banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K: Netbook 10-12"
PostPoslato: 28 Sep 2013, 14:38 
Sargas je napisao:
Tensa, moj kum ima tog Asusa sa tastaturom i šta ja znam... Da biram između njega i mog netbooka izabrao bih moj netbook. Uglavnom zbog sistema i aplikacija. Na Androidu mi sve nekako neozbiljno... Zato sam i pobjegao od telefona sa Androidom...

Da, sasvim se slazem da je za bilo sta ozbiljnije potreban notebook ili laptop, ali za 90 populacije koja zeli surfati, gledati filmove, citati pdf i slicno tablet je odlicna stvar (i ja se tu ubrajam).

Btw da se poFalim, upjeh instalisati linux ubuntu na lapdock... :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 15:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
@dtb_pro
Kao i za sve druge postove veliki potpis. :)

Sargas je napisao:
Mislio sam da sam jedini koji ne konta svrhu tableta pored dobrih telefona i laptopa... Nekako ih ljudi koriste kao telefon uglavnom, a ne razumijem zašto...

Ja sam nedavno oko pola sata ubjeđivao drugaricu da joj je tablet pored laptopa i dobrog telefona potpuno nepotrebna igračka. Nakon toga obišli par prodavnica i lično se uvjerila da ako baš nešto treba kupiti za svakodnevno nošenje netbuk ima sve prednosti u odnosu na tablet.

Mada šta ja pričam, da imam 1500$ viška sigurno bi udomio i nešto poput X230t. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Spoiler:
tensSa je napisao:
Slika

Jao, ovo Motorolino čudo me baš interesovalo... Nikad ovo nisam koristio, kako šljaka to?

Merkava, evo ja kao jedini računar koristim netbook i ništa mi ne fali :D
Poprilično sam zadovoljan kad skontam šta nudi za koliko para.
A što se tiče tog lenovo zmaja, fenomenalan je. Ima moj buraz neki što je od faksa dobio, nisam siguran koji je model, ali je t pošto znam da može rotirati displej i praši guzice samo tako... :D

Eh da, još nešto.
Šta mislite isplati li mi se ovdje kupiti neki nov ili polovan monitor i nositi ga u Austriju ili ga tamo kupiti?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 16:37 
Citiraj:
Jao, ovo Motorolino čudo me baš interesovalo... Nikad ovo nisam koristio, kako šljaka to?

Realno, manje vise ok masina, sto se tice surfanja, slusanja muzike i gledanja filmova (manje rezolucije) tu nema problema (na linux ubuntu-u). Jedino sto su se zeznuli u motoroli je to sto nisu napravili da na velikom ekranu bude sve brzo kao i na malom (a trebalo bi, nije bas prevelika razlika u pikselima). Kada to kazem mislim na tzv. mobile view gdje je lag vise nego ocigledan i neko moje laicko misljenje je da je ovaj pokusaj stvaranja mjesavine smartphone-a i laptopa samo tu zakazao...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 16:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2010, 12:46
189

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]