banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Dec 2015, 23:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Ne sale se oni
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GFxOO8F8kE8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2015, 01:39 
Majstor
Majstor

Rocker je napisao:
Zbam za tog lika sa jednog starog foruma, definitivno ima neko medicinsko stanje. Manija neka, bem li ga. I na tom starom (bosnjackom) forumu su mu se svi smijali.
Danas sam slucajno nabasao na neki sajt "bosnjaci.agency", e to je vec malo teza boles'.

Ta malo teza bolset ima 150 000 simpatizera na fb
https://www.facebook.com/bosnjaci.eu

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
BeckaSkola je napisao:
Lik koji vodi taj sajt i forum (Jack se potpisuje) vam je iz Banja Luke..... raja iz Borika.. '73, '74 tako nesto. 8)
Pratio sam na klixu temu o ratnim godinama u Banja Luci, bas je on to detaljno pisao sa jos par ljudi sta se desavalo dok nisu otisli iz grada, a bulaznio je toliko da su ga banovali i odatle.. :D

Sad je negdje u Americi, ali u glavnom slucaj za psihijatra...

Upravo taj. Bio je prisutan i na ovom forumu jedno vrijeme. Prepoznajem stil pisanja još od vremena mog boravka na sada već bivšem sarajevo x forumu. Nick je bio Jack i neki dodatak uz to ime ali ne mogu se sjetiti. Lik je bio prava tetka prznica uvijek željan svađe. Normalna pisana komunikacija bila je gotovo nemoguća. Živi u SAD-u.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Violent Jack.
:) Kraljina.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 12:56 
Majstor
Majstor

g|e@ck je napisao:

Upravo taj. Bio je prisutan i na ovom forumu jedno vrijeme. Prepoznajem stil pisanja još od vremena mog boravka na sada već bivšem sarajevo x forumu. Nick je bio Jack i neki dodatak uz to ime ali ne mogu se sjetiti. Lik je bio prava tetka prznica uvijek željan svađe. Normalna pisana komunikacija bila je gotovo nemoguća. Živi u SAD-u.

Nije to taj,Ovaj Jack je iz Tuzle poznati BIH demograf

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 12:59 
Majstor
Majstor

Slobodna dalmacija pise o kampovima za obuku vehabija sirom federacije

http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Sjetio sam se nicka. U pitanju je violentjack. Imao sam s njim gomilu prepirki na tadašnjem sa-x forumu. Lik ima problema s mentalnim zdravljem. Potrebna mu je stručna pomoć psihijatra.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
ozna je napisao:
Slobodna dalmacija pise o kampovima za obuku vehabija sirom federacije

http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx

Није искључено да се овакве ствари ( у неком мањем облику) дешавају и на територији РС (општине Теслић, Добој тј, погранични делови ка ФБ/Х, али из неких информација које имам и дубоко у територији РС)),а све под легалним плаштом ловачких удружења.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2015, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Evo i Mesica da pomogne protiv Islamista (uvezi njeovih izjava za Nezavisne). :wink:

Mesic barata sa poluistinama i pogresnim polazistima. Ne govori ni iz istoriskog iskustava niti iz konkretnih primjera vec ponavlja mantru koja je suplja ne drzi tj, pusta vodu na sve strane.

Bih se ne moze razbiti, ne zbog moze ili ne moze vec zato sto nema sta da se razbija.Kako razbit nesto kad nista nije napravljeno.
I kad se koristi ovaj staklorezacki izraz "razbiti" podmece se pod narodni astal i fino kulturno zavlaci u donji korteks plebesu stara floskula o postojanju neke cijeline, nekog citavog tijela i kontra toga prijeti se sa posledicom razbijanja tj nastat ce nista, tj vakum, crna rupa.

Granicne crte nista ne cine i ne razbijaju ni jednu kap- kapljicu krvi u molekule i atome.
Kamo srece da je bivsa juga podjeljena u stotine drzavica i zona bez jedne kapi krvi i jedne djecije suze.Da je dijeljena i rasparcavana u avlije i dvorista do kvadratnog metra i da ni jedna ne zakuka majka.

Te price o razbijanju necega o strahu od nestanku "drzave" toj paranoji od gubljenja neceg sto ne postoji je davno provaljena prica ali evo opet ju rabi poneko. Naravno Mesic to iz straha od "Islamista" i islamske drzavice.

Medjunarodna zajednica je ucestvovala kao strana u ovom gradjanskom ratu bar sto se tice NATO pakta a i doticnog "gospodina" i njegove ekipe licno. :)
Tako da medjunarodna zajednica ne moze biti neutralna i nametat rijesenja jer nije objektivna od samog pocetka.

