banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3300, 3301, 3302, 3303, 3304, 3305, 3306 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Mar 2014, 09:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ma Suba moze sve igrati, onako okretan i prodoran moze namuciti svaku odbranu, Jeftica sam stavio zbog visine i skocnosti, treba ce nam posto cemo najvjerovatnije igrati totalno povuceno, ko zna mozda Marin naredi od pocetka totalnu ofanzivu, pomakne odbranu do samog centra i tako iznenadi domacina, ovaj sastav moze i to napraviti ako budu igrali iz inata kao do 15 kola

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 09:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
je l ima prenos

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
F-K-B je napisao:
je l ima prenos

Ima... radio :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3J9b-IW19gU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 10:32 
Veteran
Veteran

nema nikakvog prenosa, dosta je vise bilo prenosa.....nadleznosti :D, ni arena ni bht nisu u program stavili nasu utakmicu, mozda hercegovina live, vidjecemo

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Opet nam prijeti suspenzija ako do 28.03. ne izmirimo obaveze prema igracima.

I Lesinari su pomogli klubu sa 2000 KM kazne.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Све по старом :)
Држава треба неке бенефиције навијачима одредити. Првенствено за лијекове, третмане у бањама и слично.

Је ли оно говно и званично добило исписницу?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Simpatizer je napisao:
Opet nam prijeti suspenzija ako do 28.03. ne izmirimo obaveze prema igracima.

I Lesinari su pomogli klubu sa 2000 KM kazne.

za sta su dobili kaznu od 2000

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 11:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
zasto se ti nadje prozvan, ja sam govorio za sebe, dok idem na utakmice imam pravo i da kazem sta me volja, kad ne budem isao, onda necu ni znati sta se desava, pa necu nista ni moci da kazem...

ok...mislio sam da aludiraš da ja ne bih trebao pisat po temi,zato što rijetko dolazim na utakmice.

a što se ostalog tiče...ako jović potpiše taj ugovor u angoli,onda ja nemam veze ni o fudbalu,ni o životu,ni o odnosima u klubu... :(

ali,sačekaćemo i tih deset dana....

lešinari vs marković.....ne volim kad ulica vodi klupsku politiku,ali u datom slučaju navijači su milion posto u pravu....ne za postrojavanje igrača,već za reakciju nakon onog markovićevog klošarluka.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 11:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nisam ja za to postrojavanje,borac je bio bolji,igrači su se trudili,a što nemaju kvalitet za više 6-8 mjesta,jbg :(

mada,zadnje skidanje dresova i šamaranje u prnjavoru nas je i dovelo ovdje gdje smo zadnjih godina,kad 4 puta uzastopno uspjevamo izborit evropu..

da podsjetim...ispali dvaput,konkretno pred tu utakmicu u prnjavoru bili smo negdje 7-8 u drugoj ligi,dva uzastopna poraza kući od kozare 1-3 i tih 0-1 u prnjavoru...nakon šamaranja svi su se odjednom otrijeznili,do kraja prvenstva skoro boda nismo izgubili,ušli u premijer ligu gdje smo među prvih 5 već 5 godina 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
A sta se radi ....

Kada se igra utakmica Zrinjski - Borac ?

Ljudi nema nas milion, hajde da izborimo Evropu...ne hajcajte ljude, u Mostaru nismo nikad aboda uzeli 8)

ali imam osjecaj da sada uzimamo sva tri :mad:

SAMO OPTIMISTICNO, KO GA JEBE, AJ BORAC !!!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
FK „Borac“- novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

Disciplinska komisija NS/FS BiH je takođe razmatrala prijave protiv klubova BH Telecom Premijer lige, a u vezi sa neizmirenim finansijskim obavezama na relaciji klub-igrač, kao i klub-klub. Na sjednici je donesena odluka da članovi BH Telecom Premijer lige na koje se odnose prijave moraju izmiriti svoje obaveze do 28.3.2014. u protivnom na snagu stupa automatska suspenzija za sljedeće klubove:

FK „Borac“ po osnovu duga prema igračima Kantar Vedranu, Vasiljević Nikoli i Stupar Milanu;

