koldbir je napisao:
e ovako pogledao sam na Piku i oni traže 150-200 maraka za ovakve tablete a rade istu stvar kao što bih i ja, kao daš im adresu i oni naruče i dobiješ tablet za 20-ak dana... Neki imaju kod sebe ali su još skuplji pa nije ni to najbolje rješenje. Hvala na odgovorima vidjeću još i ne žurim baš nešto
Sinipe je lito važi za Tbilisi-Gruziju ili za "našu" ovamo zemlju?
P.S. ja nisam naručivao ništa osim onih malih pošiljki sa mjehurićima pa zato ne znam kako to ide za veće stvari
Једини пут кад сам платио царину је било кад сам наручио "Бирдов" ватметар за Радио клуб из лАмерике. Ем ти лАмер неће ставити мању цијену јер тиме крши закон, ем ме болило уво јер је то плаћано из буџетских пара које је добио Радио клуб.

За све остало што је долазило од Кинеза, они су обично без питања стављали трећину цијене или ако ти је било баш стало да не пређе неку цифру, контактираш Кинеза и кажеш му "напиши тол'ко и тол'ко" и нема проблема. Е сад да'л се у задњих 3-4 мјесеца нешто промјенило па Царина почела да "зажива", неБиХ знао.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.