banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 03:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 121 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2001, 19:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
SDSH (Stara Devizna Stednja), bend koji je vratio Punk scenu u Banjaluku....pita se da li stvarno postoje ljudi koji ih obozavaju??!!
Da li je to moguce ili ne, ostaje na vama!!!

Pa vi odlucite i prognozirajte :smile:....

Ova vrsta muzike tiho se zagasila u Banjaluci pocetkom ove godine...
Razlog: Penzionisanje bendova PSSG, Zigmund, Die Krankenwagen, Protrci....?!!??!

Uf Uf, ljudi, zaista vam to netreba,....
mislim igrati saha, i cugati, a ne svirati i dati ovom gradu, i drzavi, doznanja da punk nije mrtav!!! UF UF FUFF FU :smile:)))

Thanks!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2001, 21:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Apsolutno se slazem s tobom. Punk je olicenje urbane sredine sto BL i treba da bude. Pa nisu Pistolsi i Clash dzaba osnovani u Londonu, a Cece, mece, kuce i ostali, pitaj Boga gdje.
SMRT NARODNJACIMA
PUNK S NOT DEAD

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2001, 15:00 
Početnik
Početnik

Vulture 72, hvala za podrsku, nadamo se da ima josh dobrih ljudi kao sto si ti.....tj. ljudi koji se bore svim srcem za BL muzicku scenu!!!
Pank i dalje ostaje ziv....zahvaljujuci SDSH-u (Staroj Deviznoj Stednji)....a ko nam nevjeruje....UVJERICE SE!!!
Mi se borimo svim muzickim oruzjem i talentom da prikazemo svijetliju stranu Punk-a, u BL i sire!!!

A ostale prodane duse mogu da nam puse!!!

Vulture 72 - Hvala ti na podrsci, volimo te brate!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2001, 19:33 
Pripravnik
Pripravnik

Jest da nisam trenutno u Bl, ali znam da kad je PUNK umro u bivsoj drzavi ( i pobijedili narodnjaci) doslo je do ratatatataatata. Ebi ga.
Ali na srecu i pored smrti RAMONESA, punk nije rikno..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2001, 13:29 
Početnik
Početnik

Svaka cast Vulture 72, dobro si to rekao, punk nije umro nikako......jel ta muzika ne umire dok ne umre i zadnji covjek koji je slusa....Jer Punk zivi u njemu!!!!
Ramones-i su otisli, ali punk nije!!!!!

p.s. Ako zivish u Brckom (mozda), imamo koncert na Festu 29.9.2001....pa navrati da vidish loodla!!!!

PUNK'S NOT DEAD!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2001, 16:09 
Pripravnik
Pripravnik

Ma ne zivim u Brckom care. Ja sam ti banjalucanin samo zivim (na zalost) van BL..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2001, 18:21 
Početnik
Početnik

Vulture 72, ma nema veze sto nisi iz Brckog, ja sam to onako lupio, posto nisi napisao gdje zivis :smile:...

Vazno je da ti imash cvrst stav prema punk muzici...to je ono sto nama znaci!!!

Covjece ako uhvatish vremena da svratish nazad u BL, jednom, ti posalji mail ili stogod!!! e@mail: bora@banjaluka.com

Punk's Not Dead (Neither Bad)!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2001, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik

Interesuje me gdje mogu svratiti u Bl (kafic ili nesto slicno) a da lupa punk? Mislim da je to tesko pitanje (zna se zbog cega) ali eto.. Jos nesto. Krajem 80. tih Bl je bila jaka sto se tice rok scene (opcenito, dakle punka, hard rocka itd.). Kakva je situacija danas? Ocekujem odgovor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2001, 14:31 
Početnik
Početnik

Pa znas kako Vulture 72, ovde je postalo SHIT sto se tice prostora za svirku....
Sto znaci ugasili se: KSET (zbog narkomanije), Index (zbog finansijskih sredstava)...itd.

Pa nam je ostao Onazis (super prostor, dobro ozvucenje, ali dodje 50 punk-rock dusa i 200 seljaka), znas vec kako je....a sto se tice XXL-a, on se nesto kao obnavlja (k'o fol)...al' bice i to SHIT veliki, zbog toga sto je prostor velik (sto je OK), ali jebiga ima 10 sankova okolo, pa znaci nema sutke jump-a itd....sto je i slucaj i sa Onazisom!

