banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Maran Ata je napisao:
Rat sa Arapima Meke nema nista sa pljackaskim poghodima koje je Muhamed odobravao i podsticao. Cak ako sam nije licno ucestvovao u pljackama, njemu je isao deo plena. Preteca mafijasa

Ovde ti je već više puta ukazano na to šta su radili David i druge velike ličnosti iz Svetog Pisma (kad već sam to ne možeš da uvidiš) , pa ti to ne želiš vidjeti, samo uzimaš ono što tebi odgovara i to onda tumačiš samo onako kako tebi odgovara. Svi su ovde vidjeli da sa tobom ne vrijedi raspravljati, sumnjam da te iko uzima za ozbiljno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
Vader, definitivno niko! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
А ко вам је крив што сами за себе говорите да сте - нико. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 14:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2003, 15:53
Zasigurno su svi ljudi na ovom forumu za onoga ko se predstavlja kao Maran Ata-niko.

Jedini je on neko i nešto!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Питање за присутне мухамеданце....

Када човек од 55 година ожени дете од 6 година, како се то у нормалном свету зове? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 21:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2004, 22:28
,,Cak ako sam nije licno ucestvovao u pljackama, njemu je isao deo plena. Preteca mafijasa.'

Pohodi na ratne protivnike su uglavnom bili bez njega, a nazivali su se 'serijje', a ukoliko bi on ucestvovao pohod bi se nazivao 'gazwe'.
Njemu, odnosno islamskoj drzavi, pripadala je petina osvojenog, sto se kasnije dijelilo siromasnima, nadam se da neces reci da je bilo i korupcije, prije nego posegnes za tim napiominjem te da se u njegovoj kuci znalo desiti da po nekoliko dana nema vatre!

,,Tacno. Zaed mu je bio usvojeni sin, sto nimalo ne umanjuje tezinu njegovog prestupa. Kada je objavio da mu je njegov paganski bog alah odobrio da otme zenu Zaedu, jedna od njegovih zena je rekla: "O alahov poslanice, bog se bas potrudio da ti ugodi." I njoj je bilo jasno da je rec o najobicnijoj LAZI i izmisljotini, ali ko je tada tamo zene ista pitao...'

Postedi nas svojih komentara, jednostavno treba da razumijes da nisi kompetentan da ih dajes, manji si od svega toga!

,,Bilo da je rec o 6 ili 9 godina, on je - PEDOFIL. Koliko je on tada imao godina? hehe.. sinak... Cini mi se da su ti pricali bajke o tamosnjim devojcicama... moraju na neki nacin da opravdaju PEDOFILA Muhameda.'

Niko meni nije pricao bajke, dug period zivota sam proveo tamo i znam o cemu se radi, a ako smatras da je pedofil kako komentarises cinjenicu da se ozenio sa 15, godina starijom zenom, sa Aisom se ozenio negdje u 53.-54. godini zivota, razlog je i vise nego jasan jer Aisa prenosi veliki broj predaja od Poslanika koje se uglavnom odnose na kucni zivot, za to je trebao mlad mozak i osoba koja ce zivjeti dugo nakon njega kako bi sve to prenjela ostalima!

,,Nije tacno. Tosu bili ljudi kojima je bilo jasno kakavjeon prevarant i da je celokupna stvar oko "poslanstva" samo sarena laza. I onda je kao i svaki drugi mafijas, odlucio da "ukloni" nepozeljne. Naravno, da bi opravdao njihova ubistva, po pravilima, morao je prvo da ih okleveta, sto su i uradili.'

Pa eto ako nije tacno daj navedi beki izvor iz historije koji se poklapa sa tvojim tvrdnjama!?

,,Samnom je tesko raspravljati jer ja ne pisem tralala price, nego citiram i navodim vase muhamedanske izvore, i komentarisem ono sto je toliko ocigledno. A istina o prevarantu Muhamedu verujem da boli. A bolje da boli sada nego posle.'

Ma nije meni sa tobom tesko, bavim se orjentalistikom punih sedam godina tako da ono sto imas odavno nosim u noznom prstu!
A to da navodis Muhamedanske izvore to se malo varas, jest da ima dima u svemu tome, ali jarane zar je najbitniji!
Ako se mislis baviti naukom moras shvatiti da je mlijeko vaznije od posude!
Kada donosis argument on mora biti;
1- vjerodostojan
2- u cjelosti
3- protumacen i od strane kriticara i od strane zagovornika.
To je to, budi mi fin decko i ne blamiraj se, nemoj zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto, 'Daleko su Istanbol i Bec!'. :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2004, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

МОЖЕ ЛИ БОЖЈИ ПОСЛАНИК ДА НАРУЧИ УБИСТВО ?

Прича Џабир бин Абдулах:
Алахов посланик рече, "Ко је вољан да убије Каб бин Ал-Ашрафа који је повредио алаха и његовог посланика?" Након тога устаде Мухамед бин Маслама говорећи, "О алахов посланиче! Желиш ли да га ја убијем?" Пророк рече, "Да." Мухамед бин Маслама рече, "Онда ми дозволи да га оклеветам." Пророк рече, "можеш то да кажеш." ... ... ... Када га је Мухамед (бин Маслама) чврсто ухватио, рече (својим пратиоцима), "Држите га!" И убише га и одоше код пророка да га обавесте. Абу Рафи је био убијен после Каб бин Ал-Ашрафа. (Букари 5,369)

Прича Ал-Бара бин Азиб:
Алахов посланик је послао групу људи код Абу Рафија. Абдулах бин Атик је ушао у његову кућу ноћу, док је он спавао, и убио га. (Букари 5,370)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2004, 10:30 
Početnik
Početnik

Moze li to kako na latinicu, stvarno tesko baratam sa cirilicom!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Није ли време да научиш писмо свог народа... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 23:00 
Početnik
Početnik

Ma proslo je to vrijeme kada se moralo uciti sve sto je ponudjeno, sada se radi samo po vlastitom ubjedjenju!!
Ma pisi kako hoces, svakako me ne interesuje sta pises.
Vozdrica

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]