banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 06:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nije to ništa, bude i praznih koverti :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Bude al kako kod koga, to dosta govori o sastavu gostiju jel covjek domacin ili nije, kad se surjak zenio mene starac zove da otkazem prase jer ih ima previse, normalno ja ne otkazem jer je moje da ga dostavim, onda su vracali po pola ovima sto su donijeli
Imas svadbi gdje 500 zoves dodje 500 i po neko dijete a imas ih gdje zovu 200 a 100 ne dodje

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta ce, dodje baustelac sa ženom i troje djece da jede, dao bi on jadan, al nema otkud' kada je plata 400 KM.
Međutim, neke poštene Srbe nećeš lako zaebati, ništa koverta, nego mikrofon i pročita se: Jovo 100 maraka, Djuro 50, Mile 200, Dragan 20, Bosa 10... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nema gore stvari nego tako citanje ko je koliko dao, ali moguce da je to urbana legenda nisam nikad vidio sta slicno.

Prazne koverte su standard, uvijek bude..danas prosjek vjerovatno stoja, a kad se kupi slatka vrlo lako je da onaj ko nosi korpu jednostavno kad je gost ubaci olovkom oznaci koja porodica je to dala...i onda vjerovatno za njegovu festu uzvrati sa isto toliko.. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka

Hahahaaha, kume nije valjda da samo toliko? Kazu da se nekad tako radilo
Samo znam da je gadno i meni neugodno kad odes na svadbu i vidis postavljeno za 200-300 ljudi a pola prazno zjapi, kako li je tek domacinu? Znaci ne mozes nigdje ne ici i ne davati a ocekivati da ce ti neko doci i dati, ima takvih slucajeva al malo, to mogu ovi sto ce ici na bandere poslije revolucije (dace Bog), njima se ljudi uvlace pa im dodju i masu repom kad im bace kost dok cekaju da zalijepe plakat

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne označava niko ništa, bar ja nisam vidio. Što kaže Lolly, to bi bilo dno dna

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
Hahahaaha, kume nije valjda da samo toliko? Kazu da se nekad tako radilo
Samo znam da je gadno i meni neugodno kad odes na svadbu i vidis postavljeno za 200-300 ljudi a pola prazno zjapi, kako li je tek domacinu? Znaci ne mozes nigdje ne ici i ne davati a ocekivati da ce ti neko doci i dati, ima takvih slucajeva al malo, to mogu ovi sto ce ici na bandere poslije revolucije (dace Bog), njima se ljudi uvlace pa im dodju i masu repom kad im bace kost dok cekaju da zalijepe plakat

Da, te se svadbe i slave u srpskoj tradiciji već zovu Big Brother - gosti na ispadanje po sezoni :lol: To najviše govori o domaćinu i njegovim kvalitetima ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Licno sam vidio i to cak sta vise graCka porodica posto neki to pominju u temi.

Mladenci, za njima fotograf, neka djevojka nosi korpu, kad ko ubacuje ona samo olovkom sarne po koverti da se zna ko je to dao i onda naprijed do sljedeceg gosta..i cak sta vise, svim gostima to bila normala, nikakvi neobicni pogledi. Izasli su na solidan plus, sredili su sebi prostor za stanovanje i to im je bilo dobro guranje..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Kako Becka sve zivo zna i svemu je prisustvovao..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nista ovo nije neobicno, cak sta vise nisam pohodio ni na previse svadbi, a ko ima staza po svadbama sigurno je upoznat sa tom praksom.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Lolly mangup je napisao:

Kako si naivna Danice... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
manitu uci da svira je napisao:
Sta ce, dodje baustelac sa ženom i troje djece da jede, dao bi on jadan, al nema otkud' kada je plata 400 KM.
Međutim, neke poštene Srbe nećeš lako zaebati, ništa koverta, nego mikrofon i pročita se: Jovo 100 maraka, Djuro 50, Mile 200, Dragan 20, Bosa 10... :lol:

