banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 785, 786, 787, 788, 789, 790, 791 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2016, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Juče ostadoh bez struje pa sam pretpostavio da je do toga što kasnije nismo imali kablovsku. Dobro je da dođe do hells angelsa na history :-)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 13:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
amadeus je napisao:
Hmm da razmislim, nemam niti jednog kanala i necu zvati tehnicku nego cu napisati poruku na javnom forumu ( koji nema nikakve veze sa kablovskim operaterom), gdje ljudi iz kablovske mreze sporadicno se jave ili cu prijaviti problem zvanicnoj tehnickoj sluzbi ? A mozda da sacekam par minuta, jer vidim da je sve stalo i nemoguce je da ovako velik kvar prodje neopazeno??? Ne, ipak cu napisati na forumu poruku i nadati se odgovoru, jer jako je hitno i ne mogu cekati par minuta da vidim hoce li se ispraviti tako velik kvar. Da to je pravi potez, pisem na forumu post. Jako je hitno, pa javice se neko kroz koji dan.... Hitno je... Procitace, znam da hoce. I odmah ce znati kod koga je kvar, jer ja sam "copyleft" to je moje ime i prezime, tako sam prijavio i kablovsku. Licna karta mi je izdata na to ime. Ili mozda nije??? Ma oni su vidoviti, pisao sam da sam iz Dervente, a u Derventi su "dvije kuce", pa ako nije u lijevoj problem odmah ce znati da je u desnoj sve stalo.

Klasicno nabijanje postova...

@Dzoni, posto je i tebi hitno... Raspad energetske mreze u gradu. Dosta optickih cvorista i pojacala ostalo bez napajanja.

Potpisujem, vala si u pravu 300 %, jbt ako je kvar zovi tehnicku a ne pisi postove ovde, koji su neobavezujuci...a za total je bitan faktor, ako ces 2 ili vise TV aparata onda placas i toliko pretplata, pa ako je to ok onda....bujrum

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 13:49 
Veteran
Veteran

Evo ja u BG sam na "jakom" provajderu PTT KDS i bio sam zadovoljan do 31.12.2015. a onda nam ukinuse uz kratku obavijest Sportklub i to oba kanala...SK3 nismo imali...Imamo samo Arenu 1, a ostale 3 Arene ako ces doplatiti sport paket...Uglavnom sljaka ok, imam RTRS , OBN, BN TV, Al dzazira BiH, HRT 1 i 2 od vaznijih kanala iz BiH i HRV...ALi nemaaa SK vise...nazalost ne postoji mogucnost za SBB provajderom za sada, a da kacim satelitske Totalove ne pada mi napamet i da placam 2 pretplate za 2 TV aparata....

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Царе, види под "Тотал кућа" колико се плаћа 2 и више апарата...

http://www.totaltv.tv/TV/113/Total+TV+kuca.shtml

Да не дезинформишеш наоколо.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 14:12 
Veteran
Veteran

vidim 480 dindzi, pa vise od pola pretplate...dobro de, nije 1 pretplata ali svakako nije malo..pa mi pricamo ovde da li bi i koliko bi ljudi placalo da se ponudi u Elti SK paket 3 KM ....a ovo je bome 8 KM...nije za baciti...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 14:15 
Veteran
Veteran

I jos da tanjir stavljam, ma pali...jednom i nikad vise zaista !!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Добро сад, неко не воли тањир, неко шпинат, неко марципан... Сваком своје.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 18:11 
Veteran
Veteran

da, da...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Kolegi odbili da prodaju dodatnu karticu. Tvrde da ne mogu biti sigurni da se koristi kod njega u kući pa da radije preskoči. Na kraju jadnik morao uzeti IPTV za jedan TV a total za drugi.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 23:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Okt 2014, 11:53
Citiraj:
Mnoge građane BiH, pogotovo ljubitelje sporta, obradovala je informacija da će kablovski operateri u ovoj godini imati priliku po istim uslovima otkupiti SportKlub kanale.

