banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7098 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 355  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2014, 13:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Uostalom,na mediju gdje se ja informišem,ta informacija je demantovana,sad pročitah....tako da imenječe,ne širiš dezinformacije! :D

Moje izvinjenje g Dodiku,koga uvrijedih zbog tvojih nebuloza.

Odsad prije foruma,moram svratit na prave medije! 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
:)
I ovdje su izmjenili prvobitni članak. Ko je to protiv našeg Dodika? Neće nama Beograd govoriti šta da radimo :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
404_forbidden je napisao:
Citiraj:
Skandal na prijemu ruskog ambasadora: Dodik sjeo tokom intoniranja himne BiH

Citiraj:
Prijem je održan povodom nacionalnog praznika Rusije, a prisustvovalo je više od stotinu osoba iz diplomatskog kora, član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović i uglavnom predstavnici vlasti manjeg bh. entiteta s Dodikom na čelu.

Na početku prijema intonirana je državna himna Bosne i Hercegovine, prisutni su ustali i stajali mirno. U tom trenutku, Dodik je krenuo prema obližnjim foteljama i sjeo ne želeći odati poštovanju državi u kojoj veoma dobro živi.
:lol:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/skandal- ... /140610118

Samo je jos jednom pokazao kakva je seljacina :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je, povodom obilježavanja 28. juna, Vidovdana – krsne slave Vojske Republike Srpske i 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH:

MEDALjOM ZASLUGA ZA NAROD

Za poseban doprinos u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na područjima Republike Srpske pogođenih poplavama:

1. Centar za hitne situacije 112 Luksemburg;
2. Ministarstvo odbrane Republike Slovenije (helikopterski tim);
3. Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Slovenije (helikopterski tim);
4. Eskadrilu transportnih helikoptera pri Ministarstvu odbrane Republike Hrvatske
5. Specijalnu jedinicu policije MUP-a Republike Srpske;
6. Helikopterski servis Republike Srpske;
7. Prvi helikopterski skvadron Ministarstva odbrane BiH iz Banjaluke;
8. Ronilački klub Vidara Gradačac;
9. Rafting klub Una akva centar Bihać;
10. Gorsku službu spašavanja Široki Brijeg;
11. Hercegovačka gorska služba spašavanja Mostar;
12. Udruženje raftera Foča;
13. Spasilački klub Volf Foča;
14. Ronilački klub Buk Banja Luka;
15. Rafting klub Kanjon Banja Luka.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je, povodom obilježavanja 28. juna, Vidovdana – krsne slave Vojske Republike Srpske i 3. pješadijskog (Republika Srpska) puka OS BiH:

MEDALjOM ZASLUGA ZA NAROD

Za izvanredne zasluge u organizovanju i sprovođenju humane akcije za pomoć postradalima u poplavama na području Republike Srpske, kao i za razvoj rukometnog sporta:

1. Rukometni savez Srbije i
2. Rukometni savez Republike Srpske.

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Zdravko Milićević uručio je predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku plaketu, povodom 20 godina od osnivanja Rukometnog saveza.

http://www.predsjednikrs.net/sr/%D0%BF% ... %BA%D0%BE/

A gdje je odlikovanje onom muslimanu iz Tešnja čiji su bageri kašikama razvozili nesrećnike dok se nije znalo šta će biti sa Dobojom. Nemojte da se se ogrješimo.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 13:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da se ne bi ogriješili i pred Bogom i pred ljudima zbog institucije Predsjednika RS,zbog odlikovanja ustaše,a neodlikovanja onih koji su najviše pomogli,meni je sasvim dovoljno i ovo...

