Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35 Postovi: 9721 Lokacija: Banjaluka kod Bukvaleka
mandrak je napisao:
Gobert je zvijer nabijem ga
E to je centar. Inače, nisam strucnjak al vidim da je Vinsan Kole uzeo taktiku Spanije koja je njega koštala finala i zgazili su nas. Ne može se košarka bez centra igrati, a kada timski pootpadaju z glavom pa privatizuju utakmicu - imamo šta imamo. Nije loše 4 mjesto, drvena medalja je bolna al pozicija je odlična
Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 20 Sep 2015, 14:51, izmenjena samo jedanput
Jbg ne mogu ništa pogoditi,gotovo je ovo.Ali treba momcima čestitati ipak biti 4-ti u Evropi nije malo.U čemu smo mi to Srbi 4-ti u Evropi ako ćemo gledati realno?Više sreće drugi put radovao sam se utakmicama naše reprezentacije na ovom turniru i hvala im
Prijatelju, nije stvar u porazu već u pristupu, kurcobolja kod Teodosica je epskih razmjera, skoro kao kod fudbalera.
Neko ga je možda nečim načepio. Kada se neko tako ponaša ima neki razlog. jbga
Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35 Postovi: 9721 Lokacija: Banjaluka kod Bukvaleka
musakica je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
ssaassaa je napisao:
Jbg ne mogu ništa pogoditi,gotovo je ovo.Ali treba momcima čestitati ipak biti 4-ti u Evropi nije malo.U čemu smo mi to Srbi 4-ti u Evropi ako ćemo gledati realno?Više sreće drugi put radovao sam se utakmicama naše reprezentacije na ovom turniru i hvala im
Prijatelju, nije stvar u porazu već u pristupu, kurcobolja kod Teodosica je epskih razmjera, skoro kao kod fudbalera.
Neko ga je možda nečim načepio. Kada se neko tako ponaša ima neki razlog. jbga
Možda, al nije to njegov tim i rezultat ili je toliki egomanijak da misli da bi bez njega sve nestalo? U jednom momentu primjetim krajičkom Bijelicinu facu kada je ovaj treći, četvrti put usrao u onom periodu treće četvrtine...i kao da kaže zabij se majmune, i sledeća dva napada usere i on.
Ako je istina, onda barem jedna dobra vijest danas
Citiraj:
Pouzdani izvor iz FIBA potvrdio je za "Blic" da će Francuska i Srbija biti "siugurni nosioci" dok oko treće ekipe postoje izvesne dileme.
Osnovni kriterijumi biće stanje na rang listi FIBA i plasman na ovogodišnjem Eurobasketu, a po oba osnova Srbija stoji dobro.
FIBA će odluku o domaćinima tri turnira saopštiti 23. novembra. Sama nadmetanja odvijaće se od 5. do 11. jula 2016, a na Olimpijske igre plasiraće se samo pobednici ta tri turnira, na kojima će učestvovati po šest ekipa, ukupno 18.
Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56 Postovi: 8362 Lokacija: BL
Утакмице за треће мјесто су свакако безвезе, као, медаља, ал кога боли к*рац за бронзом, ко се сјећа задњих пар бронзаних са ЕП? Бронза само на ОИ има неког значаја. Ово је подсјетило донекле на ону утакмицу против Литваније 2010. Али и поред свега, немам апсолутно ништа да замјерим, ни Салету, ни играчима. Одавно ЕП није било овако изједначено кад су у питању полуфиналисти, има ту нијанси, ал се ни за кога не може рећи да је апсолутно надмоћан или немоћан. Мало су ми смијешни ови силни генерали који баскет очигледно гледају пар пута годишње.
Око квалификација за ОИ, била је прво прича како неће бити носилаца, али то би некако и прошло у неком масовнијем спорту, али би овдје била врхунска глупост. Нађу се Србија, Француска и Грчка у једној групи, а у другој Филипини, Сенегал и Чешка, мислим, стварно. А не смију тако што ни због Француза, квалификације неће играти код куће, и пред собом имати психички испражњеног противника.
Spoiler:
У ствари, ако бих имао једну ствар да "замјерим", то је она која се годинама провлачи - Марковићев шут са дистанце, односно за три поена. То ми је нерјешива енигма, да професионалац не може са тим да изађе на крај. Синоћ Скева, Ташко и ја играмо баскет, и у утакмици кад смо паузирали, двије екипе у којој је сваки од шесторице играча упутио бар један шут са тројке, имали су застрашујући проценат од 12 или 13 погођених од 15 или 16 шутева. Од тога су можда двојица вансеријски баскеташи, тројица ок ликови каквих на улици нађеш буљук, и један чова од 50 и кусур година који генерално везе нема, али је шутирао тројке 3/3 или 4/4, не сјећам се. Ок, може се рећи, кренуло их, нису одбране биле врхунске, али је то доказ да се може шут навјежбати, кад се имају двије руке здраве, и кад се хоће. А Марковићевих 99% фрљока је када у кругу од три метра нема никог близу.