Nakon što je SportKlub izgubio sudski spor, te morao platiti kaznu od oko 2.500.000 KM zbog “monopola” sa Total TV-om i Telemach-om, Konkurencijsko vijeće BiH naložilo je vlasniku programa SportKlub da mora sa zainteresovanim operatorima u BiH, odnosno sa Telekom operaterima, IPTV i kablovskim operaterima potpisati ugovore.

“Mi priželjkujemo da u našu programsku šemu uvrstimo SportKlub i vjerovatno HBO. Sve bi trebalo biti završeno za 60 dana. Naša pretplata je 14 KM i za sada nismo vršili nikakvu promjenu paketa tako da nemamo informacije da li će ova dva kanala se dodatno plaćati”, kaže za Kameleon Enisa Srdić, ispred marketing službe TXTV-a.

Moze li ovo znaciti da ce i Elta uskoro dobiti Sport klub i HBO?. Znam da Elta i TXTV imaju gotovo identicnu ponudu programa.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Tražite Arena Sport 5 kako god znate i umjete. U Crnoj Gori imaju samo mi dudlamo kad se utakmice emituju a nemožemo gledati.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
I ja sam sada to pročitao i nadam se da će uskoro i to biti
http://radiokameleon.ba/txtv-prizeljkuj ... tklub-hbo/

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zar jos nije zavrseno kukumakanje za SK kanalima?
ps. kakve veze ima HBO, kad se isti ne spominje u tom textu?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2016, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma pričamo o hipotetskim kanalima, ajmo malo o onom što kao imamo ili o onom što bi trebali već imati.
Nemamo BBC Entertainment a kao zamjena je došlo ništa. Također imam masu kopija kanala koje su uskočile kad su izbacili RTS HD, tako da sad tu stoji Pink Kids iako nema ničega. Pink Kids naravno ide na normalnom kanalu. Isto tako misteriozni Pink Action i Pink Action 2 koji stoje kod mene na tv-u. Te tri misteriozne kopije su se pojavile na 770 MHz. Dakle kopija crnih na pretek a onog što se vodi i nema.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2016, 22:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
BBC Entertainment više ne postoji, RTS HD nema u zemaljskom emitovanju... gdje piše da se kanal mora zamjeniti kanalom? Što se tiče 770 MHz, možda ljudi nešto testiraju... jednostavno ignorišeš duplikate i ne bereš brigu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
CopyLeft je napisao:
Također imam masu kopija kanala koje su uskočile kad su izbacili RTS HD, tako da sad tu stoji Pink Kids iako nema ničega. Pink Kids naravno ide na normalnom kanalu.

Procitas li ti nekad ono sto napises??? Nikakva "masa kanala od jednog crnog Pink Kids" nije "uskocila" na mjesto RTS HD. RTS HD SID i PID-ovi su i dalje prazni i cekaju eventualnu mogucnost ponovnog reemitovanja u sistemu. To sto je tvoj televizor nesto se pogubio to malo popricaj s njim.

CopyLeft je napisao:
Isto tako misteriozni Pink Action i Pink Action 2 koji stoje kod mene na tv-u. Te tri misteriozne kopije su se pojavile na 770 MHz. Dakle kopija crnih na pretek a onog što se vodi i nema.

Test kanali, visoko dignuti u spektru za potrebe testiranja sistema... Toliko ti smetaju imena ? Sta hoces da pise? Je li sad bolje?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 10:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2014, 12:25
amadeus je napisao:

Sta hoces da pise?

Nat geo,Nat geo hd i Nat geo wild te Fox kanali,ne treba ni hbo a oprostio bih i sto nema sportkluba,ovaj docubox je brate smece ali znam da to i ti znas.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

amadeus sad mi je bolje jer si to fino napisao. Uglavnom hvala na odgovoru, sad bar imamo neko saznanje.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Dokle ste stigli sa zamjenom za BBC ?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 12:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Dzoni procitaj poruke od prije, ako mene pitas za BBC.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 785, 786, 787, 788, 789, 790, 791 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]