Takodje ima i Studenac (bivsi narodnjacki caffe, a sada Heavy Metal/Rock/Punk leglo), ali jebiga nemozes izvuci nesto ako svake sedmice svira isti bend, znas kako je....malo bendova a puno vremena pa jebiga!!

Eto to bi bilo to sto se tice BL!!!

pozdrav!!!! Punks not Dead!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2001, 00:30 
Pripravnik
Pripravnik

Ma SDSH izvini. Nemam vise volje da pisem. zivot je kurac. pogledaj ove kretene. Svi seru, jedu govna. Mozda zato sto sam se ubio ko stoka? Nemam pojma. Izgubio sam orijentejsn. Nek mi puse svi kreteni politicki.
PUNK IS NOT DAED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2001, 11:14 
Idite vas dvojica na nekakav kanal, pa se ispricjate kao prava punk braca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2001, 09:46 
Sta ima
ni jea nisam u B.L. ali bih volio da mi kazes SDSH sta sad slusaju u KNEZ-u.
znam da se tamo ranije slusalo svasta
punk, rock. heavy metal itd.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2001, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
sada ti je decko knez nesto drugo. Jedino sto ima za punka je fliper kao osnovno sredstvo ubijanja dosade. Sto se tice urbane sredine vulture svaka cast. Idemo srusiti renome,i grand, pa ce sve biti ok. u ostalom odavno nisam bio na tabletama.

Bora....Bagro...kako oces. Punk is not dead... punk ti je sve decko samo kod nekoga vise a kod nekoga manje.... marko groove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2001, 21:11 
Bio sam na jednom koncertu "stare devizne stednje" i jako sam se iznervirao... Muka mi je vise od banjaluckih punk bendova koji iz generacije u generaciju obradjuju iste pesme istih bendova,malo se kurce pred devojcicama a onda prerastu taj "fazon"...Mozda u ovom slucaju nece biti tako ali poucen dosadasnjim iskustvom sumnjam...Zasto ne biste svirali svoje pesme,nije to tako tesko...Na tom koncertu u jednom trenutku sam pomislio:"e sada ako budu svirali dza ili bu,ja odoh",a tacno tako je i bilo...Bas u tom trenutku poce : "sa zapada stiglo je zlo..."...Dokle vise???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2001, 11:18 
Početnik
Početnik

Prvo nemoj srat majke ti!!!
Stara Devizna Stednja svira svoje 24 stvari!
Ako nisi znao, a na koncetu u Banjaluci se odazvalo jedva 100 ljudi.....
Pa sta im ostaje nego da seru sa obradama...

A na Fire-Fly Festu u Brckom se odazvalo 2300 ljudi pa je napravljena i promocija debi-albuma!!!

Tako sto se tice banjaluke, kad se neko sjeti da organizuje neki Fest, onda mozete i ocekivati od Stare Devizne Stednje pravi koncert!!!

Pa uzivaj i ne preseravaj se!!

Punk's Not Dead!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2001, 11:36 
Prvo sranje je fizioloska potreba svakog coveka koja se jednostavno mora upraznjavati ukoliko jedinka zeli da ostane zdrava... :smile: Opet "serem"... Pazi ovako,bio sam na vasem koncertu,cuo sam samo obrade i zakljucio sam da niste ni malo drugaciji od gomile bendova koji su nastali nakon Propale Investicije(cast izuzecima pssg i zigmund),znaci negde od 96 pa na ovamo... Sto se tice toga da ne mozete svirati svoje pesme pred 100 ljudi ,jebote da li si ti normalan?Kakvo ti je to rezonovanje? Pred koliko su ljudi Sex Pistolsi svirali prvi put?Ili Stooges pre njih?Da li bi se morala napuniti dvorana borik da biste vi svirali svoje pesme?U zadnjih godinu-dve u Banja Luci je sviralo relativno dosta odlicnih stranih hc punk bendova i to ponekad i pred petnaestak ljudi,i pazi cuda svirali su svoje pesme... Da li si ikada cuo da je punk underground muzika? Izgleda da ce trebati bas dosta vremena da punk kao pokret zazivi u banja luci,pri tome pod ovim "punk" ne podrazumevam razno razne bosanske turbo punk mutante ciji je vrh obradjivanje hladnog piva,trule koalicije i 'plojteda...A mozda nece nikada,rat je bas katastrofalno upropastio stvari ovde...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2001, 08:40 
Početnik
Početnik

Tu si upravu sto se tice rata, sve je sjebano......al' ja tebi pokusavam reci da je to bio debi-koncert, pa smo srali sa obradama.....by the way, sledeca svirka ce da bude kako treba.....I PROMISE :smile:

Jebiga, al' i PSSG i ZIGMUND su ispucali sve penale i meni je zao zbog toga.