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
Popokatepetl je napisao:
Утакмице за треће мјесто су свакако безвезе, као, медаља, ал кога боли к*рац за бронзом, ко се сјећа задњих пар бронзаних са ЕП? Бронза само на ОИ има неког значаја. Ово је подсјетило донекле на ону утакмицу против Литваније 2010. Али и поред свега, немам апсолутно ништа да замјерим, ни Салету, ни играчима. Одавно ЕП није било овако изједначено кад су у питању полуфиналисти, има ту нијанси, ал се ни за кога не може рећи да је апсолутно надмоћан или немоћан. Мало су ми смијешни ови силни генерали који баскет очигледно гледају пар пута годишње.
Око квалификација за ОИ, била је прво прича како неће бити носилаца, али то би некако и прошло у неком масовнијем спорту, али би овдје била врхунска глупост. Нађу се Србија, Француска и Грчка у једној групи, а у другој Филипини, Сенегал и Чешка, мислим, стварно. А не смију тако што ни због Француза, квалификације неће играти код куће, и пред собом имати психички испражњеног противника.
Spoiler:
У ствари, ако бих имао једну ствар да "замјерим", то је она која се годинама провлачи - Марковићев шут са дистанце, односно за три поена. То ми је нерјешива енигма, да професионалац не може са тим да изађе на крај. Синоћ Скева, Ташко и ја играмо баскет, и у утакмици кад смо паузирали, двије екипе у којој је сваки од шесторице играча упутио бар један шут са тројке, имали су застрашујући проценат од 12 или 13 погођених од 15 или 16 шутева. Од тога су можда двојица вансеријски баскеташи, тројица ок ликови каквих на улици нађеш буљук, и један чова од 50 и кусур година који генерално везе нема, али је шутирао тројке 3/3 или 4/4, не сјећам се. Ок, може се рећи, кренуло их, нису одбране биле врхунске, али је то доказ да се може шут навјежбати, кад се имају двије руке здраве, и кад се хоће. А Марковићевих 99% фрљока је када у кругу од три метра нема никог близу.
Džaba ti skromnost u spojleru, neće vas Sale zvati na pripreme
Ћут', наш сам проценат намјерно изоставио, Ташко је био скоро па добар, Скева није ни шутао, а ја сам био бољи од Марковића
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
Прича о "сакривеним картама" је обична глупост. Данас је скаутинг толико добар, о најбољим играчима се све зна, тако да је немогуће сакрити карте, евентуално је могуће имати неку тајну акцију за пресудне моменте или нешто томе слично. За Гасола знаш да може да ти забије 30 кошева, за Валанчијунаса да ће да ти забије бар петнаестак и има десетак скокова. Слабости које су нас укопале у полуфиналу уопште нису биле непознаница, једино што нико није вјеровао да можемо заказати у скоро сваком позитивном сегменту игре. Но, те се ствари дешавају и бољим екипама, и није то нешто што је резервисано само за нас јер смо, ето, Срби. Неко је фино рекао, имали смо ту незгоду да због јаке групе морамо раније дизати форму. Шпанци су се донекле и коцкали, али их је то врло лако могло стајати испадања већ у групи. Одавно није било првенства гдје су нијансе оволико одлучивале, мислим да се то ниједном у задњих 20 година, откад пратим ЕП, није десило.
Platili smo ceh grupe smrti, tamo smo bili na vrhuncu forme, protiv Finaca i Čeha je forma pala, a i nisu ekipe gdje se kida po parketu, sve je došlo na naplatu protiv Litvanije, današnju utakmicu smo izgubili nakon poraza od Litvanije, za mene lično, danas je samo ostalo da se na parketu izgubi, nisam se ni sekunde nadao pobjedi. Kalinić totalno van forme, Teo i Bjelica pali u formi do polufinala, Radljica se malo digao, ali ne dovoljno. Ne znam što Milutinov nije igro, mogao je dati doprinos, ali sad je gotovo, ne vrijedi o tome. Jebiga, šta je tu je, ide opet EP za 2 godine, nadamo se opet zlatu, opet ćemo bodriti ove iste momke, opet se skupljati u kafani i zvat "cecooo pones", opet se nervirati, opet se radovati, opet ići od tame do sjaja.
Platili smo ceh grupe smrti, tamo smo bili na vrhuncu forme, protiv Finaca i Čeha je forma pala, a i nisu ekipe gdje se kida po parketu, sve je došlo na naplatu protiv Litvanije, današnju utakmicu smo izgubili nakon poraza od Litvanije, za mene lično, danas je samo ostalo da se na parketu izgubi, nisam se ni sekunde nadao pobjedi.
To je to, ne bih dodao mnogo, osim toga da smo po kvalitetu realno iza Francuza i Španaca, a ova izduvanost nam je oduzela našu prednost u timskoj igri kojom smo tako izdominirali grupu.
Igračima i Saletu veliko hvala, i vidimo se dogodine, prvo na kvalifikacijama, onda na Olimpijadi!
Kvalifakcije za Oi su negdje krajem juna iduće godine. Treba dati oko 1,2 miliona dolara, tako reče Avdić. Nećemo se mi tu prijaviti za organizaciju, samo se nadam da nas neće ubaciti s Francuzima ili Grcima. Pobjednik tog turnira ide na OI.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu