banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 04:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 379, 380, 381, 382, 383, 384, 385 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
<Enter_name> je napisao:
ssaassaa je napisao:
Koliko je star taj panasonic,mozda i ovaj moj lg moze.Vidjecu nekako,imam spliter pa cu pokusati

Model iz 2011, mada i stariji to mogu.

Moj lg je 2011,vidjecemo sta ce biti,mada sam zaboravio napomenuti da imam i DM 800HD PVR pa na njega mogu ugraditi dvb-t tjuner ili ubaciti usb tjuner.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne volim ni ja marijana,iritantan glas do bola,usiljenost u ljubavi prema "zmajevima",davljenje statiskom i privatnim podacima igracima....smor!

ali baho mi je bio simpa...to je onaj koji je sa marakane prenosio (bacaju bombe na nase navijaĆe :D :D )....

kupio me 1995...jadan uspio nekako onim tunelom izaci iz opkoljenog sarajeva da prenosi finale kupa sampiona ajax-milan iz beca,i kad se ukljucio na tadasnji BHT (mi gledali na ratistu),covjek ne moze sebi doc! :D .."danas sam pojeo hamburger u mc donaldsu,danas sam popio coca-colu"...i sve u tom stilu!! :( :D ...ne znam da li da stavim smijesni ili tuzni smajli,ali bas mi je taj prenos nekako ostao upecatljiv...mi se nalozili kao mladi majmuni da navijamo za deju savicevica koji je godinu dana ranije u atini dominirao u finalu protiv barcelone (4-0!!),i ostali svi paf kad smo culi da se povrijedio na treningu pred utakmicu u becu,da nece igrati,ali eto,baho mi se bas urezao u sjecanje...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
BANJALUKA, Izlaz iz trenutne situacije u vezi sa prenosom teniskih mečeva jeste da Kokurencijski savjet BiH naloži agenciji „Iko medija“ da odmah omogući prenošenje tih sportskih događaja drugim operaterima za primjerenu finansijsku nadoknadu, smatra potpredsjednik Asocijacije kablovskih operatera BiH Aco Kabanica.Kabanica, koji je vlasnik banjalučkog preduzeća „Elta-kabel“, rekao je da bi Konkurencijski savjet trebalo da kazni „Iko mediju“ sa 10 odsto od prometa zbog narušavanja tržišta.

http://www.capital.ba/kokurencijski-sav ... sa-meceva/

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Која група мајмуна, људи моји... Могу да ставе соли на реп Ико Медији... Чуј, да им наложи, к'о да је комунизам на власти... Стварно кретени неопјевани.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Čuj Elta banjalučka firma... zar ne bi dobojska? :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ko o cemu,Aca kabanica o postenju :D

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
dzoni97 je napisao:
Ko o cemu,Aca kabanica o postenju :D

Prvo neka kaze sto je radio nelegalne radnje oko SK(broj korisnika prijavljivao) i onda neka ucjenjuje, ako je u poziciji, a recu mu odmah da nije u toj poziciji.
Ovo vam je sve prestava za javnost da oni brinu kao o nama, ali Mandusic nije budala i ne nasjeda na te folove!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dovoljno je ovo

Tu su krivci ili operateri ili RAK ili Konkurencijski savjet. Mi operateri smo na raspolaganju da se utvrdi odgovornost, ali potrošači ni operateri nisu krivi“, rekao je Kabanica.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 17:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Nije lose sto se digla frka oko tenisa. Nekad ranije sam ovdje napisao da ce se slicna drama dici i ako Partizan i Zvezda udju u kosarkasku Evroligu, a sve lici na takav scenario...pritisak javnosti postoji, možda još uvijek nije presudan, ali činjenica je da postoji.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U pravu si,treba sto vecu frku dizati da se rilemjesi taj problem

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
danijell je napisao:
Dovoljno je ovo

Tu su krivci ili operateri ili RAK ili Konkurencijski savjet. Mi operateri smo na raspolaganju da se utvrdi odgovornost, ali potrošači ni operateri nisu krivi“, rekao je Kabanica.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Puca Kabanicu qu.ac. On čovjek kupio Total i gleda tenis po cijeli dan. :)
Istina i drugi imaju isti izbor.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 15:11 
Majstor
Majstor

SVE JE JASNO. KAD ELTA KAŽE KOLIKO IMA KORISNIKA, DOBIĆE PONUDU, A NE DA I DALJE BUDU KOKOŠARI.

