banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Dec 2015, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Da je taj treći moguć,pojavio bi se odavno.Čisto sumnjam,ta solucija je na dugom štapu.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Taj treći je Miodrag. On će da dođe nešto kao Vučić u Srbiji, a Radojčić onda ide na mjesto predsjednika kao Toma. Odvajaju se od najjače stranke i prave bolju Republiku Srpsku (ili kako je već bio naslov one teme od prije 5-6 godina). :D

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2015, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
i Mile ide dobrovoljno u Hag da ga "rasturi"... (ili neku drugu sudsku instituciji na nivou BiH) :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2015, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Izložda će doći i u BL.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Замал' да све похвата како треба... :)

[video]http://www.facebook.com/FastvNY/videos/1036560316374382/[/video]

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 07:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
sinip je napisao:
Замал' да све похвата како треба... :)

[video]http://www.facebook.com/FastvNY/videos/1036560316374382/[/video]

Па у чему је проблем?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Имао је пар ситних омашки. Али све у свему, добар је. :) Чак ми је и "плави радион" објаснио. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 11:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Ukratko..federalci da salju djecu iz osnovnih skola u sumu i prirodu da prolaze vojnu obuku kako bi sutra branili jednu i jedinu bejha :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OYxkGBszN1o[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 12:08 
Majstor
Majstor

Rocker je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Rocker.......Nisi mi jasan.Mile nije bio anoniman ni sa dva poslanika.Postojala je opcija da se slično kao u Srbiji oformi novi blok od najjačih partija i to je propalo jer ti koji bi se otrgli od SNSDa nemaju tu snagu i kredibilitet da nešto bitno preokrenu(kao što su to uradili Vučić i Nikolić).Narod voli čvrstu ruku,džaba ti.

Nisam se bas najspretnije izrazio. Mile je tad bio outsider, bez ikakve politicke snage. Taman ko sad Sukalo.

Sjecam se da sam gledao neko suceljavanje pred te izbore posle kojih je Mile postao premijer, dakle apsolutno se nista nije znalo o rezultatima.
Kaze Mile ladno "Ma sve je to vec rijeseno, ja cu biti premijer, a Djokic predsjednik skupstine". Ja zabezeknut jer do tada nikad ni cuo nisam ni za jednog ni za drugog.

Jasno nam je svima da je Mile tada bio jedan od izvodjaca plana za rusenje SDS-a, plan je vise-manje uspjesno proveden.
Bilo bi suludo tvrditi da slican plan ne postoji opet, samo su se uloge promijenile.
Jos ludje bi bilo misliti da ne postoji nikakav plan o urusavanju RS-a. Svi koji nisu na listi prijatelja US fasista su potencijalne mete, ili za rusenje ili za neku revoLJuciju.

Nego, da se vratim na samu pricu, mislim da ce se opet pojaviti neka licnost, kao sto se Dodik tad pojavio i na krilima populizma osvojiti vlast. Ocigledno je da su pajaci iz SDS-a nesposobni, iako voljni. Dakle, neko treci.

Dolazak Mile na vlast ili takozvane demokrtaske promjene u RS 1997 iza kojih su stajali isti centri moci kao danas i iste su se price pricale.Borba protiv kriminala.Krajisnik lopov.Karadzic lopov .SDS pljacka .Karadzic odnio 27 miliona u gepeku iz SDK Banjaluka itd itd itd Znaci isti je sablon.

Tadasnji SDS rezim kome su zapadnjaci tepali da su tvrdolinijasi jer nisu tako lako odstupali od nacionalnih i drzavnih interesa su srusili iznutra.Tako sto su Biljani Plavsic govorili da je ona pametna da otkaci Momu i Rasu i ove sa Pala.Vjerovatno je tu bio u igri kofer sa zelenim novcanicama.Dolazila je tada svako malo u BL i ona vjestica veliki srbomrazac bivsi drzavni sekretar usa Medlin koja je Plavsicku mazila po glavici.I tako je Plavsicka iznutra srusila SDS a Ameri joj podmetnuli svog coveka Milu.Rezultati toga su poznati .Gde je bila RS 1998 a gde je danas.

Sto se tice Mile mislim da je odlucujucu ulogu u njegovom nacionalnom osvescivanju i prosirenju vidika odigro Vojislav Kostunica 2006.Kostunica mu je pomogao da mu dodje iz guzice u glavu.

Znaci njihov nacin djelovanja je poznat.Vjerovatno ce pokusati da iznutra razbiju Milin rezim kao sds 1997
Vjerovatno su igrali na Radojicica ali je ovaj to osjetio i sklonio ga ,nije mu dao ni jednu vaznu stolicu

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 14:10 
Majstor
Majstor

Jako dobra kolumna Slavka Mitrovica

Митровић: Годинама на дјелу "кување" Српске
Славко Митровић у ауторском тексту за "Глас Српске" пише да је је годинама на дјелу, како каже, постепено "кување" Републике Српске, развлашћивањем и обесмишљавањем, те одузимањем Српској надлежности које је потврдио Дејтонски споразум

Митровић наводи да је то најбоље илустровао Сулејман Тихић, који је својом апелацијом преко инструментализованог Уставног суда БиХ, Републици Српској укинуо грб, заставу и химну "Боже правде" говорећи: "Ми сваког дана помало укидамо Републику Српску".