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
F-K-B je napisao:
Citiraj:
FK „Borac“- novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

Disciplinska komisija NS/FS BiH je takođe razmatrala prijave protiv klubova BH Telecom Premijer lige, a u vezi sa neizmirenim finansijskim obavezama na relaciji klub-igrač, kao i klub-klub. Na sjednici je donesena odluka da članovi BH Telecom Premijer lige na koje se odnose prijave moraju izmiriti svoje obaveze do 28.3.2014. u protivnom na snagu stupa automatska suspenzija za sljedeće klubove:

FK „Borac“ po osnovu duga prema igračima Kantar Vedranu, Vasiljević Nikoli i Stupar Milanu;

Ovo je dobar znak. Dok su nam se desavale ovakve stvari igrali smo kao drogirani, a kad nesta presuda i prijetnja suspenzijom izduvasmo kao balon

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Schlager je napisao:
ako jović potpiše taj ugovor u angoli,onda ja nemam veze ni o fudbalu,ni o životu,ni o odnosima u klubu... :(

zasto mislis da jovic nece otici?
ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene da on ostane u Borcu

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
davorr3 je napisao:
Schlager je napisao:
ako jović potpiše taj ugovor u angoli,onda ja nemam veze ni o fudbalu,ni o životu,ni o odnosima u klubu... :(

zasto mislis da jovic nece otici?
ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene da on ostane u Borcu

Otici ce ako budu uslovi koji su mu ponudjeni sad, i na potpisu ugovora. Ali nebi bilo prvi put da se desi suprotno sjetimo se Boke prije godinu cini mi se

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 12:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

davore,ne mislim ni da će ostati u borcu...bar meni lično,ovo liči na najelegantniji vid raskida saradnje,kojom su zadovoljni i jović i ovi koji bi da mu vide leđa...podsjeća me na odlazak jagodića,kad "nije smjenjen,već je izabran za U21 selektora"... :( :(

vjerovatno postoje neka managerska naglabanja o angoli,ali jović je pametniji od mene,i zna koliko ti manageri seru ko foke..o tome bih esej mogao napisat :( .....čuj,taj klub u angoli ima trenera,ali za 10 dana ćemo vidjet na čemu smo..šta ako taj klub sad pobjedi utakmicu,dvije?? :roll: :roll:

meni ovo liči na win-win konbinaciju...jović vidi da od evrope nema ništa,nije fasciniran ni zaradama ovdje,ali ovako ispada da nije smjenjen,jer smjene su loše za CV.....a s druge strane,i ovi koji bi nekog podobnog,angola im je idealna.eto nismo ga smjenili,da ne izazivamo revolt navijača...

ovo su samo moji šupljaci,a ako jović stvarno potpiše u angoli,za mene će to bit baš veliko iznenađenje...vidjećemo za 10 dana..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
zar postoje jos u Borcu takvi smecari kojima je najbolji trener u bih "nepodoban"? i koji ce ga otjerati iz kluba iako je napravio fantastican rezultat?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 13:23 
Veteran
Veteran

ako ne dogovori uslove , Jovic postaje selektor U21, umjesto Vlade, zivi bili pa vidjeli, angola je sifra g6 h8

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Опет кажем поштовање Јовићу, ал људи не можемо ми на силу човјека држати на клупи, ако он то не жели. А ни не треба нам тренер који сваки час гледа како ће нагулити. Професионалац човјек, не може се он тек тако заљубити у Борац и то још овај Борац без управе, пара, са мали милион проблема.
Једном је остао, што рече, сад је видио да смо се удаљили од Европе и да су конкуренти много спремнији, и гледао како да разгули. И мени је више него симптоматично да баш у овом тренутку кад смо заредали те поразе, он одједном нађе ангажман снова у Анголи. Ја једино не разумијем зашто су они одједном поставили ту љествицу у клубу тако високо - Европа, и на чему су сви редом заснивали оптимизам поготово након одласка најбољих играча.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 13:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Ljudski se nadati...Bez nade nema motiva, bez motiva nema zelje, a bez zelje nema rezultata... :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 13:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2014, 00:04
Svinjski mora pasti!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3300, 3301, 3302, 3303, 3304, 3305, 3306 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]