banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 254 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ofk sportteam
PostPoslato: 22 Okt 2014, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
" kako ne smeta kisa I mokra zemlja za radove???
gdje se odvozi zemlja koja se sklanja sa radilista???"
nisu to cista posla!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Umijesao se strani faktor. Nijemci postavljaju teren.
To je zavjera svjetskih razmjera.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S druge strane Drasku Ilicu stoje skromna sredstva na raspolaganju, a i zastita je samo lokalna, ne medjunarodna. Trenutno je u stanju da kao sef Podrucnog fudbalskog saveza BL tu i tamo preko sudija otme koji bod FKZ BL. Jer ako se ovi izmaknu u visi rang takmicenja gotovo je sa fudbalom u Banjaluci. Draško je to prozreo.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

15. 11. 2014.
Radovi na izgradnji terena FK Zeljeznicar (OFK Sport Team) Banja Luka. Postavljanje podloge sa vjestackom travom.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 21:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Cist kapitalizam. Nema vise igranja ni djeci fudbala dzaba/za male pare... Al dobro to je nama sve nasa borba dala, sirotinja neka crkne.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da, bolje da teren propada i izgleda kao oranica... Prva liga bih je amaterska liga, zasto bi se trebalo odrzavati nesto sto nema smisla... Imas jos malih klubova sa besplatnim treninzima, a na roditeljima je gde zele i mogu da im deca treniraju... Ja sam za to da deca imaju dobre uslove bar u jednom klubu, jer je ovo ipak prostor koji moze proizvesti par dobrih igraca, a to se moze povecati samo ovakvim radom.

Sta je taj Zeljo uradio u skorijoj istoriji, pa i daljoj? Nista, okupilo se par amatera da ganjaju loptu, na trening ako dodju dodju, a posle utakmice svi na pivo... Ako je ozbiljan rad iza ovog sporttima, a jeste, onda neka nastave

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
zato je jelen mrtva liga profesionalna o majkoo

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gde sam to napisao, aj ne lupaj ziv bio

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
svaka cast za sport team, samo naprijed!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 01:13 
Veteran
Veteran

Hertzog je napisao:
Da, bolje da teren propada i izgleda kao oranica... Prva liga bih je amaterska liga, zasto bi se trebalo odrzavati nesto sto nema smisla... Imas jos malih klubova sa besplatnim treninzima, a na roditeljima je gde zele i mogu da im deca treniraju... Ja sam za to da deca imaju dobre uslove bar u jednom klubu, jer je ovo ipak prostor koji moze proizvesti par dobrih igraca, a to se moze povecati samo ovakvim radom.

Sta je taj Zeljo uradio u skorijoj istoriji, pa i daljoj? Nista, okupilo se par amatera da ganjaju loptu, na trening ako dodju dodju, a posle utakmice svi na pivo... Ako je ozbiljan rad iza ovog sporttima, a jeste, onda neka nastave

A da pricamo kako su dobili zemljiste i kako ce ga uknjiziti na svoje ime (privatno lice) kroz par godina, iako se radi o privatnom vlasnistvu nekoliko porodica? Svaka medalja ima dvije strane. Ali ok neka se samo radi.

Kazes sta je uradio, e pa uradio je mnogo toga, na toj "oranici" i za "dzabne" treninge stasalo je mnogo djece, koja su sklonjena sa ulice (sto je slozices se i bit ovih klubova), postali pravi ljudi, sa cika Slavkom isla po pasnjacima i livadama u i oko Banjaluke, pa ona sa profesorom Karalicem itd. i to sve za dzabe ili mizernu clanarinu, ali ta djeca su danas poznati doktori i inzinjeri u gradu e to nema niti ce imati sport tim, jer je cisti kapitalizam, imas-nemas, ali u takvom vremenu zivimo to je i normalnu, nazalost, a bit tih malih klubova bi trebao biti sklanjanje djece sa ulice uz pomoc drzave, grada itd. . Samo zamisli da se svi pretvore u privatne skole Omladinac, Zeljo, Naprijed, BSK, Krajina koliko porodica danas mjesecno moze izdvojiti 50-100KM za treninge, na sta ce nam generacije liciti kroz 10-20 godina jer roditelji nisu imali da guraju djecu u sport i sklanjaju ih sa ulice? Kapitalizam, da ne kazem kriminal.

Nazalost ugasena je jedna velika istorija, ma koliko to nekome smijesno zvucalo.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 09:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Hertzog je napisao:

Osvojio je Kup grada prije možda 7-8 godina i ušao u Drugu ligu. Godina gore - dole. Sad ne znam koliko je to vrijedno, ali za renome ovog kluba to je fin rezultat. Fino se radilo dosta godina, bilo se tu između Druge i Treće lige. Imalo se i djece koja su igrala neke lige. Zadnjih par godina je došla druga uprava, sve se sjebalo. Nema ni djece, a ovi igraju Četvrtu ligu. Kakav god bio Željo je najstariju klub u BL. Tačno je da je dobro šta će grad imati jedan ovakav teren gdje možeš normalno igrati i trenirati bez da je blato i neravno. Ali opet što neko gore reče sad tu neće moći da se okupljaju djeca koja su tu iz naselja da se prije svega druže, pa onda i da se takmiče. Sad bez pinkare tu nećeš moći ni prismrditi. Sad kada vidim mame u džipovima kako svaki trenig dovode djecu odmah mi se smuči. Plus ovi još izađu na teren u kopačkama od 200 KM. Biciklom majstre, biciklom i u starkama.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@zelim zelim Molim te, nemoj vise dzipom da dovodis klinca na trening. Ni ti ni zena. Moracu i ja da pripazim. Posalji dalje ostalima.

