sam odrastao meni su idoli bili sportisti......nebitno koji......imao sam srecu da u onovnoj skoli gledam formiranje pravog reprezentativca SFRJ u rukometu Ace Knezevica koji je bio generacija prije mene i opet drugog reprezentativca Boze Jovica koji je generacija poslije mene........
Da bi neko napunio Borik mora ipak da bude mnogo kvalitetan a meni ovi nabrojani to nisu.....

E sad glede ovih muzicara vidio sam na sta lici A.Pucarevic a dobro ga se sjecam kad je pocinjao......i mnooogo je bitno cime se muzicar ili javna licnost bavi mimo svog zanimanja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]