Srbija - BiH - kablovski operateri"IKO MEDIJA" TRAŽI TAČAN BROJ KORISNIKA DA BI DOZVOLILA PRENOSEBEOGRAD, 25. MARTA /SRNA/ - Beogradska agencija "Iko medija" odbacuje optužbe potpredsjednika Asocijacije kablovskih operatera BiH Ace Kabanice da ne dozvoljava prenos sportskih događaja u BiH, navodeći da će kablovski operater "Elta kabel", čiji je Kabanica vlasnik, moći da dobije dozvolu za emitovanje kada saopšti tačan broj svojih korisnika, saznaje Srna iz izvora bliskih "Iko mediji". Isti izvor navodi da korisnicima nije omogućeno da prate sportska dešavanja preko "Elta kabela", jer ta firma nije dostavila "Iko mediji" tačan broj svojih korisnika u BiH, odnosno u Republici Srpskoj, na osnovu čega se i plaća pravo za emitovanje.

"Ako bi to uradili, onda bi prenos bio omogućen", naveo je ovaj izvor, dodajući da je od "Elta kabela" dostavljen podatak da ovaj operater ima samo 14.000 korisnika, u što je teško povjerovati.

Izvor blizak "Iko mediji" navodi da Kabanica radi i živi u Sloveniji i da ima ugovor sa ovom agencijom koji se poštuje bez ikakvih problema zato što postoje prava i odnosi koji su postavljeni u EU, dok se u BiH ponaša drugačije i neće da kaže koliko ima korisnika.

"U Sloveniji to nije poslovna tajna kao u BiH. Tamo prijavljuje `sve u jedan broj`, a u BiH, odnosno u Republici Srpskoj, gde radi njegova firma `Elta kabel`, neće da saopšti", kaže ovaj izvor.

Srnin izvor napominje da "Iko medija" ima 20 ugovora sa kablovskim operaterima u BiH i još 110 u regionu i naglašava da problem nije u ovoj beogradskoj agenciji, koja ima više od 130 klijenata od Slovenije do Makedonije.

Isti izvor podsjeća da je ugovor, koji je "Iko medija" imala sa "Elta kabelom", sadržao član da "Iko medija" može da traži reviziju broja korisnika na osnovu kojeg "Elta kabel" plaća mjesečno prava za emitovanje, ali da su oni dostavili manji broj korisnika nego što se pretpostavlja.

U "Iko mediji" su mišljenja da "Elta kabel", s obzirom da je jedna od najvećih firmi za distribuciju kablovskog signala u BiH, ima više od 14.000 korisnika koliko je prijavila.

"Iko medija" je, navodi ovaj izvor, zatražila reviziju tog broja, ali je "Elta kabel" to odbio, poslije čega je "Iko medija" raskinula ugovor. Nakon toga "Elta kabel" je nastavio da emituje sportske prenose, zbog čega ih je ova beogradska agencija tužila za neovlašćeno emitovanje.

"Elta kabel" je tražila od "Iko medije" da dobije novu ponudu, ali iz ove beogradske agencije je poručeno da je mogu dobiti tek kada se prvo utvrdi broj korisnika u BiH.

Beogradska agencija "Iko medija" izdala je prije nekoliko dana zabranu prenosa mečeva turnira u Indijan Velsu svim kablovskim i telekomunkacijskim operaterima u BiH.

