banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 13:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2013, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ili če se raspasti skroz ili će dovesti ekstra pojačanja nema druge.
Prije da će biti ovo drugo..

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Izvor?

tegi napisao na fm-u

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2013, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Нова Варош je napisao:
Na poziciji tri, ako se Vrati Tomas, Skot out. Simonović sigurno kod Deje ostaje. Mada ako ne dođe Tomas, i Skot bi mogao ostati, jedino ako ne isposluju Whitea ili tako nekog "ubicu".

Pozicija dva. Rakočević i jedan isto košgeter, sve da igra slabo odbranu. Treba jedan jak šuter, a u ncaa ima dobrih šutera, koji su besplatni.

Pociija jedan: Nelson, Micić,

Dvanaesti igrač : Radivojević/Lazić/CVetković...

Ja bi lično Vuka zadržao, LAzića nekom uvalio, a Cveleta na pozajmicu.

Vuk može igrati tri pozicije, i dosta je bolji igrač od Lazića, korisniji. A ima i iskustvo.

Kad bi se vratio Omar Tomas, bila bi to premija. On i jeste tip igrača, za ono što su i Vlada i Radonjić pokušavali da urade sa Skotom. Da bude igrač, koji će bez puno poena dominirati parketom, a da može da pokrije nekoliko pozicija. Skot je ipak igrač kome je primarni zadatak i orjentacija, protivnički koš. Nešto razmatram opcije za pojačanja na pleju i nešto mi se čini da izbor nije prevelik, ukoliko ostane Nelson. Teško da će dva mjesta za strance, biti potrošena na kecu, a domaćih igrača, nema nešto u izobilju za tu poziciju. Stefan Marković, koji nije ono što bi trebalo na tom mjestu, mada ga ja lično gotivim, zbog odbrane i voljnog momenta. Njegov šut je potpuno nepouzdan i moram konstatovati da, gledajući njegovu "drvenu" ruku, sve više posmatram u kom pravcu ide i Cvele. Prije da će se ovog ljeta juriti Rašić, koji solidno koristi minute u Sijeni, ali je tamo samo vodonoša Bobiju Braunu, a u Zvezdi bi imao dosta prostora, na obe bekovske pozicije. Mada on svakako može da izbori jak ugovor u Rusiji ili slično, ali teško u Evroligaškoj ekipi.

Dakle Rašić umjesto Vuka i rokada Micić - Cvetković, s tim da se Cvele u megu pošalje na neku pozajmicu, bio bi dobar početak na bekovskim pozicijama. Ja bih ipak prije Lazića nego Vuka. Rašić je dobar šuter, i što je bitno racionalno uzima šuteve. Što će reći da protivnici neće moći olako da prepuštaju spoljne pozicije nepouzdanim šuterima, a da skupljaju reket i olako opterete visoke igrače.
Micić se zasad razvija u pravom putu i ako se odluči da ostane na ovim prostorima, Zvezda i Evroliga su mu logičan izbor. U Partizanu ne vjerujem da bi se usrećio, jer Vujošević nije baš poznat po pravljenju vrhunskih bekova, a i teško da će jednoj od svojih zlatnih koka Vestermanu, sad suziti prostor u igri, kad tek treba da se potpuno afirmiše...

Na ostalim pozucijama će biti guravo. Rašku treba podrška još jedan sličan njemu, na poziciji četiri. Neka zvijer tipa onog Robertsa, što je igrao u prvom Karijevom mandatu, borben do fanatizma, jer su svi visoki igračči, zasad mahom premekani u reketu. Znači jaka četvorka i pouzdana petica. Koga sad tu, veliko je pitanje? Ja rekoh već, pikiram Dejvida Sajmona iz Astane, ali izgleda da je on produžio ugovr sa Kazahstancima. Sviđa mi se i D'or Fišer, ali on je dosta slabiji nego iz vremena kad je igrao za Makabi. Vidim da se opet priča o Miličiću, što je velika enigma i mač sa dvije oštrice. Miličić je mogao i trebao da bude jedna od dominatnijih figura današnje košarke, ali ga je upropastila luda glava. Onolika količina sirove snage, i dalje se rijetko viđa. On, da se sad aktivira i sa par mjeseci treninga, ali ozbiljnog, može biti izuzetno koristan, ali on i u ovakvom stanju, može da izbori ugovor i u jačem klubu, jer ako onaj Džavai, može biti igrač Barselone, onda je svašta moguće.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Tomasa i Rašića prizivam odavno, samo s njima dvojicom to je već drugi nivo, a i Roberts mi je jedan od omiljenijih stranaca. Nitro, kad spominješ Robertsa i Karija, je li znaš da je Roberts u Pešićevom Bajernu :)

