banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Sep 2012, 17:35 
Desavalo se ispred tempa da seljacina izvadi stvari u gepek i samo ih ostavi da smetaju svima...a kada ima dve marke nece ih bas ostaviti, bar Svabo ne ostavlja...

Stalni kupci marketa uglavnom dobiju novcic sa sobom...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Tpojka je napisao:
Početkom devedesetih u Americi na aparatu za cigare u je pisalo: "Mole se jugoslovenski državljani da ne ubacuju svoj sitni novac." :D
osamstotinazena je napisao:
Vama se stvarno sviđa ta zapadna novotarija?

Kako da mi se ne sviđa kad vidim kako frljoknu kolica na parkingu pored gepeka. Em kulturno, em zdravo - razgiba se čovjek dok ih ostavi.

Bez uvrede, kako neko može da pomisli da će ga kolica zapaliti za marku? Na stranu što nema neki sef za kovanice, ali šta bi moglo biti sljedeće: sijeku prst na kasi? Slika

Ja nisam nikad vidjela da neko u našem gradu udara kolicima od zid, ili ih na bilo koji drugi način uništava.
A ovo mi dođe kao nešto nepotrebno i kao odraz nepovjerenja firme prema vlastitom kupcu.

Kontam da njemački skinhedsi razbijaju stvari unaokolo. Ali kod nas nema baš nasilja takvog tipa.

I nije mi niko odgovorio šta sa čovjekom koji nema marku, on onda ide da rasitni radi kolica..?
Mislim, sve to skupa mi je bespotrebno...
Ne radujem se toj novotariji, makar bila najveća seljanka na svijetu. Ali stvar kulture je stvar svijesti, a ne presinga.
Ja evo s ponosom mogu reći da pripadam narodu koji ne razbija stvari po marketima jer je dovoljno osviješten da mu sasvim prirodna i prosta stvar dođe da uzme kolica, ode u kupovinu i vrati ih neoštećena.
No, svaka firma najbolje poznaje profil svog prosječnog kupca, pa onda i to nešto govori i o Fisu i njegovim potrošačima :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:22 
Nije stvar razbijanja ili nerazbijanja, stvar je u tome da seljaci ostave kolica na sred parkinga, a ovako ih nece ostavljati, ili ako ih ostave onda ce ostaviti i baksis onome ko vrati ta kolica...

Da, covjek koji nema marku ide da rasitni, jbg tako ti je to, ja licno se radujem tome jer me jako nervira kada neko ostavlja kolica svugdje i kada smetaju drugima, seljacki i nepristojno...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako ima ljudi koji tako ostavljaju kolica, jebiga, nisu u većini. I sad većina mora da zbog tih nekulturnih stvorova da se ponaša prema ustrojstvu. Nervira me to.

Hoću da kažem, većina vrati kolica i bez te stvari sa markom, jer je to stvar osvještenosti, normale neke. Ni ne razmišlajmo o tome. Mehanička radnja.
Ili u Fisu opet nije tako. Ne znam.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta je tebe briga? Ionako se seliš u Gra'ovo...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:31 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
joj, jednom rasitnis 2KM i miran si..tu 1KM cuvas u auto (ko uzima velika kolica sumnjam da je dosao pjeske) na jednom mjestu i gotova prica..kolica ne kradu 1KM vec oslobode lancic, kad vratis kolica lancic izbaci 1KM.nema tu neke teske filozofije.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:33 
Nisu u vecini naravno, ali nazalost ima ih, i da, mi ispastamo zbog istih...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Šta je tebe briga? Ionako se seliš u Gra'ovo...

Jašta.
Ma, malo dinamičim po forumu, bezveze palim narod iz ljenosti. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
pali narod na web cam..ako smijes. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
pali narod na web cam..ako smijes. :D

Da i od toga nauku napravim?
Vidiš koliko sam zakomplikovala sa jednim običnim kolicima, na šta bi to tek ličilo? :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ne placa se, besplatno je, samo sto marka bude zarobljena dok ne vratis kolica. I dobijes SVOJU nazad.
Jeste li vi ikad dolazili u Pevec dok je radio? To su njihova kolica, ostala tamo, isti princip je i tad bio i isto se kukalo. Meni je drago da treba marka, i ne slazem se sa osmicom da je to stvar osvijestenosti. Sigurno bi i vani bilo svega i svacega da te ne opletu po dzepu kad uradis sto ne smijes. Ako si vec osvijesten da kolica vratis tamo odakle si ih i uzeo, onda ti nikakvu ulogu ne igra sto si ubacio marku da ih otkacis i koristis, i sto ces dobiti svoju marku kad ih vratis kao sto bi ih i inace vratio. A sad da je problem imati marku za kolica, ne znam... Placas li parking u gradu kovanicama? Ili mozda da uvedu placanje kolica sms-om, pa kad ih parkiras da ti uplate marku kredita nazad.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 18:58 
Da, kada vratis kolica u red gdje i treba da stoje (tj prikacis ih na druga) vratis svoju kovanicu, u tome i jeste sva poenta...

Da marka ostaje u kolicima ja prvi bih ostavljao kolica na parkingu... :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
tensSa je napisao:
Da, kada vratis kolica u red gdje i treba da stoje (tj prikacis ih na druga) vratis svoju kovanicu, u tome i jeste sva poenta...

Da marka ostaje u kolicima ja prvi bih ostavljao kolica na parkingu... :D

ja svakodnevno sizim zbog kolica po parkingu merkatora,tj onoj garazi u podrumu,a jos kad se i one "face" parkiraju kad bi mogli nekako u prodavnicu uci s autom pa nema sanse da se isparkiras :mad:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2012, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Imam osjecaj da sam vec pitao, i da nisam dobio odgovor, ali zna li ko, gdje bih mogao naci lava lampu?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 07:08 
Archangel je napisao:
Imam osjecaj da sam vec pitao, i da nisam dobio odgovor, ali zna li ko, gdje bih mogao naci lava lampu?

Onaj konzum na starcevici, e pa desno od ulaza u njega (na cosku zgrade) ima neka prodavnica (poznata, ali ne mogu se sjetiti imena) za kucne potrebstine ili tako nesto, tu je bilo...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
To je Centrum pod Starčevicom (ako mislimo na isti, imaju 2).
Juče sam bio u Fis-u, nisam ih vidio, ali sudeci po ostatku robe moglo bi biti.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 08:32 
Da, mislim da jeste centrum, tu je bilo uzeti lava lampe, kostale su oko 40-50 km cini mi se.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Tpojka je napisao:
Kako da mi se ne sviđa kad vidim kako frljoknu kolica na parkingu pored gepeka...

Ja nisam nikad vidjela da neko u našem gradu udara kolicima od zid, ili ih na bilo koji drugi način uništava.

Ma mislio sam na ovo što blah77 (moja žena misli da je tako kulturno reći) i tensSa, a poslije i azdajica-ny pomenuše: frljoknu == ostave ih bilo gdje na parkingu.
Ma, malo dinamičim po forumu, bezveze palim narod iz ljenosti. :)

Aha, ok. Onda ništa. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
sad smo skroz otisli off s ovim kolicima,ali ne mogu da ne spomenem,danas se parkiram u taj isti merkator podrum a 7-8 majmuna od cca 15 g pentraju se u ta kolica i slikaju se,razbacali po pola garaze :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2012, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ja nikad ne propuštam priliku da se provozam između (bar pola jednog reda) rafa. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]