banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 12:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da, u slucaju da je igrao Varda...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
A Barsa bez Navara, Real bez Rudija ?

Uvijek je jedan igrač pravio višak.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
real bi bio jedno 20% jaci bez rudija.bar u ovom kupu

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Što reče mandrak kad stane Rakočević staće i Zvezda.
Zvezda je pojedinačno kvalitetnija a Radnički kao tim a i svakako sam rekao da dajem malu prednost Zvezdi što govori i tabela ABA Lige gdje imate samo dve pobjede više.

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 09 Feb 2013, 23:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

daj zamijeni taj avatar,uvijek mislim da se sobarica vratila :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Treba Rakočevića zaustaviti, evropska verzija Brajanta 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2013, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Dve pobjede u ovako izjednacenoj ligi nije malo nikako. Razlika izmedju drugoplasiranog i sestoplasiranog je dve pobjede, a drugi ima sigurne kvalifikacije za EL, a sesti nema nista.
Radnicki je nidje veze tim, skup individualaca kako god, kad ih krene sut mogu dobiti bilo koga, inace su lakrdija i tim i trener koji ih vodi.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja sam još poslije meča sa Vojvodinom htio da se osvrnem na činjenicu da Zvezdine protivnike u posljednjih nekoliko mečeva "sere šut", kako su mnogi voljeli da kažu, pa da konstatujem da je to glupost. Ne bi ih srao šut, da im Zvezda lošijom odbranom to nije dozvoljavala. Tako je i Vojvodina u četvrtfinalu, dolazila do puno otvorenih šuteva i lakih poena, a po kvalitetu to nikako ne bi smjela. Zvezdini igrači se još slabije snalaze u odbrani, pogotovo u branjenju pika i kod preuzimanja, gdje se često prilično gube, ali se to kompenzuje u napadu, dobrim skokom, pogotovo ofanzivnim i brzom igrom.
Sinoć opet dijametralno suprotno, kvalitetno odigrana timska odbrana, a Radnički je individualnim rolama Vajta i Emeninga, dolazio do laganijih poena. Sve ostalo je išlo na stranu Zvezde, pa reći da Radnički nije "išao šut", malo je pretenciozno. Bolje je reći da je Zvezda dobrom odbranom suzila Mutinim pulenima, izbor rješenja u napadu iako Radnički jeste promašio par otvorenih šuteva. Dakle protiv Vojvodine je razlika bila prevelika u odnosu na događanja na parketu, sinoć nije, jer je Zvezda kontrolisala ritam i tok meča od početka do kraja... Vukoičić je odlično pripremio i vodio utakmicu. Odlično je isključio Ćapina iskakanjem u odbrani, pogotovo Samardžiski je to dobro radio i tjerao ga daleko od koša. Od njega nisam očekivao da je toliko pokretljiv u odbrani. Kod Samardžiskog je primjetna i odlična rola u napadu. Odlično se otvara poslije bloka, prati bekove u prodoru i bira odlična rješenja za realizaciju oko koša. Onaj modifikovani pick and roll, je odličan i valjalo bi češće da se praktikuje. Širenje reketa, blok i otvaranje, a onda asistencija za drugog visokog igrača...
Katić je u krizi, jer ga je Emening punio na početku, ali je kasnije skupljanjem reketa i to amortizovano. Ono što mene iznenađuje kod njega je visok procenat slobodnih na posljednjim mečevima. Druga stvar je onaj back door pas za Igora, što rade sjajno. Odlično se razumiju i obojica imaju odličan tajming. Šteta što ne radi to malo više i sa drugim igračima, jer su meni Skot i Nelson, idealni za tu akciju. SImonović se vadi iz kanala i ukoliko proigra, biće izuzetna opcija u napadu.
Partizan je Megu dobio na iskustvo dobijanja tvrdih mečeva i krvavu odbranu. Večeras će dosta zavisiti i od sudijskog kriterijuma. Ako sudije dozvole tabanje pod košem, biće džaba čvrstina Katića, prebiće ih kao mačke i spustiti ritam utakmice, igrati kontrolisan napad i ići na malo poena. Partizan će gurati lopte pod koš, u to sam siguran.Uđe li Zvezda šuterski u utakmicu, i počne da pogađa, onda je ona u prednosti od starta...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Odlična analiza. Samo još da dodam da Skotu treba zabraniti da šuta! Dobar je lik u udbrani i skoku, ali tu treba podvući crtu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Skot nema sampouzdanja, jednostavno samo šutne, da ga ćejf prođe. Lopta ide pravolinijski, nema šanse da upadne u koš :o
Ali je ok u odbrani i u oba pravca na skoku. Simonović bi večras mogao skupljanje odbrane Partizana iskoritisiti. S druge strane Vesterman igra u dobroj formi. Moraće opet Nelson zapeti u odbrani, što implicira da će u napadu malo kaskati.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 10:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kljuc svega bice zaustavljanje Lea i Bertransa za tri poena kao i ne dozvoliti Gagicu da ide na liniju slobodnih..
Leo je pogodio 8 od 11, dok je Bertrans tu uvijek najjaci. Ono sto je za nas dobro je cinjenica da obojica ne vole musku igru...
Gagic je odigrao jako dobro i tu ce nam nazalost nedostajati Braun da iznudi prekrsaje u odbrani..
Ako Zvezda odigra odbranu kao protiv Radnickog ne sumnjam u trijumf u suprotnom bice cupavo...
Svakako da ce oni pokusavati da iskoriste Rakoca u odbrani za igranje pika ...

