banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2005, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ja taman imam AMD-a i ATI-a ,mada vise volim Nvidiu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pazi mircone u pravu si da je sve to same shit al` ipak mrzi me da mi neko prodaje maglu kako je AMD bolji samo zato sto ga ima kod kuce
testovi su laznjaci, rade se nekih 5 min. (do max sat vremena) i na osnovu poena se zakljucuje kakva je masina
to je isto kao da si sjeo u auto, upalio ga, vidio da radi i zakljucio da je dobar za kupovinu
svoju najvecu boljku, slab FPU (ne, nisu frejmovi vec jedinica sa pokretnim zarezom) jos nije ispravio taj problem i samim tim ne moze da se mjeri sa Intelom u ozbiljnijim stvarima, al` dobar je za kod kuce gledat` filmove i igrat` igrice tj. jednom rijecju mlatimudija

to sto se ATI-a tice, ne znam odakle ti samo ideja da je pravio lose karte prije 5, 6 godina
mislim da se radi o seriji koja je izasla prije mozda 4 godine
nVidia je do pojave gf2gts pravila sranja pa je ljudi i dalje kupuju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2005, 14:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Heheh ...

U potpunosti se slazem s tobom ..

AMD SUCKS .. evo svi moji AMD-ovi su bili tesko sranje pa i ovaj najnoviji...

Jednostavno bili su brzi od Intela kod drugih ljudi s cijim racunarima sam poredio svoj....
I zato dole AMD..

Naprijed Intel ...

p.s. FPU je sad izuzetno jak.. pogledaj malo testove pa vidi zasto je FX-55 najjaci procesor trenutno na PC trzistu i koliko je praznih mjesta ispod njega pa tek onda ostali CPU-ovi :>

A za ATI kartice - pa prokonaj se malo ... preracunaj i vidi... ATI je bio uginuo ... i onda ozivio sa pojavom novih Radeona ... a do tada je bio shit..

Toliko od mene... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2005, 11:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ATI je bio shit ? da moze biti da je u pitanju neka druga ATI kompanija koja je imala (a i danas ima) najbolji 2d prikaz

to za AMD ne da mi se vise komentarisati, uglavnom moja su iskustva sa njim jako losa i stav necu mjenjati dok se ne uvjerim u suprotno

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2005, 13:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Jos cu samo ovaj put napisati post povodom ATI vs Nvidia ...
AMD necu komentarisati - jer sam vec dao rezultate i pokazao neke stvari, plus sto ce tek biti pravog benchmarka - a u to si vec upucen..

Ti se ocigledno ne sjecas starih ATI kartica, silni problemi sa stampanim plocama [posto ih je samo ATI pravio], par problematicnih serija cipova.
Slaba 3d akceleracija, IZUZETNI PROBLEMI sa drajverima, nestabilnost bla bla...

Tek kad su ponovo ozivjeli - sa Radenom serijom uspjeli su oprati obraz, a sada prave odlicne graficke kartice sto svakako pohvaljujem.

I ne kontam ovaj flame o ATI vs Nvidia ... ja sam samo povlacio analogiju - kako je ATI imao problema ali ga danas uzimaju mnogi jer su jako dobre kartice, nekada cak i bolje od Nvidia-inih predstavnika, i niko ne pljuje ATI zbog proslosti. Dok je situacija sa AMD-om danas gotovo identicna pa opet se svi okrecu u proslost i to uzimaju kao referencu sti je vise nego amaterski, naivno pa cak i infantilno :>

Toliko od mene ... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]