Uđi u meni , prvo prebaci na neki najbolji kanal, pa prvo podesi boju ,svjetlo ,kontrast i te osnovne parametre.Kad podešavaš jedno po jedno prati sliku šta se dešava, podešavanje vrši tako da ideš od minimuma pa skroz do maksimuma da vidiš šta određeni parametar može pa sebi nađeš optimalnu vrijednost.
Poslije tih osnovnih pređi na one da nekažem naprednije.Imaš odabir prizora, to je ono kono, sport muzika, igre, klasik.Kod mene ja na automatski, to znači kad je bez filma onda je klasik, a kad ide film valjda treba da sam prebaci na film mod.Mada kad podesiš i ručno mod film slika bude prijatno topla.
Onda imaš mod nijansa, to je ono nijansiranje boja i tu može dosta da si podesiš, kod mene je na nula(0).Onda inaš temperatura boje, kod mene je neutralno.Imaš oštrinu, i tu može dosta da se popravi.Ko voli blagu sliku tu ide na minus, kod mene je na 80.Pa smanjenje šuma, kod mene je isključeno, pa ostala smnanjenja kod mene su automatski.E sad dosta bitno je podešavanje rezolucije, kad to podešavaš dešava se ono izoštravanje pa zamućivanje i tako stalno.Tu dosta obrati pažnju, kad odeš na minimum nema te promjene samo je slika malo kao mutna, kad si u maksimum oštra je ali vide se ti prelazi.Kod mene je na 40.Gradacija, to je kod mene nisko.Ne znam šta je to.Imaš gama, kod mene je na 0. Svi ostali parametri su kod mene tvornički.Uzmi vremena, budi strpljiv, sjedi na optimalnu daljinu pred tv i čačkaj i ne boj se

samo da znaš da uvijek možeš vratiti na tvornička podešavanja.