,,Cak ako sam nije licno ucestvovao u pljackama, njemu je isao deo plena. Preteca mafijasa.'
Pohodi na ratne protivnike su uglavnom bili bez njega, a nazivali su se 'serijje', a ukoliko bi on ucestvovao pohod bi se nazivao 'gazwe'.
Njemu, odnosno islamskoj drzavi, pripadala je petina osvojenog, sto se kasnije dijelilo siromasnima, nadam se da neces reci da je bilo i korupcije, prije nego posegnes za tim napiominjem te da se u njegovoj kuci znalo desiti da po nekoliko dana nema vatre!
,,Tacno. Zaed mu je bio usvojeni sin, sto nimalo ne umanjuje tezinu njegovog prestupa. Kada je objavio da mu je njegov paganski bog alah odobrio da otme zenu Zaedu, jedna od njegovih zena je rekla: "O alahov poslanice, bog se bas potrudio da ti ugodi." I njoj je bilo jasno da je rec o najobicnijoj LAZI i izmisljotini, ali ko je tada tamo zene ista pitao...'
Postedi nas svojih komentara, jednostavno treba da razumijes da nisi kompetentan da ih dajes, manji si od svega toga!
,,Bilo da je rec o 6 ili 9 godina, on je - PEDOFIL. Koliko je on tada imao godina? hehe.. sinak... Cini mi se da su ti pricali bajke o tamosnjim devojcicama... moraju na neki nacin da opravdaju PEDOFILA Muhameda.'
Niko meni nije pricao bajke, dug period zivota sam proveo tamo i znam o cemu se radi, a ako smatras da je pedofil kako komentarises cinjenicu da se ozenio sa 15, godina starijom zenom, sa Aisom se ozenio negdje u 53.-54. godini zivota, razlog je i vise nego jasan jer Aisa prenosi veliki broj predaja od Poslanika koje se uglavnom odnose na kucni zivot, za to je trebao mlad mozak i osoba koja ce zivjeti dugo nakon njega kako bi sve to prenjela ostalima!
,,Nije tacno. Tosu bili ljudi kojima je bilo jasno kakavjeon prevarant i da je celokupna stvar oko "poslanstva" samo sarena laza. I onda je kao i svaki drugi mafijas, odlucio da "ukloni" nepozeljne. Naravno, da bi opravdao njihova ubistva, po pravilima, morao je prvo da ih okleveta, sto su i uradili.'
Pa eto ako nije tacno daj navedi beki izvor iz historije koji se poklapa sa tvojim tvrdnjama!?
,,Samnom je tesko raspravljati jer ja ne pisem tralala price, nego citiram i navodim vase muhamedanske izvore, i komentarisem ono sto je toliko ocigledno. A istina o prevarantu Muhamedu verujem da boli. A bolje da boli sada nego posle.'
Ma nije meni sa tobom tesko, bavim se orjentalistikom punih sedam godina tako da ono sto imas odavno nosim u noznom prstu!
A to da navodis Muhamedanske izvore to se malo varas, jest da ima dima u svemu tome, ali jarane zar je najbitniji!
Ako se mislis baviti naukom moras shvatiti da je mlijeko vaznije od posude!
Kada donosis argument on mora biti;
1- vjerodostojan
2- u cjelosti
3- protumacen i od strane kriticara i od strane zagovornika.
To je to, budi mi fin decko i ne blamiraj se, nemoj zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto, 'Daleko su Istanbol i Bec!'.