Na toj svadbi na kojoj sam ja bio Djordjija Euromedik bio stari svat
Kad je krenula slatka, za njom ide najdeblji pjevac u svemiru i urla u mikrofon "taj i taj, tol'ko i tol'ko"
Dodju do Djordjije, on izvadi novcanicu od 500e (a 2006. ta novcanica k'o Jeti .. culi su ljudi da postoji, ali niko je uzivo vidio nije), a ovaj urla "sta je Djordjija, sta si se stis'o, jel' tako slabo radi Euromedik" .. ovaj poklapa tih 500, sa jos 500 .. a ovaj ne prestaje "'ajde 'ajde, otvori se jos malo" .. o ovaj na kraju poklapa sa jos dodatnih 500
Pa jebem ti zeno majku
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ahhaahha

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pa nek da ako ima, sigurno ga nisu zvali da bude stari svat sto je ljep neg sto ima za dati. Ne znam ko je lik al vjerovatno ima

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
shakal je napisao:
Lolly mangup je napisao:

Kako si naivna Danice... :D

Danica je pokusala s malo sarkazma.. al nista

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Lolly mangup je napisao:
GialloRosso je napisao:
Lolly mangup je napisao:
I svako ko pravi svadbu da zaradi, dao mu Bog najvise 20 km po koverti. :D

Jok, napraviću svadbu da nahranim i napijem 200 ljudi od kojih pola i ne poznajem kako treba, i da budem u minusu jedno 5000 KM. Još i bijelog da im sredim. Stolica po gostu je 50 KM, bar kod nas, pa ti računaj. I usput, ovo ti je baš hrišćanski, sa sve bogom velikim početnim slovom.

Ne shvatam zasto bi zvao ljude koje jedva poznajes? :-?
.

Imaš recimo ljude koje poznaju tvoji roditelji dobro, a ti površno ili nikako. Il' neke rođake koje viđaš samo po slavama i svadbama jer žive na drugom kraju kontinenta...Il' si ti na svadbu zvala samo svoje prijatelje? I imaš 100-ak bliskih ljudi?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
V@nja je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Na toj svadbi na kojoj sam ja bio Djordjija Euromedik bio stari svat
Kad je krenula slatka, za njom ide najdeblji pjevac u svemiru i urla u mikrofon "taj i taj, tol'ko i tol'ko"
Dodju do Djordjije, on izvadi novcanicu od 500e (a 2006. ta novcanica k'o Jeti .. culi su ljudi da postoji, ali niko je uzivo vidio nije), a ovaj urla "sta je Djordjija, sta si se stis'o, jel' tako slabo radi Euromedik" .. ovaj poklapa tih 500, sa jos 500 .. a ovaj ne prestaje "'ajde 'ajde, otvori se jos malo" .. o ovaj na kraju poklapa sa jos dodatnih 500
Pa jebem ti zeno majku

Ja sam to vidio na Jahorini pre 15.tak godina... Meni srce stalo sta covjek radi od gostiju. Ali svih, bez pardona ni prema sirotinji ni prema Cicku i slicnim mufljuzima.

Poslije sam ga vidio na jos par svadbi u toj ulozi pa mi je nekako postalo jasno da ga zovu da to odradjuje :lol:

A rijec je obicaju. I to po obicaju nema das pa begas, vec ti izmuze i zadnju paru ako snimi da si mutav :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na zapadu Srbije imaju obicaj da se na ulazu u svadbeni salon ostavljaju pokloni/novac, a za stolom sjede dvoje ljudi - jedno sa mladine, jedno sa mladozenjine strane i svakom od njih "njihovi" gosti daju sta su ponijeli, a ovo dvoje zapisuju
Ja mislio da me neko zajebava, al' onda pogledao svesku .. 'ladno pise: "Savo Markovic, Simin mali - 200e, mikrotalasna, prase"
:lol: :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To se radi po selima i kod nas.

Nes ti upakovati kinesku lampu u kutiju 50x50x100 i poci na svadbu. Ali neki hoce :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam znao da toga i kod nas ima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]