banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 212  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sviranje q...

ako je isilovcu svejedno hoće li ostati živ ili poginuti za ideju,a rus kao nešto bombarduje iz vazduha za dnevnicu,nema od toga ništa..

odmah da se ogradim da uopšte nisam upoznat sa konkretnom situacijom,pišem više fenomenološki...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da Rusi nisu ovo uradili, vjerovatno bi NATO pakt zatvorio nebo nad Sirijom. Kao kod nas nekada...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a to...pa zato i kažem da veze nemam,ni ko s kim,ko sve protiv koga....samo mislim da ovakva vazdušna kampanja nikad neće uništiti ideju islamske države,koliko god se naši rusofili ložili na ovo...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slagerov post je u fazonu:

Je li ovo soba u kojoj se prdi?
Ne znam
Svejedno, ja cu prdnuti, nesto me zeza stomak

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Schlager je napisao:
a to...pa zato i kažem da veze nemam,ni ko s kim,ko sve protiv koga....samo mislim da ovakva vazdušna kampanja nikad neće uništiti ideju islamske države,koliko god se naši rusofili ložili na ovo...

Преко 5000 грађана Руске Федерације је у том ИД.
Који К они тамо траже?
Обећавају им се тамо брда и долине, е сад нека виде како то изгледа кад имају озбиљног противника.

Идеја исламске државе???????? Ма Боже мили колико их још треба? Шта је Иран? Шта је Пакистан? С. Арабија? Катар........
Ипак се ту о другим стварима ради и на много већем нивоу.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Ne znam

:lol: :lol:

ma kakvi..već gledam onu sliku na prethodnoj strani gdje je kao putin nešto dohakao isilovcu,i sad on njemu za promjenu odrubljuje glavu....to me ponukalo da pišem o stvarima kojima veze nemam...

nema od toga ništa...

al dobro :D ...sad bar kontam ono što za vrijeme našeg rata nisam mogao vjerovati,one priče da prosječan amer ne zna gdje je jugoslavija,a kamoli šta je srbin ili hrvat,musliman...ili ko je u pravu....tako i ja veze blage nemam o siriji,i sad potpuno razumijeme amere devedesetih :lol: :lol: :lol:

ps a sve tri starne ovdje su mislile da se svijet vrti oko njih 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vidim ja Slagzi da je tebi kriza jer ne pises na temi o SDS-u, ali budi musko, primi taj samar i nastavi gde si stao, a ne da trolujes po drugim temama u naletima krize...

Svakako ti sleduje samar zbog provokacija za vikend

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Schlager je napisao:
Hertzog je napisao:

Ne znam

:lol: :lol:

ma kakvi..već gledam onu sliku na prethodnoj strani gdje je kao putin nešto dohakao isilovcu,i sad on njemu za promjenu odrubljuje glavu....to me ponukalo da pišem o stvarima kojima veze nemam...

nema od toga ništa...

al dobro :D ...sad bar kontam ono što za vrijeme našeg rata nisam mogao vjerovati,one priče da prosječan amer ne zna gdje je jugoslavija,a kamoli šta je srbin ili hrvat,musliman...ili ko je u pravu....tako i ja veze blage nemam o siriji,i sad potpuno razumijeme amere devedesetih :lol: :lol: :lol:

ps a sve tri starne ovdje su mislile da se svijet vrti oko njih 8)

:D
To o pumpanju nasi velicina, poznatih likova i njihovih licnih gabarita ,ogromnoj vaznosti i td...slazem se. To stoji.

Ne samo u vrijeme 90 kad su Ameri isli za persinzima i samonavodjenim te tako ucili geografiju ovih prostora vec i sad u danasnje vrijeme neki ovdje jos zive u magli i tako plivaju.

I naravno jednog dana kad se otkrije centar univerzuma ti ce isti biti sokirani. :D :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 05 Okt 2015, 16:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ako sam ja dobro razumio situaciju tamo Rus siba iz vazduha, a kopneno bi trebalo da ciste snage regularne vlade tamo tj Asad.
Tako da bi ovo mogla biti prica koja ima i glavu i rep.
Naravno da se rat nemoze dobiti suhojima.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Ako sam ja dobro razumio situaciju tamo Rus siba iz vazduha, a kopneno bi trebalo da ciste snage regularne vlade tamo tj Asad.