Mesic mozda samo na jednom mjestu ide u pravom pravcu ali u pogresnom smjeru, kad kaze da medjunarodna zajednica treba da ucestvuje , da svakako da treba ali cijela a ne njegova krnja.
I da ucestvuje u tom smislu da omoguci i pomogne da se BiH u miru podjeli a ne nasilu proizvodi stanje koje nema buducnosti i koci sve strane i podgrijava mrznju tj, zadrzava sve u lancima. Ali to ocito nije problem i nekom to dobro odgovara.

Dejton je zaustavio rat a nije stvorio drzavu kao sto se pogresno prikazuje i uzima kao
polaziste cijelo vrijeme. Posle dejtona u BiH ne postoji drzava, vec dvije zaracene strane ili dvije ipo zaracene strane na jednom geografskom teritoriju koje su odlozile oruzje.
Poslije dejtona je trebalo ici na razdvajanje zaracenih strana ne samo vojno vec politicki i geografski u posebne drzave.
A da li bi se i kako ove drzave orijentisale i povezivale o tom po tom.

Uciniti tako je bilo prirodno i logicna posledica rata kakav je vodjen i bio u BIH.
Rat u BiH nije bio gradjanski sa ideoloskom bazom kao sto je to Spanski gradjanski rat bio.Gdje je poslije mogla da ostane jedna drzava Spanija.

U BiH je bila drugacija uvertira i na osnovu toga i drugaciji rasplet treba trazit.
Pocelo se sa dramom a hoces da zavrsis sa komedijom. To ni u pozoristu ne klapa a kamoli u realnom zivotu "gospodine" Mesicu.
A da li bi nastala neka islamska drzavica ili ne to je stvar vise okruzenja i stava velikih koji
dominiraju regionom. Nego te "islamske" drzavice.

Uostalom kad se pogleda i prisjeti kako su nastajale neke islamske drzavice i tko im je kumovano u tome sve je jasno.
Ako to nije poznato doticnom ...
Brale najblaze receno zalosno. :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 07:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
E moj Brale, gdje je ovde pravda? Matora fuksa je za svoje baljezgarije uzela bar za kafu i pecivo, dok ti svoje vidjenje te papazjanije pises za dz :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dragi vođa kenja, izgubili smo grb i himnu, sad i datum, pa je pronađena retardirana zamjena, a datum je još lakše riješiti, neka bude 10. januar.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2015, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
E moj Brale, gdje je ovde pravda? Matora fuksa je za svoje baljezgarije uzela bar za kafu i pecivo, dok ti svoje vidjenje te papazjanije pises za dz :D

:D
Tacno TNS.

Ma pusti, intuicija pretekne razum pa izgrijesim, sam sebe poslije ne mogu citat.
Uvijek me iritira kad procitam ovakve clanke gdje se koristi teska industrijska voda za ispiranje ganglija.
Navikao sam da mi mozak peru onom mekom vodom onako fino plahnu pa nista ne osjetis i bude ti fino a ne urinom.
Ma nije sto nagriza, nema sta vec tukne brate i onda sretnes nekog pitas ga: "Sta je jestonis kupo" a covjek kaze:" Ma neeee procita nesto znas... ahaaa!!" .

I ne ljutim se ja na Mesica ni najmanje, moze on sta hoce da misli i prica. Al davat mu podijium da plasira to kao dobronamjerne savjete i mudrost malo je previse. Valjda se dijeli honorar u tal. :wink:

Kazem to je neciji pokusaj da plasira mudrost, mudrost da ali treba reci da ta i takva mudrost dolazi iz "bogate riznice" a ne is nauka ovog sirotinjsko plebesa naokolo.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... ima/341379

Ovi u Doboju baš ozbiljno shvatili bratimljenje s Turcima

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 13:00 
Tek u doboju se ne zna ko pije, a ko placa.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Лично гласам за још једну поплаву, ал да иде до изнад петог спрата, да и мене ријеши проблема...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
ШКК?!?

http://www.vostok.rs/index.php?option=b ... u-saradnju

Citiraj:
Лукач је истакао и да је Влада наредила МУП-у Српске да спречи сваки улазак и претрес просторија републичких и локалних институција Српске.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 15:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta kaže Boske?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Eto Dodiku dodatnog razloga za specijalnim policijskim snagama

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 15:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Šta kaže Boske?

mogu li ja umjesto njega? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2015, 15:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A ko je uvaCen, stobi reko Sojic...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]