banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2012, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kako mislis sta ce mi? Drugacije ne mogu gledati, ne znam imam li taj program, mada siguran sam da ce biti na netu.

Mene je u Bitangama nervirala ona krestalica, tako da sam batalio tu seriju. Inace je skroz ok :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Meni je ,,Bitange i princeza'' bila strašno glupa i nadasve iritantna serija, a ,,Odmori se, zaslužio si'' mi je bila odlična serija i serija ,,Naši i vaši'' je bila solidna.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 09:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ona serija o dva drota na ostrvu što se non stop napušavaju je bila dobra

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
shakal je napisao:
O neeeeeee...jos hrvatskog "humora"

Baš tako. Sačuvaj me bože, hrvatskog humora. Čast izuzecima.

zigizmund je napisao:
Nazvati nekog "Srbinom" je nešto uvredljivo ili se likovi koji glume Srbe uopte ne bi smjeli pojavljivati u hrvatskim serijama u idućih barem 500 godina kako ne bi dobili neku "krivu ulogu" i slučajno nekoga povrijedili njome? LOL :o

Možda bi bilo tako najbolje s obzirom na sva zla koja su pojedini pripadnici hrvatskog naroda napravili ovom našem napaćenom srpskom narodu pogotovo na ovim našim prostorima.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Sep 2012, 18:40
dukicas je napisao:
Meni je ,,Bitange i princeza'' bila strašno glupa i nadasve iritantna serija, a ,,Odmori se, zaslužio si'' mi je bila odlična serija i serija ,,Naši i vaši'' je bila solidna.

Najbolja serija na našim prostorima poslije rata!

Milion puta bolja od onih srpskih pokušaja, "Ljubav, navika i panika", snimano mobitelom. Kursađije :roll: Genijalci :oops:

Uglavnom prepustite humor profesionalcima u tom fahu, tj. Bosancima(pri tome mislim na sve Bosance i Hercegovce).

A ne vidim problem u tome glumac glumi Srbina, ako Srbi mogu ekranizovati roman bh pisca, Derviš i smrt i u tome iznijeti milion neistina o muslimanima, ili snimiti film Crni Gruja ili tako nekako, i šprdačiti se sa muslimanima, ili snimiti film Parada i prikazivati muslimane i hrvate i u negativnom kontekstu, što ne mogu Hrvati?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
1946 je napisao:
dukicas je napisao:

U kojem to paralelnom univerzumu?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2012, 19:50
1946 je napisao:
dukicas je napisao:

Milion puta bolja od onih srpskih pokušaja, "Ljubav, navika i panika", snimano mobitelom. Kursađije :roll: Genijalci :oops:

Uglavnom prepustite humor profesionalcima u tom fahu, tj. Bosancima(pri tome mislim na sve Bosance i Hercegovce).

A ne vidim problem u tome glumac glumi Srbina, ako Srbi mogu ekranizovati roman bh pisca, Derviš i smrt i u tome iznijeti milion neistina o muslimanima, ili snimiti film Crni Gruja ili tako nekako, i šprdačiti se sa muslimanima, ili snimiti film Parada i prikazivati muslimane i hrvate i u negativnom kontekstu, što ne mogu Hrvati?

Slazem se za kursadzije i genijalce,ali to nisu serije.Isto se slazem sa ljubav navika panika.Ali opet stvar ukusa,meni je npr "lud zbunjen normalan" humor za siroke narodne mase, pa ti onda govori o bosancima kao "profesionalcima" u humoru :roll: .Inace bitange i princeze su mi ok,ali seriju je najvise izvukao Rene Bitorajac...I da meni najbolja serija posle rata je "Vratice se rode"

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Sep 2012, 18:40
Slažem se da je Vratit će se rode, dobra serija, ali mi ide na živce što srpske serije moraju obilovati scenama nasilja, kriminalom, drogom, a daj malo lakše. A LZN ko je napravio tu seriju, nego Bosanci, i serija je doživjela uspjeh na prostoru cijelog Balkana.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1946 je napisao:
Slažem se da je Vratit će se rode, dobra serija, ali mi ide na živce što srpske serije moraju obilovati scenama nasilja, kriminalom, drogom, a daj malo lakše. A LZN ko je napravio tu seriju, nego Bosanci, i serija je doživjela uspjeh na prostoru cijelog Balkana.

Dozivjele su i Kursadzije pa ne znaci da valjaju nego je oboje smece.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2012, 19:50
LZN je stvarno popularna na Balkanu,to je cinjenica.Ali i Ceca je popularna sirom balkana da li to znaci da je ona vrhunska pevacica sa fenomenalnim glasom?Inace ja jedini u porodici LZN,znaci svi je gledaju,ali mislim da je najveci adut te serije bosanski naglasak,koji je svima smesan...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
shakal je napisao:
Dozivjele su i Kursadzije pa ne znaci da valjaju nego je oboje smece.

U kojem smislu su Kursadzije doživjele uspjeh? Jedna u nizu PINK-ovih serija/emisija koja se puštala na PINK-ovoj mreži kanala i to je to. U Hrvatskoj recimo niti nije puštana jer gle čuda - nema PINK-a!. Dakle riječ je o emisija koja nija izašla izvan okvira kuće koja ju je stvarala, odnosno o presingu glavonja na dotičnoj tv kuća da ta serija postane uspješna uvrštavanjem u prime time. Sa druge strane LZN nema veze sa nikakvim kanalom već je serija u samostalnoj produkciji i otkupljivana od strane kanala u regionu i svuda ostvarivala velike rezultate. Mislim da ovo dvoje nikako ne može u isti koš.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Smece je smece a ti ga zovi kako hoces. Forsiranje i silovanje humora i jedno i drugo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
shakal je napisao:
Smece je smece a ti ga zovi kako hoces. Forsiranje i silovanje humora i jedno i drugo.

Ah što smo "elitni" kad je u pitanju humor. Bojim se i pitati što je tebi onda "pravi kvalitetan humor". :lol:

Činjenica jest da se apsolutno svaka domaća ili strana emisija/serija može popljuvati ma kakva god ona bila. Sve je to subjektivna stvar pojedinca i biti će sve do onog trenutka dok ne dobijemo prave opipljive i definirane mjere "smeća" i "kvalitete". Kako do toga nikad neće doći, tako je i daljnja rasprava što je smeće a što je kvaliteta bespredmetna; možemo samo raspravljati o tome tko je kakvu gledanost (čitaj: prihvaćenost od publike) ostvario, a LZN je defitivno bez premca tu ostvario veliki uspjeh. Meni dovoljno.

Poslednji put menjao zigizmund dana 10 Sep 2012, 12:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam elitan i isto tako nisam kriv sto je vecina ovde napravljenih serija smece.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]