А Југославија 1999??????

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Krnja Juga tada nije imala saveznike,ID potajno održava SAD preko svojih jataka.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Da se islo do kraja nebi ga dobili. O cijeni koju bi platili, to je drugo pitanje.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Фали им Слоба за ту комбинаторику.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Sinny je napisao:
veteran 1987 je napisao:

А Југославија 1999??????

Pa Slobo je lijepo reko da smo mi pobjedili...?!! Kakvo je to pitanje?

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Russia has admitted making a mistake after its warplanes violated Turkey’s airspace. Ankara has accepted the matter, saying there is no ill feeling between the two countries. But NATO called a meeting on Monday to discuss the “latest developments.”

The incident, which occurred on Saturday, saw Turkey scramble two F-16 jets after a Russian military aircraft crossed into Turkish airspace near the Syrian border.

Ankara also claimed that a MiG-29 fighter jet, which is used by both Russia and Syria, harassed two of its F-16’s on Sunday by locking radar on to them, as they patrolled the Turkish-Syrian border.

“Our position is very clear, we’ll warn any country that violates our borders in a friendly way. Russia is our friend and neighbor. There is no tension between Turkey and Russia in this sense. The issue of Syria is not a Turkish-Russian crisis,” Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu told HaberTurk TV, as cited by the Hurriyet Daily, following diplomatic communications between Ankara and Moscow.

А што смо љубазни и увиђавни... :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brale001 je napisao:
Sinny je napisao:
veteran 1987 je napisao:

А Југославија 1999??????

Pa Slobo je lijepo reko da smo mi pobjedili...?!! Kakvo je to pitanje?

Знам да је питање глупо, али чисто да се зна да има и примјер гдје су само авиони добили рат.

Овде је сасвим друга ствар.
Званична власт једне државе тражи од друге државе да бомбардује своју територију ради неког разлога, интереса, итд.
Да ли вас то подсјећа на власти тзв Републике БиХ и бомбардовање РС.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Sinny je napisao:
Преко 5000 грађана Руске Федерације је у том ИД.
Који К они тамо траже?
Обећавају им се тамо брда и долине, е сад нека виде како то изгледа кад имају озбиљног противника.

Идеја исламске државе???????? Ма Боже мили колико их још треба? Шта је Иран? Шта је Пакистан? С. Арабија? Катар........
Ипак се ту о другим стварима ради и на много већем нивоу.

Sto se tice gradjana rusije ramo, to nije nista cudno jer ako tako gledas imas sandzaklije koji su gradjani srbije tamo da ratuju.

A islamske drzave koji si spomenuo?! Je l' zajebavas sa pitanjem :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:

Pa, ako uništi dovoljno stranih plaćenika koji promovišu tu ideju, smiriće se malo i to polupismenih čobana što se izgleda loži na "Kalifat" i gluposti, mislim kad vide kako im gurue voze na otpis. Ne vjerujem da su Rusi ušli u to bez jasnog cilja i računa, jer nemaju oni baš sredstava da se tek tako razbacuju po svijetu. Vidjećemo šta nosi skorija budućnost, ali mislim da je ovo tek priprema, mada se u realan rat ne razumijem. Deru im logistiku, centre za vezu, komandna mjesta sa sve komandirima... Treba imati u vidu da je Rusija riješila sukob u Gruziji dosta brže i efikasnije nego što se to očekivalo, i to suočeni sa daleko opasnijom PVO (BUK-ovi modernizovani u Ukrajini). Pretpostavljam da će Rusi prvo da ih oslabe, a onda pruže podršku kopnenom udaru Sirijske vojske. U toj pustinji mislim da će ISIL proći kao profesionalne libijske brigade protiv plaćenika+čobana što ubijaju sami sebe, sve iz razloga jake neprijateljske vazdušne podrške.

Ima li vijeti o kineskom nosaču, stiže li? Iran? Irak? Ili je to isto...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 18:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kalifat nije baš glupost. Kalifat je istorijska činjenica, možda su u njemu ti ljudi vidjeli obnovu svijetlije prošlosti, kad su sami upravljali sobom i značili nešto u svijetu. Ne moraju svi ISIL-ovi borci biti vjerski zaluđenici.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 212  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]