@pametnjakovici Ima li jos neko neku sevdalinku da odgudi? O navodno izgubljenom raju amaterizma i socijalne pravde pod okriljem drzave... Moze jos malo i o kapitalizmu... Slobodno koristite i vikipediju...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 11:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ti nešto nećeš sa shvatiš i gotovo. Ne razumiješ ili nećeš da razumiješ. Ne bitno. Ne želim više diskutovati. Fotorafiši ti i stavljaj i dalje, neću ja više smetati. Sportiski pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odlicno! Sportski pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ljudi moji moramo ici naprijed...
razumijem ja ljude koji zale za starim terenom i starim zeljom, ali uvijek ostaju omladinac, bsk, krajina... nazalost ne manjkamo tih siromasnih klubova... ali ko zeli za svoje dijete nesto vise sad ima i to... dzaba mu da ga mama dovozi i avionom ako je mali levat, nema od njega nista... ionako zaostajemo za normalnim svijetom milion godina, kamo srece da vise klubova u BL imaju ovakav teren

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 11:53 
Veteran
Veteran

Ne kazem ja da za sada nema klubova za sve. Ali sta cemo kada ih vise ne bide bilo? Jer danas sutra svi mogu ovako i sta onda?

@kitopsina, ti si jako bezobrazan, jer sve sto ne ide tebi u prilog ti ismijavas i neces da dozvolis da se kaze istina. Ali tobro to je stvar tebe kao takvog, postujem, ali ovo nije tvoj privatni forum niti forum sport tima(ma koliko tvoj neko tu trenirao) vremenom ce se iznjece prava istina ;) samo polako ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
mislim da se niste bas najbolje razumjeli, pa evo kako sam ja skont'o: problem je izmedju ostalog, u klincima iz budzaka, trapista i sa zeljeznicke kolonije koja su trenirala u zelji za dz. Ako sam dobro skont'o, postavilo se pitanje sta ce biti sa tim klincima nakon dolaska sport tima jer oni nisu placali clanarinu za treniranje ili ako jesu, nije bila kao kod popa 50km...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Neznam sto se toliko skocili na @kitopsina,pa normalno je da danas nije dovoljan samo talenat vec i tata/mama na nekom polozaju.Nazalost to je svugdje tako i ako imas para mozes uspjeti.Zalosno je da se ova politika (mislim finacijska) uvukla i u sport zato i jesmo gdje smo.Mnogo talentovane djece je propalo zbog nedostatka financija ali to je u cijelom svijetu,a ne samo kod nas.Nazalost i ja sam protiv tog rezima"ako imas para i uspjeces" ali takva su vremena i moramo to prihvatiti.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 18:01 
Veteran
Veteran

Nije tacno, nije svagdje tako. Ako si talenat, radan i vrijedan onda ces uspjeti, u normalnim zemljama.

Daleko od toga da skola fudbala kao sport tim nije potrebna. To je privatni kapital, kao takav treba da se postuje, ali FK Zeljo nije privatni klub i za sada to ne moze postati, mene ovo sve podsjeca na jos jednau aferu kao skola fudbala Dzaja. Bojim se da ce za par godina svoj epilog dobijati na sudu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S jedne strane se priziva privatni kapital, inicijativa, a s druge strane je ta spremnost da se ipak ceka vjecnost dok se ne namjeste zvijezde na nebu i stvar krene u tom pravcu.
Cim neko krene da pravi posao docekaju ga sa optuzbama.
I nije OFK ST projekat tipa FK Krupa, a nije ni Igokea. Sigurno je da imaju nekakvu zastitu, ali sredstva koja se ulazu su privatna. To se vidi vec po tome da prave uzuzetno kvalitetan teren. Nema zakidanja, ugradjivanja u tudje (drustvene) pare, prenaduvanih racuna. Treba im kvalitetan teren i u to i ulazu. A kvalitetan teren im treba da unaprijede inace vec kvalitetan rad u skoli. Tako izgleda kada se ulazu vlastite pare. Kako izgleda kada se ulazu drustvene vidimo nazalost pored Gradskog stadiona.
O aranzmanu sa FK Zeljeznicar ne znam mnogo. Vidjecemo kako ce to izgledati. Sa sportske strane gledano on je po meni sasvim ispravan. Neki od malih klubova trebaju da se transformisu u odrzivije modele. Ne znam kakva je svrha treniranja na krcevinama i u klubovima koji su u raspadu i jedva da imaju podmladak i struku. To je bilo nekada davno kada su Naprijed i BSK mogli da izbace igraca. Ovakvi kakvi su sada ne koriste ni uzoj ni siroj sredini u kojoj se nalaze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 254 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]