Mislim Kala je pun posla, Bole se bacio na HC, a Vara....pojma sta je s njim....pa PSSG se zagasio.

Zigmund.......hmmmmmm, Marko nista, nazalost, Skora......Don't Know, a Jones se prepustio laganici.....pa ne znam jesul zivi ko bend!

--------------------------------------------
A sto se tice nas, jebiga najmladji smo bend u gradu pa sta nam ostaje nego da seremo sa obradama, za pocetak.....

A sad sta ce biti dalje.............BICE LOODLO.......jebiga radimo, trudimo se!
Pa izvucemo na nesto za godinu-dve!

Poz!!!!!! Punk's Not Dead!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2001, 21:03 
Pripravnik
Pripravnik

Vozdra narode. Dugo me nije bilo.
Anonimus. Sve sto se napravilo u mjuzi bilo je do kraja 80 tih ili tako nesto. Sada postoje samo obrade, neke bolje neke losije, tako da smo sa tom temom zavrsili. Ja slusam uglavnom onaj pravi izvorni punk dakle the Clash, Pistolse, Ramonese, koji su takodjer obradjivali stare stvari (al su ih bogovski obradili). Sad, ako neko obradi kako treba recimo EMI od pistolsa to je OK. Sta fali, vazno je da i dalje zivi.
PUNK IS NOT DEAD
ps u svakom slucaju bolje su punk obrade od ovih turbo folk obrada

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2001, 18:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Okt 2001, 01:00
eeeee ljudi da se i ja ukljucim u ovu spiku.
sto se tice nas (SDSH) kao sto Bora kaze posto su se svi bendovi raspali tj. nestali u akciji (bez cak norisa) na nama ostaje da pravimo neke punk svirke u Banjaluci.
Za onog Anonimusa ili kako vec sebe zove mogu da mu kazem samo jedno: "mi cemo jarane da sviramo ono sto volimo i uz sta se moze dobro nacugattttt i uz sta raja pravi dobru sutku".Sto pricas da se kurcimo pred curicama kad ti bolan pojma nemas.MI SVIRAMO PUNK ZATO STO GA VOLIMO I OCEMO DA GA OCUVAMO U ZIVOTU TJ DA DAMO SVOJ DOPRINOS PUNK SCENI I PUNK-U UOPSTE.

SDSH FOREVER PUNK'S NOT DEAD..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2001, 23:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
SDSH-cudno da kada si spominjao pssg nisi spomenuo peleta posto je on u sustini sa kalom i osnovao bend kao i napravio vecinu pesama...A i najaktivniji je od njih sto se tice tzv. punk scene u banja luci...Dobro videcemo kako ce biti na vasem drugom koncertu,nadam se super...Ustvari ja ne volim nikoga da kritikujem,ali volim da se svadjam,pa eto :smile: ...
Vulture 72-u principu i ja najvise volim taj stari zvuk,kraj sedamdesetih i pocetak osamdesetih(mada ne volim Pistolse mnogo su mi ljigavi kao bend),ali jebiga ne mislim da je sve zavrsilo sa tim periodom...i dalje ima dobrih bendova samo sto je malo tesko otkriti ih sve...jeste bolje svirati punk nego turbo folk obrade,ali stvarno me je iznerviralo sto se uvek obradjuju iste pesme vec godinama i uvek se na tome sve zavrsi-na obradjivanju...to mi je bezveze...
Vanja-ako hoces da das doprinos punk sceni moraces je malo drugacije shvatiti od onoga pivo i sutka...ima tu jos mnogo vaznijih stvari,koristi internet i informisi se ne znam sta da ti kazem drugo...Uskoro ce biti dobar koncert(sredinom novembra) u banja luci (jedan americki,dva hrvatska i jedan banjalucki bend) pa dodji i vidi... ukoliko se nadje pravi prostor to bi mogao biti jedan od najboljih koncerata koji su se do sada odrzali u banjaluci...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 121 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]