I nadam se da ce jeb... Muta shvatiti kakvog dragulja ima u ekipi i da ce Miljena pustiti da igra. I na minus 20 dijete se borilo i pokazalo kvalitet. A Duda kaze da za njega i Micica ima vremena.. Selektore zovi ih na pripreme , pa ces vidjeti kakvi su u odnosu na ono sto imamo daj im motiv jer su oni buducnost srpske kosarke. Te price ABa liga unistila talente nije vec treneri koji ne rade sa mladima...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma uzima zvezda veceras,tesko da partizan tu nesto moze,volio bi da drugacije mislim ali prethodne igre mi govore da partizan nema igru,nema muda,nema napretka.meni ostaje samo da navijam za momke iz glavnog grada
kako igra onaj covjek sa 35 godina,alal mu vera.mislim da je bio zestoko zapostavljan u srpskoj javnosti jer on ovako igra godinama.sjecam se samo da je pred kraj u nekom klubu imao problema,nisu mu davali da igra ili tako nesto a on otisao u tursku i ponovo bio medju najboljim igracima eurolige.ne da mi se guglati ali mislim da je tako nesto bilo

miljenovic sinoc opet fino odigrao,ne znam zasto se tolika kuka i motika digla protiv momka koji igra sasvim dobro.vaso micic- alal vera majstore

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
ma uzima zvezda veceras,tesko da partizan tu nesto moze,volio bi da drugacije mislim ali prethodne igre mi govore da partizan nema igru,nema muda,nema napretka.meni ostaje samo da navijam za momke iz glavnog grada
kako igra onaj covjek sa 35 godina,alal mu vera.mislim da je bio zestoko zapostavljan u srpskoj javnosti jer on ovako igra godinama.sjecam se samo da je pred kraj u nekom klubu imao problema,nisu mu davali da igra ili tako nesto a on otisao u tursku i ponovo bio medju najboljim igracima eurolige.ne da mi se guglati ali mislim da je tako nesto bilo

miljenovic sinoc opet fino odigrao,ne znam zasto se tolika kuka i motika digla protiv momka koji igra sasvim dobro.vaso micic- alal vera majstore

Koga? :) Jbt vecaras derbi u kosarci, a mi smo favoriti, ne znam kako da se ponasam u ovoj situaciji :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zeleznik nije moj glavni grad 8) .tebi ne sumnjam da jeste :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Micic je ćaća. Pa i Miljenović je dobar. Slažem se sa Brigateom da ih treba zovnuti na pripreme, ali za reprezentaciju treba još pure jesti.(za glavni spisak koji ide u Sloveniju)
Realno na toj poziciji su zacimentirani Marković i Teo + Nedović.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
zeleznik nije moj glavni grad 8) .tebi ne sumnjam da jeste :wink:

Pa i Zeleznik je u BG majku mu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mandrak na Štokholom misli.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dobro,drago mi je.i han kola su u bl :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 13:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nasmijah se nepar puta kada se citao neka misljenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2013, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
Micic je ćaća. Pa i Miljenović je dobar. Slažem se sa Brigateom da ih treba zovnuti na pripreme, ali za reprezentaciju treba još pure jesti.(za glavni spisak koji ide u Sloveniju)
Realno na toj poziciji su zacimentirani Marković i Teo + Nedović.

Vidi, njih treba zvati na pripreme, neka rade sa reprezentacijom, znas koliko ce im to znaciti za napredak. Pa sad, ako se stvarno desi da jedan malac eksplodira, da bude brutalno dobar, pa neka ide, sta fali, najbolji treba da igraju. Ali to je malo vjerovatno, tako da, njima ce biti najbolje da odrade ciklus priprema sa reprezentacijom, taman da budu upoznati sa radom za sledeci ciklus...

Mandrak, prpa, a? :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]