banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2013, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2009, 18:16
Paklen posao dodao sam PE lance sad je dosta dosta realnije.Sad na susenje pa na sminkanje lol
Jenino sto mi u oci upada jednaka duzina lanca al sta je tu je koliko para toliko muzike.
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2010, 01:09
Ma ne brini za lance oni i jesu jednake duzine, sve je to ok.
Ako budes imao zivaca probaj tecnim kitom da sredis da se ne vidi spoj polutki bukagija, mnogo bolje sad izgleda.
Samo udri i polako ga doradjuj.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Upravo mi je došao ovaj Su-27 1/72 Trumpeter, evo skačem od sreće koliko je dobar :king:
Slika
Uz to, autentik boje za Flankera, kao i još neke boje i hemija za dekale. Hvala kolegi Nenobl koji se nesebično potrudio da mi ovo donese s Panon kupa :)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 09:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2010, 16:13
super konacno i ti doceka flankera :D .....odlicna maketa ranog flankera.....ako nije tajna koliko je kostala

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sa popustom od 20% je koštala 2400 din (oko 42KM) što opet nije jeftino, ali se isplatilo ganjati taj popust jer ne vjerujem da se može jeftinije nabaviti. Uz to, ima jedno sjedište viška koje ću da iskoristim za MiG-29, a takođe ostaju i dve viška rakete R-27R, odlično odrađene, kao i dve R-73 (ove zadnje ću taman da uparim s one 2 R-73 što si mi ti prebacio, pa da kvalitetno natovarim Italerijevu 29-ku :) )

Evo kako maketa izgleda:
http://www.model-making.eu/products/Russian-Su-27-Early-type-Fighter.html
Vjerujem da je ovo trenutno najbolji jednosjedi Su-27 na tržištu :) Ostaje da se vidi šta će Zvezda izbaciti, jer najavljuju novi kalup za ovu godinu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 10:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

naravno da je najbolji kalup trenutno u 72-ci :wink: .....u sustinio je to isti kalup kao i na su-30 koji ja radim......odnosno istu je bazu koristio trumpeter za sva tri kalupa i j-11 i za 30-ku i za 27-cu

sve mi je odlicno na kalupu al mi je jedina zamjerka na siromasnost enterijera kutija stajnih nogu tu mi je trumpeter omanuo ako uzmemo u obzir ostatak makete koji je na vrhunskom nivou

sad gledam pa vise od pola ramova je univerzalno tj. isto kao i na mom su 30......hahaaaaa i ja imam viska kokpit i nos za su-27 i glavnu stajnu nogu i horizontalce itd..... :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

gledam sad u mhobby stigla maketa mig-29GWH.....cena prava sitnica 11200din....znaci oko 195KM..... :mad:
ako se secate sta sam vam rekao da ce zarezati cenu kad dodje i tako i bi.....znaci ja sam pa skoro duplo da ne bi carine prosao jeftinije :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, pretpostavljam da će u narednih par godina Trumpeter da izbaci sve varijante Flankera koje će za osnovu imati isti kalup. Nego, kako napreduje Su-30?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

FLY BY WIRE je napisao:
gledam sad u mhobby stigla maketa mig-29GWH.....cena prava sitnica 11200din....znaci oko 195KM..... :mad:
ako se secate sta sam vam rekao da ce zarezati cenu kad dodje i tako i bi.....znaci ja sam pa skoro duplo da ne bi carine prosao jeftinije :D :D :D

hehe, nema šta baš je napucao cijenu... da ne bi onog popusta, sumnjam da bih ja uzimao i ovu 27-micu... Nego, ekipa koja je u subotu išla na kup u Pančevo kaže da su bili u Papircolor u BG, kažu da je izbor odličan i da je bolje ići tamo nego u M-Hobby.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 11:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa skoro gotov.....na nogama je :lol: ostali jos dekali na pilone i farbanje raketa sve ostalo gotovo i naravno mat lak....e sad kolko ce mi trebat da to sredim nadam se do kraja sl. sedmice al zavisi od obaveza

to ti i govorim mhobby bas zna zarezat na nekim maketama...sto naravno nije za pohvalu i ide u prilog konkurenciji 8) .....znaci baciti se na papirkolor i lavirint u begisu :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zeljo prosao si kao hmmm super si prosao hocu pivo za ovo haha zezam se.Dobar dobar izbor u Papir koloru al za vas pilote haha mi tenkisti smo opet ispusili lol.Evo nekih novih slika terena ne znam sta cu staviti na ovu dioramu posto Merkava prevelka jbg
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Naravno jos dosta sminkanja ovih stijena ovo je samo osnovna boja.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Maj 2009, 20:34
Lep provod i zezanje bilo u Subotu, takmicenje u Pancevu tu i tamo. Sto se tice M-Hobby-a i Papir Colora, obe radnje imaju svoju ponudu koja je raznovrsna, nesto sto nema u jednoj ima u drugoj i obratno, nebih nikoga potcenjivao. Darijane, sto se tice diorame, diorama se prvo osmisli pa se onda krene u izgradnju iste, a kod tebe obratno,hahhaahaha. Neznam cime si radio ovo stenje, deluje mi kao Das glina, pa su ti ove pukotine malo nerealne a i sam oblik stena mi je nekako cudan. Naravno da treba jos da ih washujes, drybrush-ujes i nabacas pastela, pigmenata i sl. I iskreno nemam pojma sta da stavis na ovu dioramu, meni nista ne pada na pamet jer je cudna, a i nevidi se cela, jel ovo neki put ispred stena?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 16:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

hehee vazi darijane....i ovako sam prosao jeftinije za 70 dzizi jos ne racunajucu kolko bi recimo kostao trosak puta za begis.....u svakom slucaju je skoro duplo jeftiniji tamo neg u mhobiju....tako da sam zadovoljan....a da mhobby dere dere sta ja tu mogu kad je tako

e sad nasao sam na ZVEZDINOM sajtu izasao je 3D model novog kalupa SU-27 i to bas SM verzije....tako da kad izadje moracu ga zbaviti....valjda ce u toku ove godine stic konacno :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

slike dosta obecavaju...nadam se da ce bit bolji i od trumpetera 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Gde su fotke iz Panceva, ljencuge :-P :-)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo par slika od mene
Slika iz birca malo se zalilo
Slika
Jedan od shopova u BG pun ko brod kao sto viditi te
Slika
I Nenino odusevljnje iskreno smo se prepali za njega i cuku njegovu.Decko se za srce hvatao citavo vrijeme haha
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 09:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pazi kako se Neno osecao u Papircoloru, kao Napoleon Bonaparte,hahaahaha. Super fotke, hvala

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2010, 11:25
ahahahahahahahahaaha!!! dobre fotke! :D pazi mene i odusevljenja! :D bas cuka u crvenom!!! :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Drugi s desne strane mi je strasno poznat. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2013, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

raja imal ikog zivog :lol: .....radil se sta....ja nikako da zavrsim ovu susku...ostale jos antenice i rakete koje su jos u procesu farbanja a koje se otegloooooooooo :roll:

ev koja slika preliminarno dok ne stigne kontigent naoruzanja iz rusije a onda i bolje slike :lol:

Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2013, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma ima braco zivih al nesto sam bas se ulijenio.Ovo tvoje je kao uvjek odlicno samo prljaj to brate prljajjjjjjjjjjj lol pozz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]