Šta mislite o zamjeni Nelson - Majk Tejlor? Majk je trenutno u NBDL, mislim da je u istom timu sa Almondom (koji je odličan tamo :angry1: ).
Najveća razlika između ove dvojice je što je Nelson ozbiljan pro, a Tejlor klošar niga kog su izbacili iz škole ili sa koledža 8) Mada, mislim da je Tejlor ipak bolji igrač, bolji i ulaz i šut, a i on je bio opasan u odbrani...

Tomas, Rašić, Roberts, Tejlor, Miličić, pa da uzimamo tu šugavu EL...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 08:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Sumnjam da bi ste dobili nešto posebno sa Miličićem, osim što bi vas koštao bogatstvo. Teško da njega više neko može uklopiti u nekakvu timsku igru.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
I ja bi isto njega zaobišao ako ikako može. Van ozbiljne košarke je jedno 10 godina, sigurno da i dalje košta Boga oca, a ne vjerujem da je Radonjić taj kalibar da ga može držati pod kontrolom.
Zato bi Dorsija potpisao bez razmišljanja, ako može :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Auf, Dorsi bi ubio Lovernja 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kako bi vam sad sjeo Omar Cook kad je otišao Nelson :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije otisao, polako :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dva razlike na poluvremenu protiv raspale Slobode, naši izgleda još nisu napipali dno :-? Milovanović za 7 minuta index -3, šut za 3 u poluvremenu nam je 0/6. Raspad sistema.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ipak pade iživljavanje u drugom poluvremenu, da li Sloboda nije imala snage ili smo mi nešto i odigrali to nećemo saznati. Sledeće kolo je derbi. Partizan trenutno izgleda puno ozbiljnije, valjalo bi ih otresti i spustiti malo na zemlju prije plej of serije, ali nisam baš nešto siguran da će biti tako. Ako Nelson+Scott/Simon odigraju na nivou čitavu utakmicu-imamo ih, ali ako opet bude samo Raško igrao nema nas nigdje.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2013, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nas se pita, ako odigramo na nivou pobijedicemo, ali dugo vec nismo taj nivo gledali, od februara cini mi se...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2013, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sutra bez Cveleta, a mozda i bez Vuka+Savovic pod upitnikom. Bice veselo sa Djokicem na pleju ako se Vuk ne oporavi.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2013, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
vuk bi trebao igrati, bojim se za savovica, on je prevazan igrac, a bez cveleta se itekako može, pogotovo ako tu bude vuk

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2013, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je8e nas u skoku ovaj mladi talenat srpske kosarie Lovrenj :?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2013, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Željko Lovrenović koristi odsustvo Savovića.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2013, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trojka Mitroglua. Talentovan je mali. Kretnje pod košem su mu preseksi. Opet trojka!

Mitroglu objasnio kako se igra kad se dobije šansa, moj Cvele... Tj. Cvitkoviću...

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 08 Maj 2013, 20:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2013, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pored ovakve dominacije Partizana u skoku mi vodimo 10 razlike. Perverzija rezultat.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2013, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hvala Bogu pa nema cveleta...

Mitrovic super igra, skoro sve utakmice gde je dobio sansu iskoristio je vrhunski...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2013, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mali ima srce, talent, a izgleda i znanje, mada u to ne bih previše ulazio jer sam dosta površan poznavalac igre. Ovakav jedan treba reprezantaciji, ima "miris" onih naši starih majstora. Samo da fino sazri.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]