ovako, sutra ja idem tamo da se raspitam oko termina, kostanja, procedure, sta je sve potrebno!
-oko transporta.. jbga ljudi.. ja sam tu lokalac u BL i vjerujem da autom mogu da prevezem sve sigurno! oborio bi siceve, odigao bi ih tako da ne leze na tockovima nego ih osloniti na krila.. bla bla.. u glavnom, nasao bi nacin prevoza da se ne ostete!!! e sad.. ne znam gdje svi ostali zivite ali meni je dom na 5 min voznje!
-sto se tice osnivanja kluba ili sta vec.. mislim da nije neophodno, da se moze nesto izmigoljiti preko OS ili sta vec, u glavnom za detalje cu se sutra raspitati! ne trazimo da nas neko finansira! bar dok ne saznam koliko bi nas kostao zakup sa svim stelama i poznanstvima koje imamo!
-a sto se tice same izlozbe, ovako.. to bi trebalo biti prilicno lako! postavili bi nekoliko stolova sa tamnijim nekakvim plahtama (to se moze srediti), oznacili bi ivice stola nekakvom trakom da odvuce paznju a uz nju na svaki tipa metar ili pola.. staviti lijepo isprintani natpis "NE DIRAJ" i naravno, prvenstveno ja, vec ko bi jos mogao u slucaju desavanja biti citavo vrijeme tu! u glavnom taj dio bi uzeo na sebe i cak mislim da imam drugara koji bi mi rado pomogli na "obezbjedjivanju" radova!

sto se tice popratne opreme, mogao bi izmigoljiti i pristojno osvjetljenje (iz firme za koju povemeno radim) i vjerujem da bi to bilo za Dz..mozda cak i neku pristojnu laganu muziku za pozadinu. panoe oni imaju tamo...
e sad.. ako bi se sve to odvijalo kako sam zamislio, bilo bi dobro prikupiti nekakvog promo materijala od m-hobby iz BGD! jebi ga.. oni su jedini u regiji za sad. neke vise literature nemamo, jedino da kontaktiramo izdavaca magazina Borbeni avioni pa da im iznesemo citav plan i projekat pa da cusnu koji casopis.
-reklama, pored interneta, FB-a, Tweetera (ko ima) bilo bi pametno cusnuti i koji plakat po srednjim skolama..mislim da ima klinaca koje bi to moglo zanimati... a sa pricom pedagogu skole "da ih maknemo sa ulice i da ih zanimamo necim sem mobilnih telefona, FB-a i drooooogeeee!" pivu nek piju samo ne prije izlozbe!
ajde sad cusnite ako imate koji predlog ili kritiku o gore napisanom da vidimo sta je ciniti! jer, ja sam se zagrijao za ovu izlozbu i vjerujem da bi to bio pun pogodak! sem toga, imam poznanike u nekim od dnevnig novina (vjerujem da i neko od vas ima) sto bi bilo jako zanimljivo i vjerujem da bi se poneki odazvali pozivu da isprate ovaj, vjerujem jedinstven dogadjaj KULTUREEEEEEEE I UMJETNOSTI!
a sam ga srocio... ako se osjeti moja uzbudjenost i srcanost.. vjerujte mi, nije mi se digao!
pozdrav svima!
btw, darijane.. nista ti nisi pogrijesio sa ovo 4s jedino.. da si koristio cetkicu a ne AB. a BTR je fenometastican! kad se vidimo na ovoj izlozbi, pojasnices mi malo metode farbanja, chippinga, grebinga, prljinga..