banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 10:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2015, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Postoji zastita od otvaranja. Tako da ne bi preporucio da ga neko otvori jer onda ode garancija. Ako si sigurna da nije bio u vodi. Najebi im se majke. Sutra odmah po telefon ili prvo nazovi pa se posavjetuj sa inspekcijom 051/334650 Inspektorat RS trazis trzisnu!

Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 21:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:54
Ok, hvala. Ma bih rado, jebala im mater svima i isamarala, al zensko sam, pa ne prilici...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jos samo 11 mjeseci i nikad vise

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 01:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ja jos mjesec...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 02:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
Ako u mtelu kazu da je razlog oksidacija, dace i napismeno tj uslikano kao dokaz. Nisam niciji advokat ali to je onda zaista tako. Redovno se ljudi kunu u to da se ugasio sam ili na punjacu ali kada se telefon otvori bude koroziran. Kako zasto nije vazno ali bude koroziran. Da servis sam potapa u vodu telefone od toga nema nista.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 08:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:54
Brabus je napisao:
Ako u mtelu kazu da je razlog oksidacija, dace i napismeno tj uslikano kao dokaz. Nisam niciji advokat ali to je onda zaista tako. Redovno se ljudi kunu u to da se ugasio sam ili na punjacu ali kada se telefon otvori bude koroziran. Kako zasto nije vazno ali bude koroziran. Da servis sam potapa u vodu telefone od toga nema nista.

Ne *eri.
I avgustu su mi skinuli oko 13km sa racuna, telefon bio ukljucen svega 1min,i automatski mu bili ukljuceni mobilni podaci.
Tvrde da je sve otislo na net, a na netu uopste nisam bila, sto mi ne uslikaju taj dokaz da sam bila, u evidenciji imaju sve podatke, koga sam zvala, koliko puta itd.
BTW, ne znam kako mozes da se kunes u njihov rad, očigledno si jedan od njih.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 08:38 
Citiraj:
Ako u mtelu kazu da je razlog oksidacija, dace i napismeno tj uslikano kao dokaz.

seems legit...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 08:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
i meni su rekli da je oksidacija, dobio i sliku cak kao dokaz, pa da je telefon otvaran u neovlaštenom servisu, pa da ga mogu popraviti za 50,00 KM (na šta sam bio i pristao), pa onda skontali da su se zajebali u procjeni (crkla ploča) i nova cijena ~ 300,00 KM. pisao zalbe, slao inspekciju i dzaba. Ode 450,00 KM ko da ih nikad bilo nije :/ ako kome treba adresa šefa servisa (koji je Bog otac i on potpisuje sve...) nek se javi na PP :D nedo*ebani iskompleksirani midžet.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 09:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
TheJole je napisao:
Brabus je napisao:

Ne *eri.
I avgustu su mi skinuli oko 13km sa racuna, telefon bio ukljucen svega 1min,i automatski mu bili ukljuceni mobilni podaci.
Tvrde da je sve otislo na net, a na netu uopste nisam bila, sto mi ne uslikaju taj dokaz da sam bila, u evidenciji imaju sve podatke, koga sam zvala, koliko puta itd.
BTW, ne znam kako mozes da se kunes u njihov rad, očigledno si jedan od njih.

Pa kazem ja da jedan problem ne ide sam. Sad skida i sa racuna normalno da skida ako je upaljen prenos podataka da skida, e sad da li je neko duzan iz mtela da ugasi prenos podataka kad ti upalis telefon pitaj u inspekciji. Sto meni nije pojelo 13 maraka sa racuna? Jede onima sto ne znaju nista pa se onda prepiru. Ne kunem se u njihov rad, kreteni i jesu sa brisanjem bonusa u mix tarifi kada mjenjas sim karticu npr sto je cisti lopovluk i to ne znam kako neko dovede u red pravno ili bilo kako ali mtel ne radi servis nego drugi rade servis za njih. A tu ljudi donose svasta i sto su nepismeniji to su pametniji, otvoris poklopac izvadis bateriju a iz telefona ispadne zrno rize a on uporan da telefon nije bio u vodi. No nevazno. Takvo smo drustvo i to niko ne moze da promjeni, toga ce uvijek biti.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
TheJole je napisao:
skinuli oko 13km sa racuna, telefon bio ukljucen svega 1min,i automatski mu bili ukljuceni mobilni podaci. Tvrde da je sve otislo na net, a na netu uopste nisam bila
Znam da je sada nebitno ali je vrlo moguće da su se ažurirale aplikacije sa Play Store (ako ti je bilo uključeno automatsko ažuriranje), dovoljno da za 1 minut pojede nekoliko megabajta tj. maraka.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2015, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Dosta telefona otvaraju njihovi stručnjaci. Pa daju dijagnoze tipa do sim kartice je. Pa mu ubace firmware. Itd. Uglavnom jedva cekam da ih neko kupi pa da malo sreze plate i otjera neradnike. Sat vremena procedura da das telefon na servis i dobijes zamjenski! I to samo u Boriku rade.

Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2015, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Neki_to_vole_vruce je napisao:
Uglavnom jedva cekam da ih neko kupi pa da malo sreze plate i otjera neradnike.

pa davno ih je kupio Telekom Srbije i nista se nije promjenilo, ne znam sta ocekujes

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2015, 08:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Da Telekom Srbije kupi neki robovlasnik i odradi što treba.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2015, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
<Enter_name> je napisao:
Da Telekom Srbije kupi neki robovlasnik i odradi što treba.

kad se i to desi, u mtelu se opet nece nista bitnije promijeniti stanje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 15:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Na tržištu je i novi MVNO, GO! free (Logosoft aka m:tel) sa 067 predbrojem.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Čitam da se od 06.2017. ukida roming unutar EU

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 21:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kakav crni MVNO, niko nema svoj MNC već parazitiraju na tuđoj mobilnoj mreži... praktični preprodavači sekundi.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Mtel je kupio Logosft ove godine, tako da ovi iz Logosofta neće biti klasični "preprodavači sekundi" koji "parazitiraju na tuđoj mreži" :wink:
http://www.avaz.ba/clanak/156281/m-tel- ... tem-u-fbih

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2015, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Je li gledao neko na sajtu Logosoft-a kakve pakete nude? Sta znaci konkurencija, ovakve pakete mtel nece nuditi za 5 godina :). I nesto jos mi je interesantno, u osnovnom paketu njihovog IPTV nude 3 sport kluba i moze se doplatiti arena paket sa svim arenama. Zar nisu oni kod nas u BiH zaratili pa ko ima sport klub ne moze imati arene i obrnuto?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2015, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
То ти је скроз просто, онај ко плати - има. Онај ко је кокошар - је кокошар.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]