Potpredsjednik Asocijacije kablovskih operatera BiH Aco Kabanica se založio da Konkurencijski savjet BiH naloži agenciji "Iko medija" da odmah omogući prenošenje sportskih događaja za primjerenu finansijsku nadoknadu, kao i da kazni "Iko mediju". /kraj/vš

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je krajnje vrijeme da elta dostavi tacan broj korisnika i da se dogovore i da se vec jednom ta sapunica rijesi u korist korisnika

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 15:31 
Majstor
Majstor

Teško je sa kokošarima raditi po civilizacijskim normama. Naročito, ako su sa druge strane razni lihvari.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Ako ih je Elta lagala za broj korisnika,šta je sa Mtelom i Blicom,što ih tamo nema :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zato što je to Elta digla na nivo AKOP-a, tj. tražili su da se potpiše kolektivni ugovor sa AKOP-om za sve njegove članove (da bi i oni dobili SK), iako je SK tražio da se ugovori potpisuju pojedinačno sa kablovskim operatorima (ugrubo rečeno).

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 17:07 
Majstor
Majstor

Koliko vidim, svi operateri pizde zbog visokih cijena SK-a, i to je razlog zbog kojih ni ELTA ne može da ima taj kanal, s tim što ELTA ima i "mali" dodatni razlog nekorektnog odnosa sa SK-om tokom trajanja ugovora.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 18:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Ovdje se vidi da Telemach laze. Ali ova izjava da elta da broj korisnika to je :lol: :lol: Zamislite situaciju kada bih elta kabel trazila od blic.net-a da moraju dati elta kabel tacan broj korisnika da bih npr. emitovali elta tv :lol: Smijesan je ovaj Telemach. A vidi se da niko u Telemach-u nezna ni osove prava, nemozes jednostrano raskinuti ugovor, mozes samo putem suda. Kako sam razumio oni to nisu ucinili jer nisu mogli raskinuti ugovor sa eltom :D

Sve govori da niko u BIH nema SK osim Telemach-a i 3 firme koje su u suvlasnistvu Telemach-a.
Nadam se da ce Konkurencijsko vijece kazniti Telmach i Sport Klub zbog uskracivanja prava na gledanje Sport Klub-a da cemo moci gledati SK.

Cuj lagali broj korisnika? Ko to jos moze povjerovati takvom glupom izgovoru. Sta sad znaci da je i Aneks i 40 operatera u BIH lagalo o broju korisnika, da su sada morali ukinuti svima SK? Hoce ovi iz Telemach-a da kazu, da su oni svetinje a svi ostali operateri lopovi :lol: :lol: :lol:

Zar nije bio sad prije kaznjen Telemach zbog mafijskih radnji od strane Konkurencijskog vijeca Srbije. To potvrdjuje da nije vjerovati Telemach-u.

Elta Kabel je najveci operater u BIH kako oni sebe nazivaju i naravno Telemach zato sto zeli, da bude najveci operater u BIH a Elta je najveci konkurent zato se prica samo o Elti Kabel. Zato i govore Elta je lagala o broju korisnika i slicno jer Telemach interesuje samo Elta Kabel i niko drugi. A naravno drugima isto neda SK. Da je Aneks najveci operater u BIH, tada bi bila prica Telemach-a da je Aneks lagao o broju korisnika i slicno. To tako ide.

Sada vjerovatno Telemach i Iko media pokusavaju izbjeci prijavu na Konkurencijskom vijecu zato vrse pritisak, ali morace dati SK svim korisnicima u BIH.

Neko iz Total tv neko odgovori kako to da Sport Klub nemozemo gledati nigdje u BIH osim u firmama Telemach-a? Jesu li svi lagali o broju korisnika ili ?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 18:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prva stvar, nisu trebali da prijave broj korsinika Telemachu već Iko Mediji, firmi koja drži Sport Klub. A to što im je isti vlasnik kao i Sport Klubu - nebitno. Druga stvar, Elta nije najveći kablovski operater u BiH.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 379, 380, 381, 382, 383, 384, 385 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]