poljubac za ajkulče (bez obzira na kontroverznu prognozu

),a ostali-mrs!!
osim zirija,koji je imac pojma.
a dok me jos nisu preuzeli nervoza i alkohol pred utakmicu,evo da napisem koju smislenu,kao najavu...i u toj najavi,zadrzacu se na samo jednom igracu!!
Leo....svakodnevno se u svijetu odigraju hiljade utakmica,milioni godisnje,ali siguran sam da nikad u istoriji jedna utakmica nije ovoliko odredjivala trajnu,vjecnu sudbinu jednog igraca,kao ova danas....Ovom utakmicom ostajes "jedan od",ili postajes NAJVECI SVIH VREMENA!
Citav zivot slusamo kako si veliki zahvaljujuci Chaviju i Iniesti,a glavni argument takvim tvrdnjama je da igras dobro samo u Barceloni,a da te u reprezentaciji Argentine-nema nigdje!
U Njemackoj 2006 si bio premlad,a i Pekerman nije imao muda da ti da vecu minutazu....U Juznoj Africi si me razocarao potpuno,nijedan gol,prosjecne igre....Na ovom Mundijalu si odlican,i samo nedostaje taj slag na tortu.....Da postignes danas hat-trick ovim belgijancima,pa da u preostale dve utakmice povedes ove svoje momke do pehara,koji mi nakon ovih problema u brazilskom timu,vise uopste ne djeluje nedostizno!
Danas vas ceka isto tako odlucan protivnik,velika ekipa sastavljena od vrhunskih igraca i u timu i na kompletnoj klupi......ali pobjedi ih sa svojim drugovima danas 4-3,daj ta jebena tri gola i pokazi svima da odbrana ne moze primiti onoliko koliko ti mozes dati!
I pokazi svima,ono sto ja vec znam-da si najveci svih vremena!!!
A ispadnes li danas,za 4 godine ces tesko ovaj nivo igre odrzati,i nazalost,bices "jedan od najboljih igraca,koji je davao hat-trickove iz vikenda u vikend zahvaljujuci dvojici spanskih carobnjaka"
SRECNO LEO,SRECNO GAUCOSI!!!