8. Ronilački klub Vidara Gradačac;

9. Rafting klub Una akva centar Bihać;

A to što je poneko zaboravljen,dešava se,važno je da nema pakosne namjere,a to ovaj spisak i potvrđuje.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 17:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nakon Miše Topolovića, ode i Račić...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vlada dala, dragi Vođa uzeo, šta sad.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 17:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Da se ne bi ogriješili i pred Bogom i pred ljudima zbog institucije Predsjednika RS,zbog odlikovanja ustaše.
Ja ne viđoh među ovim odlikovanim nijednu ustašku organizaciju....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2014, 17:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kako kaze razrijesila ga Vlada RS, stim da je premijerka zajedno sa ministrom finansija u Americi, izgleda da su ga smijenili iz Vasingtona, ali sa ovim se samo pokazuje da SNSD gubi kompas, te su sada vec sami pomalo svjesni poraza u oktobru, naime sa ovim ce vlast u Banjaluci biti na ozbiljnom testu, s tim da je i danas prekinuta sjednica gradskog parlamenta sat vremena nakon pica ustog... Tek je smjena Mise Topilovica pokazatelj sigurnog politickog sunovrata SNSD...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 02:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
_зока je napisao:
Schlager je napisao:
Da se ne bi ogriješili i pred Bogom i pred ljudima zbog institucije Predsjednika RS,zbog odlikovanja ustaše.
Ja ne viđoh među ovim odlikovanim nijednu ustašku organizaciju....

Ако је одликовање дато министарству одбране Словеније, то исто је морало да буде учињено са Аустријом. То је по мени једини пропуст.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Напредна странка, с Драгомиром Бабићем на челу, пружиће политичку подршку на предстојећим општим изборима председнику СНСД-а, Милораду Додику, и његовим коалиционим партнерима – рекао је Бабић у интервјуу за Нови печат.

Подршка Напредне странке СНСД и Додику, каже Бабић, биће без икаквих условљавања и тражења да њихови кандидати буду на листама.

Председник Милорад Додик једино је лице које у Републици Српској може пружити отпор странцима и међународној заједници, али и опозиционим странкама, које намећу њихово деловање, рекао је Bабић "Новом печату".

Драгомир Бабић учесник је Септембра '93 који се сматра побуном дела припадника ВРС против тадашњег политичког врха. Након рата основао је невладину организацију Народни фронт, а својевремено се декларисао као један од најоштријих критичара лидера СНСД-а Милорада Додика. Годинама је важио за човека блиског Американцима. Бивши директор полиције РС Драгомир Андан својевремено га је оптужио за покушај рекетирања.

Почетком прошле године Бабић је основао Напредну странку. Пре тога радикално је променио курс и почео подржавати политику СНСД-а и Милорада Додика.

На фотографији је Бабић који је потегао оружје на Сашу Савићевића, тада саветника Руске Думе за питања Балкана, али га је бањалучки Основни суд ослободио оптужбе за претњу смрћу „јер се саветник Савићевић није уплашио“?!

Извор: istinito.com

:lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ђокић примио амбасадора Јужне Осетије

30.6.2014

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Петар Ђокић примио је данас амбасадора Јужне Осетије у Руској Федерацији Дмитрија Николајевича Медоева с којим је разговарао о темама из ресорне надлежности Министарства.

Ђокић је захвалио амбасадору Јужне Осетије у Руској Федерацији што је посјетио Бањалуку, али и присуствовао отварању Андрићграда.

Током састанка било је ријечи и о економској сарадњи.

„Испољен је интерес за економску сарадњу која би требала обезбиједити могућност отварања нових радних мјеста у Републици Српској“ истакао је министар.

Ђокић је овом приликом подсјетио да је са амбасадором Јужне Осетије присуствовао коференцији у Москви чија тема је била неофашизам у Европи.

„Европа и свијет морају учинити све да се заустави ширење неофашистичких идеја, које на жалост, још увијек постоје. Неопходна је одлучна активност свих оних који могу допринијети у стварању такве свијести која би младим генерацијама приближила разорне димензије страдања које је фашизам произвео“рекао је Ђокић истичући колико је важна била улога оних који су били на страни антифашизма.

Медоев је рекао новинарима да му је драго што се налази у посјети Републици Српској.

"Ми Србе сматрамо блиском браћом", истакао је Медоев и додао да ће наставити са добрим конктактима који су раније започети.