Уставни суд БиХ на иницијативу Тихићевог насљедника Бакира Изетбеговића, укинуо је Дан Републике Српске, 9. јануар. Прегласавањем четворо судија из реда Срба и Хрвата, Уставни суд донио је и одлуке о конститутивности и о измишљеној уставности Суда и Тужилаштва БиХ, које је наметнуо ОХР. Тим и другим одлукама темељито се мијењала цијела конструкција, не само Устава БиХ и Анекса 4 Дејтонског споразума, већ и цијелог споразума, истиче Митровић у ауторском тексту "Кување Српске". Све то урађено је без споразума ентитета о промјени Устава БиХ по принципу Бечке конвенције о праву међународних уговора, пише Митровић.

"Томе није крај, јер предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић у свом 'премијерском' експозеу наводи да ће БиХ имати још нових министарстава - пољопривреде, образовања итд. То су све аминовали Младен Босић, Младен Иванић и Драган Чавић, потписујући споразум с Бакиром Изетбеговићем да би их пропустио у Савјет министара. Обећали су и обрачун са садашњим властима Републике Српске, преко Сипе, Суда и Тужилаштва БиХ, а ови органи одавно се обрачунавају с припадницима ратне војне и цивилне власти Српске".

Митровић каже да Бакирови извођачи радова остварују не само његове захтјеве, већ и поставке "Исламске декларације" његовог оца Алије Изетбеговића. За кршење Дејтона оптужује се Српска, а сва досадашња кршења искључиво су била наметањем закона и смјенама функционера од стране ОХР-а и неуставним одлукама Уставног суда БиХ, наводи се у тексту. Митровић подсјећа да је Изетбеговић изјавио да је Дејтонски споразум креирао прегломазну државну структуру и механизме за заштиту националних интереса.

"Бакир лаже, јер није 'Дејтон' креирао прегломазну државну структуру БиХ која сада има више од 23.000 запослених, већ отимање и неправни пренос надлежности иако није било никакве промјене Устава БиХ, осим амандмана за Брчко дистрикт. Зато на дјелу имамо антидејтонску БиХ која је нефункционална и прескупа и за много развијеније државе. Али, Бакиру се не жури са уставним промјенама, јер већ има 70 неуставних институција БиХ, са отетим надлежностима и још важније, отетим приходима ентитета."

Тако, каже Митровић, долазимо до референдума који је заказала Народна скупштина Републике Српске о неуставном Суду и Тужилаштву БиХ. Према Закону о референдуму, изјашњавањем грађана ствара се обавеза Народне скупштине да у року од шест мјесеци донесе одговарајућа акта.

"Тога се боји Бакир и они који су кршили Дејтонски устав БиХ, јер ће их спријечити на завршни удар против Републике Српске. Бакир је формирањем власти на нивоу БиХ са губитницима избора у Републици Српској - СДС-ом, ПДП-ом и НДП-ом, отворио поглавље које се зове завршни чин рушења Републике Српске."

У науму завршног удара на надлежности Републике Српске смета им референдум о Суду и Тужилаштву БиХ. Тај референдум није никакав удар на сувереност и територијални интегритет БиХ, како хорски безобразно говори Сарајево и ОХР, већ право које искључиво припада ентитетима. Знају да ће тај референдум зауставити садашње руководство СДС-а да заувијек забије колац у срце Републике Српске. Пошто се СДС хвали да је створио Републику Српску, онда би то било као код Тараса Буљбе који убијајући свог сина рече: "Ја сам те родио, ја ћу те и убити", пише Славко Митровић.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Slavko,nikad se ne pljuje u bunar iz koga si vodu pio.Koliko god neki novi bunar bio bogatiji i izdasniji.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
ozna je napisao:
Ukratko..federalci da salju djecu iz osnovnih skola u sumu i prirodu da prolaze vojnu obuku kako bi sutra branili jednu i jedinu bejha :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OYxkGBszN1o[/youtube]

Ко је ова будала?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па пише изнад клипа. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
sinip je napisao:
Па пише изнад клипа. :lol:

Толико ми је био занимљив да то нисам ни сконтао :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 08:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
Slavko,nikad se ne pljuje u bunar iz koga si vodu pio.Koliko god neki novi bunar bio bogatiji i izdasniji.

Ako se ne varam, cika Slavko nije neki bezvezni sisac vesla, stranacki poltron pa da ovo sto si napisao ima bilo kakvog smisla :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nema šta da se varaš ili ne varaš. Slavko Mitrović je se Milom i pokojnim Baštincem osnivao SNSD.Daleko od toga da je "papak" ili kozojeb koji nisu vrijedni ni komentara.

Onaj dio koji nisi shvatio je da početak vremena nije 1997godina.

Nebitno...prelijep je dan da bi se politikom zamarali danas,ostavićemo to za neke maglovite i kišne :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, nije. Evo skoro 20 godina da mlati sa SDS.om kako mu ceif, a pera mu ne mozete odbiti.
Sta ste mu radili te tri cetiri godine dok je bio kod vas kad vas toliko ne voli? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo obrnuto. Da malo sa više razumjevanja pratiš politiku,znao bi da Slavko nije lajavac,i da ne "mlati" SDS kao što kažeš....da se skoro nikad i ne pojavljuje u javnosti.

Nije to Željka Cvijanović ili Rajko Vasić.

I gdje sam ja uopšte pomenuo SDS i otkud ti znaš da ja nisam na neke druge strukture mislio?

Imam valjda i ja godišnje pravo na jedan nerazumljiv post,nije to samo tvoja ekskluziva :D

I nemoj da me gnjaviš više 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko je rekao da je lajavac? :D
Sto ce reci da vas stvarno "mlati", a ne samo jezicari.
Nije vam Sef objasnio?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2015, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Не знам да ли је за ову групу.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/islamisti-planirali-napad-u-sarajevu-za-novu-godinu-hteli-da-ubiju-vise-od-100-ljudi/t4fz7r1?ref=fbblic

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]