Он је позвао министра Ђокића да посјети његову земљу.

Nisam znao da možemo da se družimo sa nepriznatima.

Ko su Oseti?

Citiraj:
Oseti su potomci plemena koja su govorili iranskim jezicima iz središnje Azije. Njihovo pokrštavanje se odvijalo u ranom srednjem vijeku pod gruzijskim utjecajem. Za vrijeme mongolske vladavine istjerani su sa svojeg područja južno od rijeke Don u današnjoj Rusiji, te djelomično migrirali na i preko kavkaških planina u Gruziju gdje su osnovali tri područna entiteta[6]. Digor na zapadu je potpao pod utjecaj Kabardinaca koji su uveli islam. Tualläg na jugu je postao ono što je danas Južna Osetija, dio povijesne gruzijske kneževine Samačablo u koju su se Oseti sklonili od mongolskih osvajača. Iron na sjeveru je postao ono što je danas Sjeverna Osetija, pod ruskom vlašću je od 1767. Danas su većina Oseta kršćani (oko 61%), sa značajnom muslimanskom manjinom.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Citiraj:
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska odgovorila na adekvatan način dajući pomoć od 5.000 KM po stambenom objektu domaćinstvima pogođenim poplavama.
"Apsolutno se odužila i razumjela patnju ljudi koji su imali ogromne štete u poplavama", rekao je Dodik novinarima na Mrakovici.
On je dodao da je poznat niz mjera za sanaciju štete, među kojima je olakšica za porez na imovinu koji je u nadležnosti lokalnih zajednica, pa samim tim se i odluke o konkretizovanju te mjere moraju donijeti u opštinama i gradovima.
"Ovih dana krenula je raspodjela vaučera i identifikuju se kompanije koje žele poslovati s vaučerima. Veliki odziv kompanija govori da će projekat uspjeti i da će omogućiti ljudima da s tih 5.000 KM mogu regulisati i druge obaveze, kao što su krediti, komunalne usluge, struja, voda i slično", naglasio je Dodik.
(Agencije)

Hvala ti dragi Vođo.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2014, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s5EW47MpkrI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2014, 15:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
dodik pre sedam dana

Citiraj:
- BiH nema konsenzus za svoj život - tvrdi entitetski predsjednik i navodi „da se ovih dana nastavlja borba za slobodu na simboličan način da se očuva identitet naroda i ojača RS

a onda zeljka"bele cizmice "i tegeltija urade ovo
Citiraj:
Uspješna borba Režima protiv nezaposlenosti: Cvijanovićeva i Tegeltija zaposlili svoju djecu u Elektroprenos BiH
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2014/07/obnova-srpske-uspjesna-borba-rezima.html

borba za nezavisnost,a funkcioneri decu guraju u institucije na nivou bih :lol: :lol:
stvarno je dosadan sa tom pricom,kako ce reagovati na to sto je kandidat za clana predsednistva preko veze zaposlila dete ??
nikako,jedno prica drugo radi...a prica mu je dosadna...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2014, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
insp_CaLLahan je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s5EW47MpkrI[/youtube]

Ne zna se ko je luđi,ovaj novinar ,reporter ili baba kojoj bašta ne rađa jer je u blizini farme :roll: ?Ovaj BN treba dovesti u Mahovljane da napravi reportažu o negativnom uticaju aerodroma i zvuka aviona na mliječnost krava i nosivost jaja kod koki nosilja koje se nalaze u blizini.Naći će se i tamo neka luda baba da kaže da je aerodrom Dodikov :wink: .
Ako mi išta ide na organ polni onda je to loša vlast i nesposobna opozicija i njihovi mediji.Loša vlast barem medijski nešto ušićare dok ovi drugi ne znaju ni to.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2014, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
malo reklame :D

Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2014, 17:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ovaj može voziti 100 iznad ograničenja! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2014, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ово је предивно, желим један исти 'вакав!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7098 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 355  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]